Tales of Arise - SAO Collaboration Pack DLC | Steam Gif

Tales of Arise - SAO Collaboration Pack DLC Steam Gift Russia er kun beregnet til spil i Rusland (ikke i CIS). Hvis du har problemer med at betale via et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway til at betale via andre systemer. Før du betaler, skal du sikre dig, at din region er angivet korrekt. Dette kan gøres ved at følge linket og logge ind på din konto. Sørg for, at feltet "Land" er indstillet til "Rusland". Efter betaling sendes spillet automatisk af botten, og processen med at overføre spillet til din konto begynder med det samme. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. Glem ikke at angive det korrekte profillink og acceptere botens invitation til at levere spillet. Bemærk venligst, at spillet ikke kan gemmes i inventar eller overføres. Hvis du ønsker at købe spillet som en gave, skal du angive et link til modtagerens profil. Samarbejdspakken inkluderer Kirito og Asunas kostumer fra Sword Art Online: Alicization, samt en speciel quest. Link til spillet på Steam -

"Tales of Arise - SAO Collaboration Pack DLC | Steam Gift" er en digital genstand opført på Digital Item Store. Dette produkt er DLC (game add-on) til spillet "Tales of Arise" og inkluderer et samarbejdssæt med Kirito og Asuna kostumer fra Sword Art Online: Alicization, samt en særlig opgave. Dette produkt er beregnet til aktivering på Steam og vil blive leveret som en Steam-gave. Produktsidens smukke design understreger dens høje kvalitet og giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at blive fortrolig med funktionerne i dette produkt.

Tales of Arise - SAO Collaboration Pack DLC Steam Gift Russia er en digital tilføjelse til spillet "Tales of Arise" på Steam, som inkluderer et samarbejdssæt med kostumer af hovedpersonerne i anime "Sword Art Online: Alicization" - Kirito og Asuna, samt specialopgave. Denne genstand er kun til at spille i Rusland og inkluderer ikke CIS. Hvis du har problemer med at betale med et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway til at betale gennem andre systemer. Inden du betaler, skal du sikre dig, at din region er angivet korrekt ved at følge linket og logge ind på din konto. Efter betaling sendes spillet automatisk af en bot til din Steam-konto. Glem ikke at angive det korrekte profillink og acceptere botens invitation til at modtage spillet. Bemærk venligst, at spillet ikke kan gemmes i inventar eller overføres. Hvis du ønsker at købe et spil som gave, skal du angive et link til modtagerens profil. For at undgå købsfejl skal du sørge for, at din region er angivet som "Rusland".


***


"Tales of Arise - SAO Collaboration Pack DLC" er ekstra indhold til spillet Tales of Arise, som inkluderer kostumer til karaktererne Kirito og Asuna fra animeserien Sword Art Online: Alicization, samt en særlig opgave. Dette indhold er beregnet til køb og aktivering på Steam og er kun tilgængeligt for brugere fra Rusland. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en gavenøgle, som skal aktiveres på din Steam-konto. Når du køber, skal du sørge for, at din konto er placeret i den russiske region og give det korrekte link til din Steam-profil. Bemærk venligst, at spillet ikke kan gemmes i inventaret eller overføres til en anden bruger, så ved køb som gave skal du angive et link til modtagerens profil.


***


  1. En fantastisk tilføjelse til spillet Tales of Arise!
  2. En fantastisk måde at udvide spilindholdet på.
  3. Seje kosmetiske genstande til karakterer fra Sword Art Online.
  4. En fremragende kombination af to populære spilverdener.
  5. En god tilføjelse til fans af begge spil.
  6. En sjov og spændende tilføjelse.
  7. Interessante nye muligheder for karaktertilpasning.
  8. En god kombination af gameplay og visuals.
  9. En fantastisk tilføjelse til fans af multiplayer-spil.
  10. Fremragende kvalitet til en overkommelig pris.
  11. En fantastisk tilføjelse til det allerede fantastiske spil Tales of Arise!
  12. En fantastisk måde at udvide spilverdenen og gå dybere ind i dens atmosfære.
  13. En fremragende kombination af to populære verdener: Tales of Arise og Sword Art Online.
  14. Indhold af høj kvalitet, der vil efterlade indtryk i lang tid.
  15. Et fremragende valg for fans af begge serier.
  16. Nye kostumer og genstande gør gameplayet endnu mere interessant og varieret.
  17. Fremragende pris for et sådant omfangsrigt indhold af høj kvalitet.
  18. Denne DLC giver dig mulighed for at dykke endnu dybere ind i verden af ​​Tales of Arise og Sword Art Online.
  19. Jeg anbefaler det til alle fans af rollespil og fantasy-genrer.
  20. Værd at købe for en virkelig fornøjelig Tales of Arise-oplevelse!



Ejendommeligheder:




DLC Tales of Arise - SAO Collaboration Pack er fantastisk! Det tilføjer en masse nyt indhold og udvider spilverdenen.

Jeg troede, jeg allerede havde set alt, hvad Tales of Arise havde at byde på, men denne DLC overgik alle mine forventninger.

Hvis du elsker Tales of Arise og Sword Art Online, så er denne DLC noget for dig. Det tilføjer mange nye spilelementer, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

Jeg elsker bare denne DLC! Det tilføjer så meget nyt indhold og forbedringer, at jeg ikke kan stoppe med at spille.

DLC Tales of Arise - SAO Collaboration Pack er en fantastisk tilføjelse til dit yndlingsspil. Det tilføjer mange nye funktioner til at udforske og kæmpe mod magtfulde modstandere.

Denne DLC er et must for alle Tales of Arise-fans. Det tilføjer en masse nye karakterer, fjender og rejser, som ikke vil efterlade dig ligeglad.

Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af udgivelsen af ​​denne DLC, og jeg kan sige, at den levede 100 % op til mine forventninger. Det tilføjer mange nye elementer til spillet og giver dig mulighed for at dykke dybere ned i Tales of Arise-verdenen.

Tales of Arise - SAO Collaboration Pack er et mesterværk! Det tilføjer et væld af nye karakterer, udstyr og udstyr for at skabe endnu mere kraftfulde helte.

Jeg har allerede spillet Tales of Arise mange gange, men DLC Tales of Arise - SAO Collaboration Pack har tilføjet endnu mere variation til spillet. Det tilføjer mange nye quests, lokationer, fjender og figurer for at holde spillet i gang.

Denne DLC er en fantastisk tilføjelse til det allerede fantastiske spil Tales of Arise. Det tilføjer mange nye elementer til spillet, der giver dig mulighed for at få endnu mere sjov ud af spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)