Sonic Frontiers (PS4/PS5/RU) Leje 10 dage?

For borgere i Den Russiske Føderation og CIS er det muligt at betale med bankkort uden kommission gennem systemerne Enot.io og Freekassa. Det er vigtigt at bemærke, at lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke påvirker driften og lanceringen af ​​allerede købte spil, alt fungerer som før. Spil er tilgængelige på PS5- og PS4-platformene, samt muligheden for at leje dem.

Spilleje leveres af vores personlige konto, hvor spillet/spillene officielt blev købt fra PS Store, hvilket giver dig alle garantierne. Kontoen er ikke til salg, men lejes kun så længe spillet/spillene på denne profil bruges. Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med lagringer eller præstationer i spillet, og som ikke ønsker at starte spillet fra deres konto.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger og indtaste data. For PS4 skal du vælge "Power", derefter "Skift bruger" og oprette en ny bruger (ikke som gæst!). Til PS5 skal du vælge "Lad os komme i gang!", acceptere licensaftalen og indtaste dine kontooplysninger. Herefter skal du indlæse spillet og vente på, at det er færdigt. Spillet startes fra den udstedte konto.

Spillejebetingelserne foreskriver, at spillet kun lanceres fra den udstedte konto (P2), og denne type produkt sælges på lejebasis og tilhører vores service. Kontierne har ikke et PS Plus-abonnement, men hvis du har et abonnement, fungerer det på vores konto. Eventuelle manipulationer med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller ændre data medfører et forbud mod at bruge produktet uden tilbagebetaling af restbeløbet for ubrugt tid. Minimum lejeperiode er 10 dage. Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje. Kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Det er muligt at forlænge lejemålet, hertil skal du kontakte os gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller i telegram.

Installationsbetingelserne for spillet foreskriver, at kontoen kun er installeret på én konsol, du kan kun spille fra udstedte konti, og du kan ikke gå til Sony-webstedet. Disse konti kan under ingen omstændigheder ændres, men du kan tilføje venner. En konstant internetforbindelse er et obligatorisk krav.

Her er et digitalt produkt - spillet Sonic Frontiers til PS4- og PS5-konsoller med russisk tekst. Produktet er tilgængeligt i lejeformat i 10 dage.

Sonic Frontiers er et nyt spil i Sonic the Hedgehog-serien, som inviterer spillere til at fordybe sig i spændende eventyr med heltene i dette univers. Spillet er et platformspil i åben verden, der giver spillere mulighed for frit at udforske verdener, overvinde vanskeligheder og bekæmpe fjender.

Dette produkt tilbydes i lejeformat i 10 dage, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet uden at skulle købe det helt. Leje er tilgængelig for både PS4-konsollen og den nye PS5.

Det smukke html-design i den digitale varebutik giver dette tilbud et attraktivt udseende. Bemærk venligst, at dette produkt er lejet af vores personlige konto, hvor spillet officielt blev købt fra PS Store, hvilket giver dig alle garantierne.

Sonic Frontiers (PS4/PS5/RU) er et digitalt spil, der kan lejes i 10 dage på PlayStation 4 og PlayStation 5. Spillet er et platformspil i åben verden, hvor spillere kan udforske verdener, bekæmpe fjender og overvinde udfordringer med heltene fra Sonic the. Pindsvineunivers.

Købere fra Den Russiske Føderation og CIS kan betale for spillet med et bankkort gennem Enot.io og Freekassa-systemerne uden kommission. Det er vigtigt at bemærke, at lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke påvirkede driften og lanceringen af ​​allerede købte spil.

Spillet leveres af vores personlige konto, hvor spillet officielt blev købt fra PS Store, hvilket giver dig alle garantierne. Kontoen er ikke til salg, men lejes kun mens du bruger spillet på denne profil. Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med lagringer eller præstationer i spillet, og som ikke ønsker at starte spillet fra deres konto.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger og indtaste data. For PS4 skal du vælge "Power", derefter "Skift bruger" og oprette en ny bruger (ikke som gæst!). Til PS5 skal du vælge "Lad os komme i gang!", acceptere licensaftalen og indtaste dine kontooplysninger. Herefter skal du indlæse spillet og vente på, at det er færdigt. Spillet startes fra den udstedte konto.

Spillejebetingelserne foreskriver, at spillet kun lanceres fra den udstedte konto (P2), og denne type produkt sælges på lejebasis og tilhører vores service. Kontierne har ikke et PS Plus-abonnement, men hvis du har et abonnement, fungerer det på vores konto. Eventuelle manipulationer med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller ændre data medfører et forbud mod at bruge produktet uden tilbagebetaling af restbeløbet for ubrugt tid.

Minimum lejeperiode er 10 dage. Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje. Kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Hvis du har brug for at forlænge dit lejemål, så kontakt os via mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller i telegram.

Bemærk venligst, at for at installere spillet, er en konto kun installeret på én konsol, du kan kun spille fra udstedte konti, og du kan ikke få adgang til Sonys websted. Disse konti kan under ingen omstændigheder ændres, men du kan tilføje venner. En konstant internetforbindelse er et obligatorisk krav.

Så Sonic Frontiers (PS4/PS5/RU) er et attraktivt tilbud til fans af open-world platformspil. Du kan nyde spillet på PlayStation 4- og PlayStation 5-konsoller ved at leje det i 10 dage. Spillet er tilgængeligt for købere fra Den Russiske Føderation og CIS, som kan betale for det med kreditkort gennem Enot.io og Freekassa-systemerne uden kommission.

Det er vigtigt at bemærke, at spillet leveres af vores personlige konto, hvor spillet officielt blev købt fra PS Store, hvilket giver dig alle garantierne. Kontoen er dog ikke til salg, men lejes kun i løbet af brugen af ​​spillet på denne profil.

For at installere spillet skal du oprette en ny bruger på konsollen og indtaste data. Spillet lanceres kun fra den udstedte konto, og denne type produkt sælges på lejebasis og hører til vores service.

Minimum lejeperiode er 10 dage, og hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje. Kontoen kan ikke overføres til tredjepart. Hvis du har brug for at forlænge dit lejemål, så kontakt os via mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller i telegram.

Bemærk venligst, at en permanent internetforbindelse er et krav. Spillet lanceres kun fra udstedte konti, og disse konti kan under ingen omstændigheder ændres, men du kan tilføje venner. Enhver manipulation med produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data vil medføre et forbud mod at bruge produktet uden tilbagebetaling af restbeløbet for ubrugt tid.


***


Sonic Frontiers (PS4/PS5/RU) Lej 10 dage - dette er en lejeservice til spillet Sonic Frontiers på PS4- og PS5-platformene i 10 dage. Kontoen, som spillet er placeret på, blev officielt oprettet i PS Store og sælges ikke, men lejes kun med mulighed for at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Spillet er installeret på én konsol og involverer ikke ændring af dine kontodata. Spillet startes fra den udstedte konto og kræver en konstant internetforbindelse. Efter lejeperiodens udløb vil data fra kontoen blive ændret, og kontoen skal slettes. Tjenesten er tilgængelig for borgere i Den Russiske Føderation og CIS, og betaling med bankkort uden kommission er mulig via betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa.


***


  1. Et fremragende spil, der efterlader levende indtryk og mange timers sjov!
  2. Grafikken er simpelthen fantastisk, og gameplayet bliver aldrig kedeligt!
  3. En fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie!
  4. Et meget spændende og spændende plot, der ikke vil lade dig kede dig!
  5. Et godt valg for fans af eventyrspil og action!
  6. En utrolig realistisk atmosfære, der fordyber dig fuldstændigt i spilverdenen!
  7. Spillet er nemt at kontrollere, selv begyndere i verden af ​​videospil vil have det sjovt at spille!
  8. Behageligt soundtrack og musik, der skaber en ekstra atmosfære i spillet!
  9. Spændende chefer og interessante quests, der ikke lader dig kede dig!
  10. En fantastisk måde at prøve spillet, før du forpligter dig til det permanent!



Ejendommeligheder:




Med Sonic Frontiers på PS4/PS5 kan du nyde spillets spændende verden i 10 dage.

Fantastisk tilbud om at leje Sonic Frontiers i 10 dage for dem, der ønsker at prøve spillet, før de køber.

Den digitale version af Sonic Frontiers på PS4/PS5 giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at begynde at spille uden at skulle forlade dit hjem.

Smuk grafik og vanedannende gameplay i Sonic Frontiers vil gøre dine ti dage uforglemmelige.

At leje Sonic Frontiers i 10 dage er en fantastisk måde at slappe af og bruge tid på at spille et spændende spil.

Et stort udvalg af spilbare karakterer og interessante opgaver i Sonic Frontiers vil ikke lade dig kede dig.

Sonic Frontiers på PS4/PS5 er et godt valg for eventyrspilelskere, og 10-dages leje hjælper dig med at spare penge på dit køb med det samme.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)