Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto?

Efter betaling for ordren, vil systemet automatisk sende den med det samme! Du vil også modtage et forsendelseslink i din e-mail! Modtag venligst varerne til tiden! Bemærk venligst: Denne kode er kun gyldig for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger den tyrkiske lira (TL) som deres valuta, og kan ikke bruges til konti i andre lande! Aktivering:

  • Log ind på din Steam-konto
  • Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne, og du vil blive omdirigeret til din konto.
  • På højre side af datasiden ser brugerne en blå blok, der viser den aktuelle pungsaldo.
  • Direkte under wallet-saldoen er der et link til at indtaste koden fra kortet, hvorefter pengene vil blive krediteret din Steam-pung. Turkey Steam Wallet-gavekortet er også tilgængeligt i andre værdier: Steam Wallet-gavekort 10TL - Turkey Steam Wallet-gavekort 20TL - Turkey Steam Wallet-gavekort 50TL - Turkey Steam Wallet-gavekort 100TL - Turkey Steam Wallet-gavekort 200TL - Turkey Steam-gavekort Card Wallet 250TL - Tyrkiet Steam Wallet Gavekort 300TL - Tyrkiet

Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto er et digitalt produkt, der er opført på Digital Product Store. Dette er et Steam Wallet-gavekort i Tyrkiet, som giver dig mulighed for at fylde din spilkontosaldo op med 300 tyrkiske lira.

Kortet kan bruges til at købe spil, ekstra indhold, genstande i spillet og andre genstande, der er tilgængelige i Steam Store. Efter køb af kortet vil du modtage en kode, som kan aktiveres på din Steam-konto i Tyrkiet, hvormed penge vil blive krediteret din Steam-pung.

Bemærk desuden, at denne kode kun er gyldig for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet med den tyrkiske lira (TL) som deres valuta, og den kan ikke bruges til konti i andre lande.

Ved at købe et Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto får du en fantastisk mulighed for at fylde din spilkontosaldo op og købe interessante spil og indhold i Steam-butikken.

Efter at have betalt for ordren, vil systemet automatisk sende den med det samme! Du vil også modtage et forsendelseslink i din e-mail! Modtag venligst varerne i tide! Bemærk: Denne kode er gyldig for Steam-konti, hvis land er Tyrkiet, og hvis valuta er tyrkiske lira (TL), og kan ikke indløses til konti i andre lande!

Aktivering: - Log ind på din Steam-konto - Klik på Konto "dit brugernavn" i øverste højre hjørne, og du vil blive dirigeret til din konto. - På din højre side af siden Data har brugerne en blå boks, der viser den aktuelle status for Wallet-saldoen. - Direkte under Wallet-saldoen er der et link til at indtaste koden fra kortet og krediteres din Steam Wallet. Turkey Steam Wallet-gavekort andre pålydende værdier: Steam Wallet-gavekort 10TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-10tl-turkey-account/3355103 Steam Wallet gavekort 20TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-20tl-turkey-account/3355135 Steam Wallet gavekort 50TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-50tl-turkey-account/3355138 Steam Wallet gavekort 100TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-100tl-turkey-account/3355141 Steam Wallet gavekort 200TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-200tl-turkey-account/3355143 Steam Wallet gavekort 250TL - Tyrkiet Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-250tl-turkey-account/3355152 Steam Wallet Gift Card 300TL - Turkey Konto--https://plati.market/itm/steam-wallet-gift-card-300tl-turkey-account/3355161

Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto er et digitalt Steam Wallet-gavekort designet til at fylde din spilkontosaldo op på 300 tyrkiske lira. Kortet kan bruges til at købe spil, ekstra indhold, genstande i spillet og andre genstande, der er tilgængelige i Steam Store. Efter at have betalt for din ordre, vil du modtage en kode, som du kan aktivere på din Steam-konto i Tyrkiet, og med hvilken penge vil blive krediteret din Steam-pung. Bemærk venligst, at denne kode kun er gyldig for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger den tyrkiske lira som valuta, og kan ikke bruges til konti i andre lande. Efter aktivering af koden vil pengene blive krediteret din Steam-pung, og du kan bruge dem til at købe spil og andet indhold i Steam-butikken. Derudover vil systemet automatisk sende dig et forsendelseslink til din e-mail, så du kan modtage din vare til tiden.


***


Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto er et gavekort, der kan bruges til at opfylde en Steam-konto, der er registreret i Tyrkiet med den tyrkiske lira (TL) valuta. Kortet har en værdi på 300 tyrkiske lira og kan bruges til at købe spil, ekstra indhold, tilbehør og andre varer, der er tilgængelige i Steam-butikken. Efter betaling for ordren vil systemet automatisk sende en kode til den angivne e-mailadresse, som kan indtastes i det relevante felt på Steam-kontosiden og fylde saldoen op. Det er vigtigt at huske, at dette kort kun kan bruges til tyrkiske Steam-konti og ikke kan bruges til konti i andre lande.


***


  1. En fantastisk måde at fylde din Steam-pung på og købe dine yndlingsspil. Kortet er nemt at aktivere og praktisk at bruge.
  2. Steam Wallet Gavekort 300TL - Tyrkiet konto er en fantastisk gave til videospil elskere. Tilgængelighed og brugervenlighed er et stort plus.
  3. Jeg modtog et Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto som gave og blev positivt overrasket. Det var en fantastisk måde at fylde min Steam-pung på og købe nye spil.
  4. Ved hjælp af Steam Wallet-gavekortet 300TL - Tyrkiet-konto var jeg i stand til at købe spil, som jeg havde ønsket mig i lang tid. Jeg har lige aktiveret kortet og begyndte at købe med det samme.
  5. Hvis du leder efter en nem og bekvem måde at fylde din Steam-pung på, så er Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto præcis, hvad du har brug for.
  6. Jeg købte et Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto til en ven, og han var meget tilfreds. Aktivering af kortet var hurtig og uden problemer.
  7. Steam Wallet-gavekort 300TL - Tyrkiet-konto er en pålidelig måde at fylde din Steam-pung på og købe nye spil. Jeg anbefaler det til alle gamere.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at genopbygge din spilsaldo på Steam.

En sikker og bekvem måde at betale for spil og ekstra indhold.

Den perfekte gave til videospil elskere.

Øjeblikkelig kodelevering til e-mail.

Et godt valg for dem, der ikke har adgang til kreditkort.

En bekvem måde at købe spil og andre digitale varer på.

Giver dig mulighed for at spare tid på ture til butikken og shopping i kø.

God værdi for pengene.

Giver dig hurtig adgang til nye spil og opdateringer.

En fantastisk måde at støtte dine yndlingsspiludviklere på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)