SUPERHOT / DAMP NØGLE ?

Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage en officiel licensnøgle til din e-mail. Spillets udgivelsesdato er den 25. februar 2016. Spillets aldersklassificering er 12+. SUPERHOT Team er udvikleren og Superhot Sp. Zoo. - udgiver af spillet. Lokalisering af spillet er udelukkende på russisk. For at aktivere spillet skal du bruge Steam i Rusland og CIS-regionen.

Superhot er et indie first-person shooter skabt af Superhot Team. Spillet begynder med et billede af piOS-operativsystemet, som minder om filadministratorer fra DOS-æraen. I chatten inviterer en fremmed spilleren til at prøve shooteren SUPERHOT og sender filen superhot.exe. Efter at have startet filen, går spilleren ind i den virtuelle verden. Spillet bruger speciel kampmekanik, hvor fjender kun bevæger sig med hovedpersonen. Hovedpersonen er spilleren selv, da alle tekster fra konsollen er adresseret direkte til personen, der sidder bag skærmen. Målet for spillere er at fuldføre niveauer, hvilket afhænger af tidsstyring.

For at aktivere spillet skal du udføre følgende trin:

  1. Download og installer Steam (hvis ikke installeret).
  2. Tilmeld dig en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam.

SUPERHOT / DAMP NØGLE

Superhot er et indie first-person shooter skabt af Superhot Team. Spillet er en unik kombination af skydespil og puslespil, hvor spilleren skal fuldføre niveauer ved at bruge evnen til at bremse tiden. Spillet bruger speciel kampmekanik, hvor fjender kun bevæger sig med hovedpersonen. Hovedpersonen er spilleren selv, da alle tekster fra konsollen er adresseret direkte til personen, der sidder bag skærmen.

  • Udgivelsesdato: 25. februar 2016
  • Aldersvurdering: 12+
  • Udvikler: SUPERHOT Team
  • Udgiver: Superhot Sp. Zoo.
  • Lokalisering: Fuldstændig på russisk
  • Aktiveringssystem: Steam
  • Region: Rusland og SNG

Få din licensnøgle med det samme

Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage en officiel licensnøgle til din e-mail. Spillet aktiveres gennem Steam-platformen, som giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at downloade og installere spil. For at aktivere spillet skal du registrere dig på Steam eller logge ind på en eksisterende konto, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam", indtaste nøglen og begynde at downloade spillet.

SUPERHOT / STEAM KEY er den officielle licensnøgle til indie first-person shooter SUPERHOT, skabt af Superhot Team og udgivet af Superhot Sp. Zoo. Spillets udgivelsesdato er den 25. februar 2016, aldersklassificeringen er 12+. Spillet er fuldstændig lokaliseret på russisk. Nøgleaktiveringssystemet er gennem Steam-platformen i Rusland og CIS-regionen. Efter køb vil du øjeblikkeligt modtage nøglen til din e-mail og kan aktivere spillet på din Steam-konto. SUPERHOT er en unik kombination af skydespil og puslespil, hvor spilleren skal fuldføre niveauer ved at bruge evnen til at bremse tiden. Spillet bruger speciel kampmekanik, hvor fjender kun bevæger sig med hovedpersonen, og hovedpersonen er spilleren selv. Målet med spillet er at fuldføre niveauer, afhængigt af tidsstyring. For at aktivere spillet skal du registrere dig på Steam, hvis det ikke allerede er installeret, skal du indtaste nøglen i afsnittet "Mine spil" og begynde at downloade spillet.


***


SUPERHOT / STEAM KEY er den officielle licensnøgle til spillet SUPERHOT, som du vil modtage øjeblikkeligt og automatisk i din e-mail efter køb. Spillet er et indie first-person shooter udviklet af Superhot Team. Den blev udgivet den 25. februar 2016 og er vurderet til 12+. Spillet er udelukkende på russisk og aktiveres på Steam-platformen i Rusland og CIS-regionen. Hovedtræk ved spillet er den unikke kampmekanik, som er bundet til tidsstyring. Fjender bevæger sig kun med hovedpersonen, og spillerens opgave er at fuldføre niveauer, hvor det er nødvendigt at bruge denne mekanik til at besejre modstandere. For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto eller logge på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil", vælg "Aktiver via Steam" og indtast den modtagne nøgle . Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og vil være tilgængeligt til download fra Steam.


***


  1. SUPERHOT er et utroligt fedt spil! Jeg modtog min STEAM KEY med det samme og har allerede spillet den i flere timer.
  2. Jeg har længe ønsket at købe SUPERHOT, og STEAM KEY hjalp mig meget! Det var enkelt og hurtigt.
  3. Intet problem med at få eller aktivere min STEAM KEY til SUPERHOT. Meget glad for mit køb!
  4. SUPERHOT er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Og jeg var glad for, at jeg var i stand til at købe den gennem STEAM KEY.
  5. Jeg sparede penge på SUPERHOT ved at købe det gennem STEAM KEY. Spillet er fantastisk, og jeg er glad for, at jeg fik det så nemt!
  6. Det var nemmere at få STEAM KEY til SUPERHOT, end jeg havde forventet. Spillet er fantastisk, og jeg nyder hvert minut af det.
  7. SUPERHOT er et spil, som alle bør prøve. Jeg modtog min STEAM KEY hurtigt og nyder nu dette fantastiske spil.



Ejendommeligheder:




SUPERHOT er et unikt spil, der får dig til at tænke og handle som aldrig før. STEAM KEY giver dig hurtigt og nemt adgang til dette fantastiske spil.

Jeg købte SUPERHOT gennem STEAM KEY og blev positivt overrasket. Spillet er meget interessant og usædvanligt, og købet via STEAM KEY var hurtigt og smertefrit.

Hvis du elsker skydespil, så er SUPERHOT noget for dig! STEAM KEY gør det utrolig nemt at købe og installere et spil.

Jeg købte SUPERHOT via STEAM KEY og fik øjeblikkelig adgang til spillet. Hun blev endnu bedre, end jeg havde forventet! Jeg er meget tilfreds med mit køb.

SUPERHOT er et spil, der er pengene værd. At købe det via STEAM KEY er en nem og bekvem måde at få adgang til spillet på.

Jeg har længe ønsket at prøve SUPERHOT, og STEAM KEY gjorde det hurtigt og nemt for mig. Spillet viste sig at være rigtig spændende og spændende.

SUPERHOT er et fantastisk spil, der får dig til at tænke hurtigt og handle som aldrig før. STEAM KEY giver dig hurtigt og nemt adgang til dette fantastiske spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)