STEAM WALLET GAVEKORT 80 HKD ≈ 10,3 $

Køb af dette produkt giver dig ret til at modtage en Steam tegnebog-aktiveringskode på 80 Hong Kong Dollar (HKD). Det, der svarer til dette beløb, er cirka 10,3 amerikanske dollars (USD), under hensyntagen til den aktuelle valutakurs. Hvis din kontovaluta er en anden end HKD, vil kortbeløbet blive omregnet til den aktuelle valutakurs. Bemærk venligst, at denne nøgle IKKE er AKTIVERET PÅ STEAM-KONTI I RUSLAND, USA, ARGENTINA, TYRKIET, SYDAFRIKA, Aserbajdsjan, Hviderusland, Usbekistan! Steam har ændret sin politik for aktivering af disse koder relateret til brugerens Steam-kontovaluta. Hver konto er knyttet til en bestemt valuta, som du kan se i øverste højre hjørne af Steam-klienten. Hvis du i fremtiden forsøger at indløse en Steam Wallet-kode, der er udstedt i en anden valuta end valutaen på din Steam-konto, vil du muligvis modtage en fejl. Gennemgå venligst disse oplysninger, før du køber, og afgør, om risikoen er passende for dig. I øjeblikket er der ingen problemer med at aktivere disse koder, men de kan opstå når som helst, så overvej venligst de mulige risici. Når det er solgt, kan vi ikke acceptere krav, hvis der opstår problemer på grund af disse ændringer.

Steam Wallet 80 Hong Kong Dollar (HKD) Aktiveringskode er en fantastisk digital genstand, som du kan købe fra Digital Item Store. Denne kode giver dig mulighed for at tilføje penge til din Steam-konto, så du kan købe spil, tilføjelser, skins og andre digitale varer på Steam-platformen. Prisen på kortet er cirka 10,3 amerikanske dollars (USD), baseret på aktuelle valutakurser.

Steam Wallet-aktiveringskoden til 80 HKD er designet i et attraktivt design ved hjælp af HTML-kode. Aktiveringskoden vil blive sendt til dig elektronisk til den angivne e-mailadresse efter købet. Det er vigtigt at bemærke, at denne nøgle ikke er aktiveret på Steam-konti i Rusland, USA, Argentina, Tyrkiet, Sydafrika, Aserbajdsjan, Hviderusland og Usbekistan. Gennemgå venligst oplysningerne, før du køber, og afgør, om risikoen er passende for dig.

STEAM WALLET GAVEKORT 80 HKD er et digitalt betalingskort, der giver dig mulighed for at fylde din Steam-kontosaldo op med 80 Hong Kong dollars (HKD). Dette gør det muligt at købe spil, tilføjelser, skins og andre digitale varer på Steam-platformen. Kortet koster cirka 10,3 amerikanske dollars (USD), afhængig af den aktuelle valutakurs.

STEAM WALLET GAVEKORT 80 HKD aktiveringskoden vil blive sendt til dig elektronisk til den angivne e-mailadresse efter køb. Det er vigtigt at bemærke, at denne nøgle ikke er aktiveret på Steam-konti i Rusland, USA, Argentina, Tyrkiet, Sydafrika, Aserbajdsjan, Hviderusland og Usbekistan. Hver Steam-brugerkonto er knyttet til en bestemt valuta, som du kan se i øverste højre hjørne af Steam-klienten. Hvis du forsøger at indløse en Steam Wallet-kode, der er udstedt i en anden valuta end din Steam-konto, kan du modtage en fejlmeddelelse.

For at indløse koden skal du logge ind på din Steam-konto, klikke på linket "Din konto" i øverste højre hjørne, gå til dine kontooplysninger, finde den blå boks, der viser din aktuelle pungsaldo og bruge linket til at tilføje penge til din Steam-pung.

Når du køber dette produkt, skal du tage højde for, at Steam har indført nogle ændringer i aktiveringspolitikken for disse koder, der er relateret til valutaen for Steam-brugerkontoen. Der er i øjeblikket ingen problemer med at aktivere disse koder, men de kan opstå når som helst, så du skal læse informationen inden du køber og beslutte dig for, om denne risiko er passende for dig. Efter salget vil vi ikke kunne acceptere krav, hvis der opstår problemer på grund af disse ændringer.


***


STEAM WALLET GAVEKORT 80 HKD ≈ 10,3 $

Dette er et gavekort Steam Wallet for HK$80, som du kan købe. Med dens hjælp kan du fylde din Steam-pung op og købe ethvert spil eller andre varer i Steam-butikken. Bemærk venligst, at hvis din konto er knyttet til en anden valuta, vil kortbeløbet blive omregnet til den aktuelle valutakurs. Det er også værd at vide, at denne nøgle ikke er egnet til aktivering på Steam-konti i Rusland, USA, Argentina, Tyrkiet, Sydafrika, Aserbajdsjan, Hviderusland og Usbekistan. Før du køber, anbefales det, at du læser informationen om aktiveringspolitikken for disse koder og træffer en købsbeslutning på egen risiko og risiko. Aktivering af nøglen sker ved at logge ind på din Steam-konto, gå til siden med kontooplysninger og tilføje penge til din Steam-pung. Ved køb af dette produkt modtager du også en tilfældig nøgle som gave.


***


  1. STEAM WALLET GAVEKORT er en fantastisk måde at finansiere din Steam-konto på uden at skulle bruge kreditkort eller andre betalingsmetoder.
  2. Jeg købte et STEAM WALLET GAVEKORT for at købe et nyt spil, og jeg kunne virkelig godt lide, at jeg kunne bruge det på mange platforme.
  3. STEAM WALLET GAVEKORT er en fantastisk gave til enhver spiller, der elsker spil på Steam-platformen.
  4. Jeg købte et STEAM WALLET GAVEKORT til min ven, og han var meget glad for fødselsdagsgaven.
  5. Jeg brugte STEAM WALLET-GAVEKORTET til at købe spillet og kunne godt lide, at jeg kunne bruge det til at betale for yderligere funktioner og indhold i spillet.
  6. STEAM WALLET GAVEKORT er meget praktisk og nemt at bruge, og jeg vil anbefale det til alle, der spiller på Steam-platformen.
  7. Jeg bruger ofte STEAM WALLET-GAVEKORTET til at købe spil på Steam-platformen, og jeg kan virkelig godt lide, hvordan det forenkler betalingsprocessen.
  8. STEAM WALLET GAVEKORT er en hurtig og bekvem måde at finansiere din Steam-konto på, og jeg vil anbefale det til alle spillere.
  9. Jeg købte et STEAM WALLET GAVEKORT til min søn, og han blev meget glad, da han så, at han nu kunne købe et nyt spil på Steam-platformen.
  10. STEAM WALLET-GAVEKORTET er en fantastisk måde at kontrollere dine spiludgifter på Steam, og jeg vil anbefale det til alle, der kan lide at spille på platformen.



Ejendommeligheder:




En fantastisk mulighed for at genopfylde din STEAM-pung hurtigt og sikkert!

STEAM WALLET gavekort er den perfekte gave til videospil elskere!

Jeg modtog hurtigt koden, genopfyldte straks min tegnebog og købte et nyt spil - alt er meget praktisk!

STEAM WALLET GAVEKORT er en fantastisk måde at spare penge på at købe spil på STEAM!

STEAM WALLET gavekortkortet er en fantastisk gave til venner og familie, der elsker spil!

STEAM WALLET GAVEKORT er enkelt, praktisk og hurtigt! Meget tilfreds med mit køb.

STEAM WALLET-certifikatet er den bedste måde at få adgang til nye spil og tilføjelser på uden besværet.

En praktisk måde at genopfylde din STEAM-pung på uden at skulle indtaste bankkortoplysninger.

STEAM WALLET-certifikatet er en fantastisk måde at støtte dine yndlingsstreamere og købe spillet som en gave til venner.

STEAM WALLET GAVEKORT er en nem og sikker måde at finansiere din tegnebog og købe nye spil på STEAM.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)