Steam Wallet gavekort 50 TL PRØV Tyrkiet

Denne nøgle er kun egnet til tyrkiske Steam-konti med Lira-valuta. Følg disse trin for at aktivere nøglen:

  1. Log ind på din Steam-konto på https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode.
  2. Klik på linket med dit brugernavn i øverste højre hjørne af skærmen for at gå til din kontoside.
  3. På højre side af siden, i afsnittet "Brugerdata", vil du se en blå boks, der viser den aktuelle status for din pungsaldo.
  4. Direkte under wallet-saldoen er et link til at indtaste koden fra kortet og kreditmidler til din Steam-pung.

Glem ikke, at denne nøgle kun kan aktiveres på en tyrkisk konto med Lira-valuta. Hvis du har en anden kontotype eller valuta, virker nøglen ikke.

Steam Wallet Gavekort 50 TL TRY Turkey er et digitalt produkt, der kan købes i den digitale varebutik. Dette kort er beregnet til tyrkiske Steam-konti og har en nominel værdi på 50 tyrkiske lira. Med den kan du fylde din Steam Wallet-saldo op for at købe spil, tilføjelser og andre digitale varer i Steam-butikken.

Dette kort vil blive sendt til dig digitalt, og du kan indløse det på din Steam-konto ved at følge instruktionerne ovenfor. Bemærk venligst, at dette kort kun er til tyrkiske lira Steam-konti. Hvis du har en anden kontotype eller valuta, fungerer kortet ikke.

Med Steam Wallet-gavekortet 50 TL TRY Turkey kan du ikke kun købe nye spil og tilføjelser, men også give en gave til dine venner, hvilket giver dem mulighed for at købe et hvilket som helst digitalt produkt i Steam-butikken. Det smukke html-design af dette produkt giver dig mulighed for at gøre købet til en bekvem og nem proces og skaber også et behageligt visuelt indtryk.

Steam Wallet-gavekort 50 TL TRY Turkey er et digitalt kort, der købes i den digitale varebutik og er beregnet til tyrkiske Steam-konti med Lira-valutaen. Kortet har en nominel værdi på 50 tyrkiske lira, som kan bruges til at fylde din pungsaldo op på Steam-platformen. Med dette kort kan du købe spil, tilføjelser og andre digitale varer fra Steam Store og give en gave til dine venner, så de kan købe enhver digital genstand fra Steam Store.

Dette kort vil blive sendt til dig digitalt, hvorefter du kan indløse det på din Steam-konto ved at følge instruktionerne ovenfor. Bemærk venligst, at kortet kun er egnet til tyrkiske lira Steam-konti og vil ikke fungere på andre kontotyper eller andre valutaer.

For at aktivere kortet skal du logge ind på din Steam-konto på siden https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode og gå til din kontoside ved at klikke på linket med dit brugernavn i øverste højre hjørne af skærmen. På højre side af siden, i afsnittet "Brugerdata", vil du se en blå boks, der viser den aktuelle status for din pungsaldo. Direkte under wallet-saldoen er et link til at indtaste koden fra kortet og kreditmidler til din Steam-pung.


***


Steam Wallet Gift Card 50 TL TRY Er et Steam-gavekort designet til at genopfylde saldoen i tyrkisk valuta (lira) på din Steam-konto. Kortet har en værdi på 50 tyrkiske lira og kan kun aktiveres på tyrkiske Steam-konti.

For at aktivere kortet skal du logge ind på din Steam-konto, klikke på linket med dit brugernavn i øverste højre hjørne og gå til din kontoside. På denne side er der til højre for brugeroplysningerne en blå boks, der viser din aktuelle Steam Wallet-saldo. Direkte under saldoen er et link til at indtaste koden fra kortet og kredit til din Steam-pung.

Efter aktivering af Steam Wallet-gavekortet 50 TL TRY, vises 50 TL TRY på din Steam-konto, som kan bruges til at købe spil, tilføjelser, applikationer og andre varer i Steam-butikken.


***


  1. Steam Wallet-gavekort er en fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på og købe nye spil. Hurtigt og bekvemt!
  2. Jeg købte et Steam Wallet-gavekort og modtog det med det samme. Nu kan jeg købe et hvilket som helst spil, jeg vil, uden problemer.
  3. Hvis du elsker spil på Steam, så er Steam Wallet-gavekortet den perfekte måde at fylde din saldo på og købe nye spil. Meget praktisk og hurtigt!
  4. Jeg har købt et Steam Wallet-gavekort flere gange nu, og hver gang var det meget nemt og hurtigt. Stærkt anbefale!
  5. Steam Wallet-gavekort er en fantastisk gave til enhver gamer. De kan vælge ethvert spil, de vil, og nyde spillet uden begrænsninger.
  6. Jeg køber ofte spil på Steam, og Steam Wallet-gavekortet hjælper mig med at fylde min saldo op hurtigt og nemt. Meget behageligt!
  7. Steam Wallet-gavekort er en enkel og bekvem måde at købe spil på Steam. Jeg bruger det altid, og det har aldrig svigtet mig.
  8. Jeg modtog et Steam Wallet-gavekort i gave, og det var helt vidunderligt. Nu har jeg mulighed for at købe et hvilket som helst spil, jeg vil!
  9. Hvis du vil fylde din Steam-saldo op hurtigt og nemt, så er Steam Wallet-gavekortet den perfekte måde. Jeg bruger det altid og anbefaler det til alle mine venner.
  10. Steam Wallet-gavekort er en enkel og bekvem måde at købe spil på Steam. Jeg køber det altid før store udsalg, så jeg er forberedt, når jeg handler.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på for at købe nye spil og tilføjelser. Kortet kom med det samme efter betaling.

Steam Wallet Gavekort 50 TL TRY Turkey er en fantastisk gave til enhver gamer. Det er meget praktisk og hurtigt at aktivere på din Steam-konto.

Jeg købte dette kort til min ven, og han var meget glad. Med hendes hjælp købte han et spil, som han længe havde ønsket sig. Jeg anbefaler!

Jeg køber disse kort, hver gang jeg skal fylde min Steam-saldo op. De sparer mig tid og kræfter, da jeg kan aktivere dem med det samme.

Steam Wallet-gavekort 50 TL TRY Tyrkiet er en fantastisk måde at spare på Steam-køb. Jeg bruger dem ofte til at købe spil på udsalg.

Jeg modtog dette kort i gave og blev positivt overrasket. Jeg havde ikke forventet, at jeg kunne købe så mange spil og tilføjelser på Steam med det.

Steam Wallet Gavekort 50 TL TRY Turkey er et godt valg for dem, der ønsker at købe nye spil på Steam. Det er praktisk og hurtigt, og du kan begynde at spille med det samme efter aktivering af kortet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)