SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC | Steam Gift Россия

SnowRunner - To Jeeps DLC-pakke til Steam som gave i Rusland

Denne DLC er ekstra indhold og kræver, at Steam-versionen af ​​spillet aktiveres. Hvis du har problemer med at betale via et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway eller andre tilgængelige systemer.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er til den russiske region og ikke er egnet til andre CIS-lande. Før du betaler, skal du sørge for at tjekke din region ved at logge ind på din konto og sikre dig, at feltet "Land" er indstillet til "Rusland".

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave - botten sender automatisk DLC'en inden for et minut. Sørg for at angive det korrekte link til din profil. Bemærk venligst, at denne DLC ikke kan gemmes til lager eller overføres. Hvis du ønsker at købe det som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. Husk at for at modtage en gave skal du acceptere botens invitation.

"To Jeeps" sættet giver dig mulighed for at udvide din flåde med to klassiske "spejdere" fra den berømte producent - Wrangler-Rubicon og CJ-7 "Renegade". Bemærk venligst, at denne pakke ikke er inkluderet i år 1 sæsonkort eller år 2 sæsonkort.

Link til spil på Steam: (indsæt link til spil på Steam)

SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC er en digital tilføjelse til SnowRunner-spillet, der giver to klassiske "spejdere" fra den berømte producent - Wrangler-Rubicon og CJ-7 "Renegade". Dette produkt kan købes i den digitale varebutik i Steam-gaveformat til den russiske region.

For at aktivere denne DLC skal du bruge Steam-versionen af ​​SnowRunner. Hvis du har problemer med at betale via et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway eller andre tilgængelige systemer.

Når du køber SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC, skal du sørge for at tjekke din region ved at logge ind på din konto og sørge for, at feltet Land er indstillet til Rusland. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave - botten sender automatisk DLC'en inden for et minut.

Bemærk venligst, at denne DLC ikke kan gemmes til lager eller overføres. Hvis du ønsker at købe det som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. Husk at for at modtage en gave skal du acceptere botens invitation.

To jeep-pakken er ikke inkluderet i år 1-sæsonkortet eller år 2-sæsonkortet. Placer din ordre på SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC i den digitale butik og få mulighed for at udvide din flåde i SnowRunner-spillet.

SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC er en digital tilføjelse til SnowRunner-spillet, der giver to klassiske jeeps fra den berømte producent - Wrangler-Rubicon og CJ-7 "Renegade". For at aktivere DLC'en skal du bruge en Steam-version af spillet SnowRunner. Dette produkt kan kun købes i den digitale varebutik i Steam-gaveformat for den russiske region. Bemærk venligst, at du ikke kan gemme denne DLC i dit lager eller overføre den. Hvis du ønsker at købe det som gave, bedes du give et link til modtagerens profil. To jeep-pakken er ikke inkluderet i år 1-sæsonkortet eller år 2-sæsonkortet. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en gave - botten sender automatisk DLC'en inden for et minut. Bemærk venligst, at produktet kun er til den russiske region og ikke er egnet til andre CIS-lande. Før du betaler, skal du sørge for at tjekke din region ved at logge ind på din konto og sikre dig, at feltet "Land" er indstillet til "Rusland".


***


"To Jeeps"-pakken til spillet SnowRunner på Steam-platformen er ekstra indhold, der giver dig mulighed for at udvide spillerens køretøjsflåde med to klassiske "spejdere" fra den berømte Jeep-producent - Wrangler-Rubicon og CJ-7 "Renegade". Denne pakke er ikke inkluderet med år 1 eller år 2 sæsonkort. For at aktivere sættet skal du have Steam-versionen af ​​spillet. Varerne sendes automatisk af en bot 24/7 umiddelbart efter betaling ved hjælp af Enot.io betalingsgateway. Bemærk venligst, at dette produkt kun er til russiske brugere. Tjek venligst den korrekte region før køb. Linket til din Steam-profil skal oplyses efter betaling, ellers bliver produktet ikke leveret. Det er ikke muligt at gemme tilføjelsen til dit lager eller overføre den til en anden bruger. Ønsker du at købe et sæt som gave, skal du oplyse et link til modtagerens profil.


***


  1. Denne DLC er utrolig! Nye biler komplementerer gameplayet perfekt og tilføjer endnu mere variation.
  2. Jeg er meget glad for købet af denne DLC. Jeep Dual Pack fungerer fantastisk og giver mig mulighed for at åbne nye områder på kortet.
  3. SnowRunner - Jeep Dual Pack DLC er en rigtig gave til alle fans af spillet! Nu er min bilsamling blevet endnu mere omfattende.
  4. Fantastisk tilføjelse til spillet! De nye biler ser fantastiske ud og opfører sig meget selvsikkert på vejen.
  5. Hvis du allerede har spillet SnowRunner nok og ønsker at tilføje noget nyt til spillet, så er denne DLC præcis, hvad du har brug for.
  6. Kvaliteten af ​​denne DLC er i top! Nye biler er lavet med stor kærlighed til detaljer.
  7. Jeg kan ikke få nok af denne DLC! De nye køretøjer er gode til forskellige typer missioner og hjælper mig med at nå nye højder.
  8. Hvis du elsker SnowRunner lige så meget som jeg gør, så er denne DLC et must-køb. De nye biler tilføjer virkelig en masse nye funktioner til spillet.
  9. Meget cool tilføjelse! Nye biler er en rigtig spænding for alle fans af spillet.
  10. Jeg har ventet på denne DLC i lang tid, og den skuffede mig ikke! De nye biler fungerer fantastisk og passer perfekt ind i SnowRunner-spilverdenen.



Ejendommeligheder:




SnowRunner - Jeep Dual Pack er en fantastisk tilføjelse til spillet, der giver dig mulighed for at udvide gameplayet og nyde nye funktioner.

Denne DLC giver spillere adgang til nye, smukt designede køretøjer, der håndterer vanskeligt terræn perfekt.

Hvis du elsker ekstreme udfordringer og off-roading, så vil denne DLC helt sikkert glæde dig.

Når du køber SnowRunner - Jeep Dual Pack, får du mulighed for at prøve dig selv som en rigtig SUV og gå gennem de sværeste spor.

Fremragende grafik og realistisk bilfysik gør spillet endnu mere spændende.

Dette digitale produkt vil være en fantastisk gave til alle fans af ekstrem racing og SUV'er.

SnowRunner - Jeep Dual Pack er en DLC, der bringer en frisk brise til spillet og lader dig nyde nye funktioner.

Hvis du leder efter noget nyt og spændende inden for gaming-verdenen, så er SnowRunner - Jeep Dual Pack bestemt din opmærksomhed værd.

Denne DLC vil perfekt komplementere din samling af spil og giver dig mulighed for at bruge tid med fornøjelse.

SnowRunner - Jeep Dual Pack er et godt valg for dem, der elsker open world-spil og leder efter nye udfordringer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)