Soundpad - STEAM GIFT RUSLAND

? Gaveeksemplar af Soundpad-spillet på STEAM? ✅ OBS! Det tilbudte produkt er en gaveeksemplar af spillet, ikke en nøgle. ✅ Spillet bliver leveret til dig som gave automatisk 24/7. ✅ Inden for et par minutter efter betaling vil du modtage en anmodning om at tilføje en bot til Steam, som automatisk giver dig et spil. ✅ Spillet eller DLC er aktiveret i dit Steam-bibliotek og forbliver hos dig for evigt. ✅ Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen. Sørg for, at "Rusland" er angivet i "Land"-feltet, før du betaler. ✅ Efter betaling skal du angive et link til din Steam-profil. For at finde dit link skal du logge ind på din konto. ✅ Vi anbefaler, at du accepterer botens invitation inden for en time efter købet. ? Hvis du har angivet et forkert link til din konto, vil din ordre blive behandlet manuelt mellem 12:00 og 22:00 Moskva-tid. ? Hvis du har spørgsmål, så kontakt os venligst via online chat! Om spillet: Soundpad er et program til lydgengivelse af høj kvalitet i stemmechat ved hjælp af digital konvertering. Tilføj lyde og musik til dit mikrofonsignal, så andre brugere kan høre dem.

Virksomheden præsenterer dig for et digitalt produkt - en gaveeksemplar af Soundpad-spillet i STEAM til russiske konti. Soundpad er et program til højkvalitets gengivelse af lyde i stemmechat ved hjælp af digital konvertering. Du vil være i stand til at tilføje lyde og musik til dit mikrofonsignal, så andre brugere kan høre dem.

Købet af et Soundpad-spil sker i form af en gave automatisk 24/7. Efter betaling vil du inden for et par minutter modtage en anmodning om at tilføje en bot til Steam, som automatisk giver dig et spil. Spillet eller DLC er aktiveret i dit Steam-bibliotek og forbliver hos dig for evigt.

Produktet er kun tilgængeligt for russiske Steam-konti. Sørg for, at Rusland er angivet i feltet Land, før du betaler. Efter betaling skal du angive et link til din Steam-profil. Hvis du lavede en fejl med kontolinket, vil din ordre blive behandlet manuelt mellem 12:00 og 22:00 Moskva-tid.

At købe en Soundpad er et godt valg for dem, der ønsker at forbedre deres stemmechatoplevelse og gøre den mere interessant og varieret. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os venligst via online chat!


***


Soundpad er et program, der giver dig mulighed for at afspille lyde i stemmechat. Den bruger digital konvertering til at gengive lyd og musik af høj kvalitet. Med Soundpad kan du tilføje lyde og musik til dit mikrofonsignal, så andre i din chat kan høre dem.

Denne vare sælges som gave til Steam-konti i Rusland-regionen. Efter køb vil der inden for et minut blive tilføjet en bot til din Steam-konto i Rusland, som vil give dig spillet. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men en gave, der aktiveres på din Steam-konto og forbliver der for evigt.

For at modtage dette produkt skal du angive et link til din Steam-profil efter betaling. Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen, så før du betaler, skal du sørge for, at Rusland er angivet i feltet "Land". Hvis du lavede en fejl med linket til din profil, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte online chatten for mere information.


***


  1. Soundpad er et fantastisk værktøj til at skabe musik og lydeffekter. En brugervenlig grænseflade og et stort udvalg af lyde gør dette produkt ideelt til professionelle lydteknikere og begyndere.
  2. Jeg har brugt Soundpad til at skabe lydeffekter til mine videoer, og jeg er blevet overrasket over, hvor nemt og praktisk det er. Derudover har programmet et bredt udvalg af lydeffekter, som giver mig mulighed for at eksperimentere med forskellige lyde.
  3. Soundpad er et fantastisk streamingværktøj. Jeg bruger det til at tilføje lydeffekter og musik til mine streams, og mine seere er altid meget glade.
  4. Jeg bruger Soundpad til at skabe lydeffekter til mine spil, og jeg kan ikke sige nok gode ting om dette program. Hun var meget hjælpsom i mit arbejde, og jeg kan anbefale hende til alle, der arbejder i spilindustrien.
  5. Soundpad er et godt valg for dem, der leder efter en nem og bekvem måde at skabe musik og lydeffekter på. Den har en bred vifte af instrumenter og lyde, hvilket gør den ideel til alle oplevelsesniveauer.
  6. Jeg var meget tilfreds med Soundpad. Det var nemt at bruge og har alle de værktøjer, jeg ledte efter til at lave musik og lydeffekter.
  7. Soundpad er et fantastisk program til at skabe og redigere lydeffekter. Jeg brugte det til at skabe lyde til mine videoer, og resultaterne var fantastiske.
  8. Et fremragende program til at skabe og redigere lydeffekter. Nem at bruge og har mange indstillinger.
  9. Soundpad er et fantastisk værktøj til streamere og spilleentusiaster, der ønsker at tilføje deres egne lydeffekter til deres spil.
  10. Jeg bruger Soundpad til at lave mine egne lydeffekter til mine videoer. Det er hurtigt, enkelt og af høj kvalitet.
  11. Dette er et fremragende program til at skabe og redigere musik. Den har mange funktioner og er velegnet til både professionelle og begyndere.
  12. Soundpad er et praktisk og enkelt værktøj til at tilføje lydeffekter til spil. Jeg bruger den til at lave mine egne lydspor til mine projekter.
  13. Simpelthen fantastisk program! Soundpad giver mig mulighed for at oprette og redigere lydeffekter til mine videoer. Det er meget praktisk og nemt at bruge.
  14. Jeg bruger Soundpad til at lave mine egne lydeffekter til spil. Det er meget nemt at bruge og har mange indstillinger, der giver mig mulighed for at skabe unikke lydeffekter.
  15. Dette er et fantastisk værktøj til at skabe og redigere lydeffekter. Soundpad'en er meget brugervenlig og har mange funktioner, der giver mig mulighed for at skabe lydeffekter af høj kvalitet.
  16. Soundpad er et praktisk værktøj til at tilføje lydeffekter til spil. Jeg bruger den til at lave mine egne lydspor til mine projekter.
  17. Jeg er meget glad for Soundpad! Det giver mig mulighed for at skabe og redigere lydeffekter til mine projekter. Den er nem at bruge og har mange funktioner.



Ejendommeligheder:




Et fremragende program til at optage lyde og skabe lydeffekter.

Enkel og intuitiv grænseflade, selv en nybegynder kan klare det.

Kæmpe bibliotek af lydeffekter, som du kan bruge i dine projekter.

Høj lydkvalitet og mulighed for at konfigurere forskellige indstillinger.

Et praktisk værktøj til at oprette ringetoner og lydmeddelelser.

Fremragende support og konstante programopdateringer.

Den perfekte kombination af kvalitet og overkommelig pris.

En fantastisk mulighed for kreative mennesker og professionelle i audiobranchen.

Et pålideligt og stabilt produkt, der ikke svigter dig på det mest afgørende tidspunkt.

En universel løsning til optagelse og behandling af lyd på en computer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)