Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + EMAIL

Få en unik EPICGAMES-konto med Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition med øjeblikkelig levering og bonusser! Vores fordele inkluderer fuld adgang til din konto, muligheden for at spille online og ændre alle data, samt det faktum, at kontoen er registreret af os, og du bliver eneejer. Derudover er vores pris billigere end EA eller EGS, og kontoen vil blive leveret øjeblikkeligt til den angivne e-mail.

Når du har godkendt og downloadet spillet, skal du linke det til dit personlige Origin/EA-skrivebord. Tag ud på et endeløst eventyr i Star Wars™-universet i den mest populære HD Star Wars-videospilserie nogensinde. Du kan deltage i multiplayer-kampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra, eller blive en ny helt i en intens historiekampagne, der vil strække sig over tredive år af universets historie.

Du kan tilpasse og opgradere helte, starfighters eller fightere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån eller kontroltanke og speedere. Brug Force til at vise karakterer, du ved, hvad du er i stand til. Kylo Ren, Darth Maul, Han Solo og mange andre venter allerede på dig i det nye spil baseret på det udødelige Star Wars-univers.

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen inkluderer et login og adgangskode til mail og Epic Games, og også for at sikre, at din pc opfylder minimumskravene. Hvis spillet ikke kører på din pc, udsteder vi ikke en refusion.

Efter købet skal du downloade og installere EGS, hvis du ikke har det installeret, skal du logge ind på din konto, ændre dataene til dine egne (adgangskode, e-mail, telefon, autentificering), downloade og starte spillet. Hvis alt er godt, så skriv en positiv anmeldelse og nyd spillet!

Derudover modtager du efter køb en kampagnekode til 10% rabat på nye køb, gyldig i en uge på produkter i vores butik. Bonussen er et gavekort på 5% af prisen på produktet, som du kan bruge på denne handelsplatform. Det vil være på købssiden kaldet "Sælgerbonus". Del dette tilbud med dine venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + EMAIL

Deltag i det uendelige eventyr i den mest populære Star Wars HD-videospilserie nogensinde. Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er en digital genstand, som du kan købe i vores butik. Du vil have adgang til den fulde version af spillet online, såvel som den mail, der er knyttet til din konto.

Fordele ved Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + MAIL

  • Fuld kontoadgang: Du kan spille online og ændre alle kontodata.
  • Kontoejer: kontoen er registreret af os, du bliver eneejer.
  • Fantastisk pris: Vores pris for Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er billigere end EA eller EGS.
  • Øjeblikkelig levering: Din konto vil blive leveret øjeblikkeligt til den e-mail, du har angivet.

Spiloplysninger

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er et spændende videospil baseret på Star Wars-universet. I dette spil kan du deltage i multiplayer-kampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra, eller blive en ny helt i en intens historiekampagne, der vil strække sig over tredive år af universets historie. Du kan tilpasse og opgradere helte, starfighters eller fightere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån eller kontroltanke og speedere. Brug Force til at vise karakterer, du ved, hvad du er i stand til. Kylo Ren, Darth Maul, Han Solo og mange andre venter allerede på dig i det nye spil baseret på det udødelige Star Wars-univers.

Hvad er inkluderet i Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + MAIL

  • Login og adgangskode til mail
  • Login og adgangskode til Epic Games

Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene til spillet. Hvis spillet ikke kører på din pc, udsteder vi ikke en refusion.

Sådan bruger du Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + MAIL

  1. Download og installer EGS, hvis du ikke har det installeret.
  2. Log ind på din konto.
  3. Skift dataene til dine egne (adgangskode, e-mail, telefon, autentificering).
  4. Download og start spillet.
  5. Hvis alt er godt, så skriv en positiv anmeldelse og nyd spillet!

Bonusser

  • Kampagnekode til 10% rabat på nye køb, gyldig i en uge på produkter fra vores butik.
  • Et gavekort på 5% af prisen på produktet, som du kan bruge på denne handelsplatform. Det vil være på købssiden kaldet "Sælgerbonus".

Del dette tilbud med dine venner

Hvis du tror, ​​at dine venner vil nyde Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + MAIL, så del dette tilbud med dem på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + MAIL er et digitalt produkt, der inkluderer en unik EPICGAMES-konto med Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition-spillet og øjeblikkelig levering til den angivne e-mail. Ved at købe dette produkt i vores butik får du fuld adgang til din konto, muligheden for at spille online og ændre alle data, og du bliver også den eneste ejer af kontoen.

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + EMAIL tager dig med på et endeløst eventyr i Star Wars-universet i den mest populære HD Star Wars-videospilserie nogensinde. Du kan deltage i multiplayer-kampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra, eller blive en ny helt i en intens historiekampagne, der vil strække sig over tredive år af universets historie.

Du kan tilpasse og opgradere helte, starfighters eller fightere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån eller kontroltanke og speedere. Brug Force til at vise karakterer, du ved, hvad du er i stand til. Kylo Ren, Darth Maul, Han Solo og mange andre venter allerede på dig i det nye spil baseret på det udødelige Star Wars-univers.

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen indeholder login og adgangskode til mail og Epic Games, og du skal også sikre dig, at din pc opfylder minimumskravene til spillet. Hvis spillet ikke kører på din pc, udsteder vi ikke en refusion.

Efter købet skal du downloade og installere EGS, hvis du ikke har det installeret, skal du logge ind på din konto, ændre dataene til dine egne (adgangskode, e-mail, telefon, autentificering), downloade og starte spillet. Hvis alt er godt, så skriv en positiv anmeldelse og nyd spillet!

Derudover modtager du efter køb en kampagnekode til 10% rabat på nye køb, gyldig i en uge på produkter i vores butik. Bonussen er et gavekort på 5% af prisen på produktet, som du kan bruge på denne handelsplatform. Det vil være på købssiden kaldet "Sælgerbonus".

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed ONLINE + EMAIL er et fremragende valg for alle fans af Star Wars-universet, der ønsker at nyde et spændende spil i komforten af ​​deres hjem.


***


Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er et onlinespil tilgængeligt via din EPICGAMES-konto, som du vil modtage sammen med din postkasse og bonusser. Du kan spille online, ændre alle dine kontooplysninger og nyde spillet til enhver tid. Kontoen registreres af sælger, så du bliver eneejer. Det er billigere end at købe spillet fra EA eller EGS. Kontoen vil blive leveret øjeblikkeligt til den angivne e-mail.

Spillet tager dig med på et endeløst eventyr gennem Star Wars-universet, deltager i multiplayer-kampe i prequels, den originale trilogi og den nye æra, eller bliver en ny helt i en intens historiekampagne, der vil strække sig over tredive år af historien om universet. Du kan tilpasse og opgradere helte, starfighters eller fightere og bruge deres unikke evner i kamp. Kør på hån eller kontroltanke og speedere. Brug Force til at vise karakterer, du ved, hvad du er i stand til. I spillet vil du møde karakterer som Kylo Ren, Darth Maul, Han Solo og mange andre.

Efter købet skal du downloade og installere EGS, logge ind på din konto og ændre dataene til dine egne (adgangskode, e-mail, telefon, autentificering). Download og start derefter spillet. Hvis alt fungerer godt, kan du give en positiv anmeldelse og nyde spillet.

Derudover vil du efter dit køb modtage en kampagnekode til 10% rabat på nye køb inden for en uge på produkter fra vores butik. Samt et gavekort på 5% af prisen på produktet, som du kan bruge på denne handelsplatform. Det vil være på købssiden kaldet "Sælgerbonus".


***


  1. Fantastisk spil med fantastisk grafik og lyd!
  2. Ekstremt vanedannende gameplay, der ikke vil lade dig kede dig!
  3. Online-tilstand med mange kort og figurer gør spillet endnu sjovere!
  4. Et fremragende valg for fans af Star Wars-universet!
  5. Celebration Edition indeholder mange eksklusive genstande, som er et must-have for ægte fans!
  6. En fremragende kombination af rumkampe og jordiske kampe!
  7. En unik oplevelse, der giver dig muligheden for at spille som dine yndlingshelte og skurke i Star Wars-universet!



Ejendommeligheder:




Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er en utrolig spiloplevelse, der vil imponere enhver fan af den berømte saga!

Spillet er bare fantastisk! Absolut pengene værd, og online-tilstanden tilføjer endnu flere sjove og eksplosive følelser.

Den perfekte kombination af grafik, lyde og gameplay gør Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed til et af de bedste skydespil, der nogensinde er lavet.

Stort udvalg af figurer og kort, klassisk Star Wars-atmosfære og multiplayer – hvad skal du ellers have til en fantastisk spiloplevelse?

Spillet er meget interessant og dynamisk, og dets online-tilstand giver dig mulighed for at kæmpe med spillere fra hele verden og teste din styrke i kampe på forskellige planeter.

Super spil! Det er simpelthen umuligt at fjerne øjnene fra skærmen, mens du dykker ned i Star Wars-verdenen og kæmper for din fraktion.

Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er en sand skat for fans af star wars og skydespil. Mange tilstande til spillet, en række forskellige placeringer og ydeevne på højeste niveau!

Spillet vil bringe en masse sjov til både begyndere og erfarne spillere. En fin bonus er muligheden for at modtage varerne med posten og mærke den ægte spænding i den virkelige verden!

Ægte kunst i skydegenren! Star Wars Battlefront 2 Celebration Ed er en blanding af levende effekter, farverig grafik og en overbevisende historie, der får dig til at vende tilbage til nye følelser igen og igen.

En enorm mængde af karaktertilpasning, en række forskellige kort og tilstande og fantastisk multiplayer - spillet har alt for at blive en favorit blandt fans af Star Wars og skydespil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)