Superliminal? AUTOLEVERING DAMPGAVE RU

? DAMPGAVE TIL RUSLAND

LEVERING UDFØRES I AUTOMATISK TILSTAND ONLiINE 24/7 Umiddelbart EFTER BETALING BLEV DU TILFØJET, ACCEPTERER INVITATIONEN OG DU VIL FÅ TILSENDT EN GAVE PÅ Steam. SPILLET ELLER TILFØJELSE FORBLIVES FOR EVIGT, HVIS DIG IKKE ACCEPTERER GIVEN I ER DIG. TILFØJ DIN KONTO TIL DIT STEAM-BIBLIOTEK ====== ============================ FORSENDELSE FOREGÅR EKSKLUSIVT TIL KONTI, HVOR REGIONEN ER KUN RUSLAND TIL KONTI, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER! KUN RUSLAND! KUN REGION RUSLAND! KUN IP RUSLAND! VIGTIG! VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE/UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND! VIGTIG! FØR DU KØB, SKAL DU KONTROLLE REGIONEN AF DIN Steam-KONTO: (Sørg for, at der står "RUSLAND"). ELLERS KØB IKKE! • Hvordan får man et link til din konto? • Klik på "Steam" i øverste venstre hjørne i steam-klienten. I menuen skal du gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen. eller find dit STEAM ID i google HVIS DU TAGER FEJL, BEHANDLER VI DIN ORDRE MANUELT, SKRIV TIL OS ONLINE CHAT ELLER TELEGRAM.

Superliminal er et puslespil fra Pillow Castle Games udgivet i 2019. Det er en unik puslespiloplevelse, hvor spillere løser gåder baseret på optiske illusioner og perspektiv. Hovedtræk ved spillet er, at størrelsen og formen af ​​objekter i spilverdenen afhænger af, hvordan de opfattes af spilleren.

Dette produkt er i Steam-gaveformat til Rusland-regionen. Efter betaling vil du blive føjet til Steam og sendt dig gavespil eller tilføjelser, som forbliver i dit Steam-bibliotek for altid. Det er vigtigt at bemærke, at denne Steam-gave kun kan modtages på en konto, der er registreret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler og bruger en russisk IP-adresse. Før du køber, skal du sikre dig, at din Steam-konto er registreret i Rusland og har den relevante region. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


Superliminal er et innovativt puslespil fra Pillow Castle Games, der giver spillere mulighed for at løse gåder i 3D-rum. I spillet vil du udforske drømmesættenes verden, løse komplekse gåder og finde en vej ud af labyrinter baseret på optiske illusioner. Derudover kan spillere nyde en spændende historie, der fortæller historien om hovedpersonen, der befinder sig i sine egne drømmeverden.

Superliminal er tilgængelig via Steam Gift RU auto-levering, hvilket betyder, at du vil modtage en licensnøgle til at aktivere spillet på din Steam-konto. Dette giver dig mulighed for at downloade og installere spillet på din computer og begynde at spille det umiddelbart efter at have modtaget nøglen. Hvis du elsker gåder og leder efter en ny udfordring, så er Superliminal et godt valg for dig.


***


  1. Superliminal er et fantastisk spil, der får dig til at genoverveje dit syn på virkeligheden. Stærkt anbefale!
  2. Jeg købte Superliminal gennem Steam Gift RU auto-levering og modtog koden med det samme. Spillet overgik alle mine forventninger!
  3. Superliminal er et af de mest originale spil, jeg nogensinde har spillet. Dit syn på verden vil ændre sig for altid!
  4. Jeg er meget tilfreds med købet af Superliminal gennem Steam Gift RU auto-levering. Det var hurtigt og bekvemt.
  5. Spillet Superliminal er et rigtigt kunstværk! Jeg nyder hvert minut af spillet.
  6. Koden til Superliminal ankom med det samme efter køb via Steam Gift RU auto-levering. Meget glad for mit køb!
  7. Superliminal er et af de spil, du aldrig vil glemme. Jeg anbefaler hende til alle!
  8. Hurtigt, bekvemt og sikkert - sådan kan du beskrive købet af Superliminal gennem automatisk levering Steam Gift RU. Spillet er også fantastisk!
  9. Superliminal er et spil, der får dig til at tænke og bruge din hjerne. Jeg nyder hvert øjeblik af spillet.
  10. Jeg blev glædeligt overrasket over at modtage en kode til Superliminal med det samme efter køb via Steam Gift RU auto-levering. Spillet viste sig også at være fantastisk!



Ejendommeligheder:




Superliminal er et fantastisk spil, der får din hjerne til at arbejde! Stærkt anbefale!

Jeg elsker Superliminal! Dette er et unikt spil med interessante gåder og fantastisk atmosfære.

Superliminal er et af de mest originale spil, jeg nogensinde har spillet! Brugen af ​​perspektiv i spillet er bare genialt.

Jeg modtog Superliminal i gave og blev positivt overrasket! Dette er et vidunderligt spil med interessante gåder og fantastisk grafik.

Superliminal er et sandt kunstværk! Spillet får dig til at tænke og giver samtidig glæde ved at bestå.

Jeg havde ikke forventet, at Superliminal ville være så sjovt et spil! Gåderne i spillet er virkelig højt niveau.

Superliminal er et spil, som jeg vil anbefale til alle mine venner! Den er simpelthen smuk, både visuelt og gameplaymæssigt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)