SOMA Xbox КЛЮЧ (X|S ONE)?

Efter betaling vil du modtage en kode til at aktivere spillet SOMA på Xbox One på din personlige konto http://www.oplata.info. Desuden vil et link til siden med nøglen blive sendt til den e-mailadresse, der blev angivet under købet. En VPN med forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger, og det vil være forbundet med din Microsoft-konto for altid. Du vil være i stand til at downloade spil i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog.

Produktbeskrivelse: SOMA Xbox KEY (X|S ONE)

Dette produkt er en digital nøgle til at aktivere SOMA på Xbox One-platformen.

Når du har købt nøglen, vil den være tilgængelig til download på din personlige konto på webstedet http://www.oplata.info, samt et link til siden med nøglen vil blive sendt til den e-mailadresse, der er angivet under købet.

For at aktivere nøglen skal du være forbundet til en VPN med en argentinsk IP-adresse.

Når du aktiverer spillet, vil det være knyttet til din Microsoft-konto for altid, og du vil være i stand til at downloade spil i enhver region og på ethvert sprog.

SOMA Xbox KEY (X|S ONE) er en digital nøgle til aktivering af SOMA-spillet på Xbox One-konsollen. Når du har købt en nøgle, kan du finde den på din personlige konto på hjemmesiden http://www.oplata.info, og modtager også et link til siden med nøglen til den e-mailadresse, der er angivet under købet. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når spillet er aktiveret, vil det være knyttet til din Microsoft-konto for altid, og du vil være i stand til at downloade spil i enhver region og på ethvert sprog uden begrænsninger. For at aktivere nøglen ved hjælp af din mobiltelefon kan du bruge Xbox-appen på iOS eller Android og mobildata aktiveret eller Hola Free VPN Proxy-appen. For at aktivere fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen. Når du har aktiveret nøglen, vil du være i stand til at downloade spil i enhver region og på ethvert sprog med alle tilgængelige funktioner og funktioner.


***


SOMA Xbox KEY (X|S ONE) er en aktiveringskode til spillet SOMA på Xbox One eller Xbox Series X|S-konsollen. Når du har købt, modtager du en nøgle, som du kan aktivere på din konsol ved hjælp af en VPN-forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet blive knyttet til din Microsoft-konto og vil være tilgængeligt til download på enhver Xbox-konsol i alle regioner og sprog uden regionale begrænsninger.

Hvis du har en iOS- eller Android-smartphone, kan du aktivere nøglen uden at bruge en VPN ved at bruge Xbox-appen og mobildata aktiveret. I dette tilfælde skal du logge ind på din Microsoft-konto i Xbox-appen, vælge "Indløs kode" og indtaste den 25-cifrede aktiveringskode.

Hvis du planlægger at aktivere nøglen fra din computer, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen og oprette forbindelse til en VPN-server i Argentina. Herefter skal du følge linket, indtaste aktiveringskoden og bekræfte aktiveringen.


***


  1. SOMA er et fantastisk spil med en spændende historie og en unik atmosfære. Nøglen blev med det samme leveret til min Xbox-konto, og jeg kunne begynde at spille med det samme!
  2. Jeg modtog min SOMA Xbox One-nøgle inden for få minutter efter at have købt den, og den fungerede upåklageligt. Det var et godt køb!
  3. SOMA er et af de mest vanedannende spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg bestilte en nøgle til Xbox One, og den kom til min e-mail meget hurtigt. Jeg har nydt spillet i et par dage nu, og jeg kan virkelig godt lide det!
  4. Jeg købte en SOMA-nøgle til Xbox One og elskede, hvor nemt det var at aktivere og begynde at spille. Selve spillet er meget interessant og spændende.
  5. SOMA er et fremragende spil, og jeg var glad for, at jeg var i stand til at købe Xbox One-nøglen til så god en pris. Jeg modtog min nøgle med det samme, og det fungerede uden problemer.
  6. Jeg er lige blevet færdig med SOMA på Xbox One, og det var utroligt! Jeg modtog nøglen med det samme efter købet, og den var nøjagtig som beskrevet på hjemmesiden.
  7. SOMA er et spil, der er værd at spille, og Xbox One-nøglen er en fantastisk måde at komme i gang på. Jeg modtog min nøgle meget hurtigt, og den fungerede upåklageligt. Jeg har nydt spillet i et par dage nu, og jeg glæder mig til at fortsætte det!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)