Star Wars: Battlefront 2 ✅(Origin/EA APP/ENG)+GIFT

LICENSNØGLE FRA Star Wars: Battlefront II VISES I BROWSERVINDUET OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!!

Platform: PC Aktivering: Oprindelse/EA APP Sprog: Engelsk US, Español México, Français, Português Brasil Aktiveringsområde: Ingen regionale begrænsninger (AKTIVERING I ALLE LANDE) Udgivelsesdato: 17. november 2017

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG VIL HA EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

OM SPILLET: Tag ud på et endeløst eventyr i Star Wars-universet med Star Wars: Battlefront II, den mest populære HD Star Wars-videospilserie nogensinde. Tag del i onlinekampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra, eller bliv en ny helt i en intens historiekampagne, der vil strække sig over tredive år af universets historie. Tilpas og opgrader helte, starfighters eller fightere, og brug deres unikke evner i kamp. Kør på hån eller kontroltanke og speedere. Brug kraften til at vise karakterer, du ved, hvad du er i stand til. Kylo Ren, Darth Maul, Han Solo og mange andre venter allerede på dig i det nye spil baseret på det udødelige Star Wars-univers.

Hvis du køber Star Wars: Battlefront II, modtager du en licensnøgle til at aktivere spillet i dit browservindue, samt til din e-mailadresse efter betaling. Spillet er tilgængeligt på pc-platformen og aktiveres via Origin/EA APP. Du kan vælge spilsproget fra følgende liste: English US, Español México, Français, Português Brasil. Aktivering af spillet har ingen regionale begrænsninger, det vil sige, du kan aktivere spillet i ethvert land.

Derudover vil du, når du køber spillet, modtage en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med nøglesætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den i korrespondance på ordresiden Oplata.info. Hvis du ikke har skrevet en anmeldelse i korrespondance med sælgeren, vil du ikke modtage gaven.

Star Wars: Battlefront II er en populær serie af HD-videospil baseret på Star Wars-universet. I spillet kan du tage på endeløse eventyr, deltage i onlinekampe i forskellige epoker og blive en ny helt i en intens historiekampagne. Skift og forbedre dine helte, brug deres unikke evner i kamp, ​​kontroller køretøjer og rid på hån. I spillet vil du møde mange velkendte karakterer som Kylo Ren, Darth Maul og Han Solo. Star Wars: Battlefront II blev udgivet den 17. november 2017.

Star Wars: Battlefront 2 ✅(Origin/EA APP/ENG)+GIFT

Star Wars: Battlefront 2 er et spændende first-person shooter-spil baseret på Star Wars-universet. Spillet tager dig med på endeløse eventyr på tværs af en række epoker i universet, inklusive prequels, den originale trilogi og den nye æra.

Du vil være i stand til at styre helte, stjernekæmpere eller kæmpere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån, pilottanke og speedere, og brug kraften til at vise velkendte karakterer, hvad du er i stand til.

Star Wars: Battlefront 2 aktiveres på pc-platformen via Origin/EA APP. Spillet er tilgængeligt på engelsk.

Når du køber Star Wars: Battlefront 2, modtager du en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med nøglesætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den i korrespondance på ordresiden Oplata.info.

Star Wars: Battlefront 2 er et spændende first-person shooter-spil baseret på Star Wars-universet. Spillere vil være i stand til at begive sig ud på endeløse eventyr på tværs af flere epoker af universet, inklusive prequels, original trilogi og den nye æra. I spillet kan du styre helte, stjernekæmpere eller kæmpere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån, pilottanke og speedere, og brug kraften til at vise velkendte karakterer, hvad du er i stand til.

Spillet aktiveres på pc-platformen gennem Origin/EA APP'en og er tilgængeligt på engelsk såvel som på sprogene i Español México, Français, Português Brasil. Licensnøglen til spillet vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Der er ingen regionale begrænsninger for aktivering af spillet.

Når du køber Star Wars: Battlefront 2, modtager du en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at modtage den skal du skrive en positiv anmeldelse med nøglesætningen "JEG VIL HA EN GAVE" og duplikere den i korrespondance på Oplata.info ordresiden. Hvis der ikke er skrevet en anmeldelse, vil gaven ikke blive udstedt.


***


Star Wars: Battlefront 2 er et licenseret pc-spil baseret på Star Wars-universet. Spillere kan begive sig ud på et endeløst eventyr i dette univers, deltage i multiplayer-kampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra og blive helten i en intens historiekampagne. I spillet kan du tilpasse og opgradere helte, starfighters og fightere ved at bruge deres unikke evner i kamp. Køretøjer såsom tauntauns, tanks og speedere er også tilgængelige. I spillet kan du bruge Force til at vise velkendte karakterer, hvad du er i stand til. Spillet aktiveres gennem Origin/EA APP-programmet efter indtastning af licensnøglen, som automatisk sendes til den e-mail, der er angivet under betalingen. Plus, når du køber Star Wars: Battlefront 2 sammen med spillet, modtager du et gratis tilfældigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med nøgleordene "JEG VIL HA EN GAVE" i korrespondanceafsnittet på Oplata.info bestillingssiden.


***


  1. Fremragende grafik og lyd, der skaber en unik atmosfære i Star Wars-verdenen!
  2. Masser af interessante karakterer og spilmuligheder, der ikke lader dig kede dig.
  3. Fremragende optimering og stabil drift af spillet på forskellige pc-konfigurationer.
  4. En sjov multiplayer-tilstand, hvor du kan konkurrere med andre spillere i episke kampe.
  5. En række kort og tilstande, der giver alle mulighed for at finde noget, de kan lide.
  6. En nem og intuitiv grænseflade, der gør det muligt for selv begyndere hurtigt at komme i gang med at spille.
  7. En unik oplevelse for alle fans af Star Wars-serien, som vil være i stand til at kaste sig ud i dens verden og føle sig som en deltager i kampen.



Ejendommeligheder:




Star Wars: Battlefront 2 er et fantastisk spil for alle fans af sagaen.

Vanedannende gameplay og fantastisk grafik.

Masser af karakterer og lokationer fra Star Wars-universet.

Fremragende multiplayer med evnen til at spille for enhver side af konflikten.

Spændende rumkampe og episke jordkampe.

Spillet bliver løbende opdateret og suppleret med nyt indhold.

Enkel og intuitiv grænseflade.

Evne til at spille for forskellige klasser og karakterer med forskellige færdigheder.

Fremragende lyddesign og musikalsk akkompagnement.

En fantastisk mulighed for at fordybe dig i Star Wars-verdenen og blive en del af dens historie.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)