South Park: The Fractured But Whole (UPPLAY KEY /RU/CIS)

OPMÆRKSOMHED! Denne nøgle er kun til aktivering på Uplay, ikke på Steam. Nøgler købt ved en fejl kan ikke byttes eller returneres. Publikationstype: Uplay Key / RU / CIS. Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til brug i følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Ukraine. Det vil ikke fungere i andre regioner. Spilsprog: Russisk (grænseflade og undertekster) / Engelsk. Udgivelsesdato: 16. oktober 2017. Platform: Windows. Region: RU / CIS (Rusland og CIS-lande). Aktivering: Uplay.

=================================================== ==== Trey Parker og Matt Stone præsenterer South Park: The Fractured but Whole - en efterfølger til det berømte spil "South Park: The Stick of Truth". Spillerne vil igen påtage sig rollen som Rookie og begive sig ud på et uhyrligt morsomt RPG-eventyr med Stan, Kyle, Kenny og Cartman. Raccoon and Friends, et hold af kriminalitetsbekæmpende superhelte samlet af Cartman, styrter ned i dybet af den kriminelle underverden, hvor Rookie, Mysterion, Tool, Kite Man og mange andre helte bliver nødt til at kæmpe mod ondskabens kræfter.

Aktivering:

  1. Download og installer Uplay-klient: http://uplay.ubi.com/ (hvis det ikke allerede er installeret).
  2. Start Uplay.
  3. Opret en ny konto eller log ind på en eksisterende.
  4. Åbn appen, klik på indstillingsikonet i øverste venstre hjørne, og vælg derefter Aktiver produkt.
  5. Indtast den aktiveringsnøgle, du har købt.
  6. Herefter vises spillet i spilbiblioteket, og du kan installere det.

South Park: The Fractured But Whole (UPPLAY KEY /RU/CIS)

[South Park](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=South%20Park&prompt=Tell%20me%20more%20about%20South%20Park.): The Fractured But Whole er et sjovt RPG-spil skabt af Trey Parker og Matt Stone, skaberne af den originale South Park-serie. I dette spil bliver du igen nybegynder og tager med Stan, Kyle, Kenny og Cartman på et uforglemmeligt eventyr i South Parks verden. Du skal bekæmpe det onde med et hold af kriminalitetsbekæmpende superhelte samlet af Cartman - vaskebjørnen og venner.

Spillet er udviklet til Windows-platformen og understøtter sprog: russisk (grænseflade og undertekster) og engelsk. Spillets udgivelsesdato er den 16. oktober 2017.

Dette digitale produkt er en Uplay Key/RU/CIS. Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til brug i følgende lande: Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Republikken Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan, Ukraine. Virker ikke i andre regioner.

Spilaktivering:

  1. Download og installer Uplay-klienten fra linket: http://uplay.ubi.com/">http://uplay.ubi.com/ (hvis det ikke allerede er installeret).
  2. Start Uplay.
  3. Opret en ny konto, eller log ind på en eksisterende.
  4. Åbn appen, klik på indstillingsikonet i øverste venstre hjørne, og vælg derefter Aktiver produkt.
  5. Indtast den aktiveringsnøgle, du har købt.
  6. Herefter vises spillet i spilbiblioteket, og du kan installere det.

South Park: The Fractured But Whole (UPPLAY KEY /RU/CIS) er en digital nøgle til at aktivere spillet på Uplay i Rusland, CIS-landene og Georgien. Spillet er en efterfølger til South Park: The Stick of Truth og blev skabt af Trey Parker og Matt Stone, skaberne af den originale South Park-serie. I spillet påtager spillerne sig igen rollen som Rookie og drager sammen med Stan, Kyle, Kenny og Cartman ud på et spændende RPG-eventyr i South Parks verden. Spillet understøtter russisk (grænseflade og undertekster) og engelsk, og blev udgivet den 16. oktober 2017 til Windows-platformen. Spillet aktiveres gennem Uplay-klienten ved at indtaste den købte aktiveringsnøgle. Bemærk venligst, at dette produkt kun er beregnet til brug i Rusland, CIS-lande og Georgien.

South Park: The Fractured But Whole (UPPLAY KEY /RU/CIS) er et digitalt RPG-spil skabt af forfatterne til den originale South Park-serie, Trey Parker og Matt Stone. I dette spil spiller du som Rookie og tager på et sjovt eventyr med Stan, Kyle, Kenny og Cartman for at blive superhelte og bekæmpe kriminalitet. Spillet er udviklet til Windows-platformen og understøtter sprog: russisk (grænseflade og undertekster) og engelsk. Dette produkt er en digital nøgle (Uplay Key) til aktivering kun i Uplay, ikke på Steam, i Rusland, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Ukraine. Spillets udgivelsesdato er den 16. oktober 2017. For at aktivere produktet skal du installere Uplay-klienten, oprette en ny konto eller logge på en eksisterende og derefter indtaste den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises spillet i spilbiblioteket, og du kan installere det.


***


South Park: The Fractured But Whole er et rollespil udviklet af Ubisoft San Francisco og baseret på den populære amerikanske animationsserie "South Park". Spillerne vil påtage sig rollen som en ny helt og slutte sig til Cartman, Kyle, Stan og Kenny på deres eventyr i byen South Park.

I spillet vil spillerne udforske byen, gennemføre quests og kæmpe mod fjender i turbaseret kamp. Spillet byder på et bredt udvalg af karakterer og klasser, samt mange tilpasselige muligheder for at skabe en unik helt.

Spillets plot drejer sig om konflikten mellem to fraktioner - superhelte og superskurke - som kæmper om kontrollen over byen. Spillere bliver nødt til at deltage i denne kamp og bestemme udfaldet af konflikten.

Dette er en Uplay-nøgle til RU/CIS-regionen, hvilket betyder, at den kun vil virke i Rusland og CIS-lande, hvor Uplay-tjenesten er tilgængelig.


***


  1. Et fremragende spil, der vil glæde fans af den animerede serie South Park.
  2. Smukt udformede karakterer og dialoger, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade.
  3. Spillet har et interessant plot og humor, som er iboende i South Park-serien.
  4. Spændende gameplay med interessant mekanik og opgaver.
  5. Enkle kontroller og muligheden for at vælge sværhedsgraden af ​​spillet.
  6. God optimering og grafik, der giver dig mulighed for at spille på svage computere.
  7. Et fremragende valg for fans af RPG'er og animerede serier.
  8. Fremragende musik og soundtrack, der skaber en unik atmosfære i spillet.
  9. Spillet bliver ikke kedeligt selv efter en lang gennemspilning.
  10. Et bredt udvalg af karakterer og evner, der giver dig mulighed for at skabe unikke kombinationer og kamptaktikker.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med sjov humor og interessant gameplay-mekanik!

Et godt platformspil med et originalt plot og sjove karakterer.

En fantastisk mulighed for at kaste sig ud i verden af ​​den humoristiske animationsserie South Park.

Et meget vanedannende og sjovt spil, der vil glæde alle South Park-fans.

Originalt plot og sjovt gameplay - spillet er bestemt prisen værd!

Spillet er fyldt med humor og uventede plot-drejninger, hvilket gør det uforudsigeligt og interessant.

Et godt valg for alle, der elsker humoristiske spil og den animerede serie South Park.

Spillets grafik og lyddesign er i top, hvilket skaber en fantastisk atmosfære i South Parks verden.

Spillet har mange hemmeligheder og påskeæg, der tilføjer endnu mere interesse og variation til gameplayet.

South Park: The Fractured But Whole er et godt valg for alle, der leder efter en sjov og finurlig spiloplevelse!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)