Sniper Elite 4 Deluxe Edition ✅(Steam Key/ALLE LANDE)

✅ SPILLETS LICENSNØGLE Sniper Elite 4 Deluxe Edition VISES I BROWSERVINDUET OG MODTAGES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! Aktivering: Steam-lokalisering: russisk, engelsk, fransk, tysk, polsk, italiensk og andre. Region: Ingen regionale begrænsninger (ALLE LANDE) Udgivelsesdato: 13. februar 2017

Sniper Elite 4 Deluxe Edition inkluderer:

  • Sniper Elite 4;
  • Sniper Elite 4 - Sæsonkort.

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG VIL HA EN GAVE" OG VIDERE DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanebladet på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke har skrevet i korrespondance med sælger, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

OM SPILLET: Oplev friheden ved snigskytte i det mest avancerede skydespil nogensinde, der foregår under Anden Verdenskrig. Forvent taktisk tredjepersonskamp, ​​valgfrit gameplay og utrolig langdistanceskydning, mens du kampagner for at befri Italien fra fascismens åg. Spillet Sniper Elite 4 finder sted efter begivenhederne i dets succesfulde forrige del. Spillere vil blive transporteret til den smukke Appennin-halvø, fra solbeskinnede byer ved middelhavskysten til gamle skove, bjergdale og kolossale nazistiske megastrukturer. Undercover-agenten og elitesniperen Karl Fairbairn må kæmpe sammen med den italienske modstands modige mænd og kvinder. Deres mål er at besejre en frygtindgydende ny trussel, der kan forpurre den kommende allierede offensiv i Europa.

Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam:

  1. Download og installer Steam og registrer en konto på Steam.
  2. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det.
  3. Download og start spillet efter fuldført installation.

Bemærk venligst, at licensnøglen til spillet Sniper Elite 4 Deluxe Edition vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Dette spil er aktiveret på Steam-platformen og understøtter russisk, engelsk, fransk, tysk, polsk, italiensk og andre sprog. Der er ingen regionale begrænsninger, det er tilgængeligt for alle lande. Sniper Elite 4 Deluxe Edition inkluderer basisspillet og sæsonkortet.

En god bonus er også en gave, som du kan modtage ved at skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og videresende denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Når du har gjort dette, er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam. Men hvis du ikke har informeret sælgeren om din feedback, bør du ikke blive fornærmet, hvis gaven ikke sendes.

Sniper Elite 4 Deluxe Edition er et avanceret skydespil, der foregår under Anden Verdenskrig. Forvent taktisk kamp, ​​utrolig langdistanceskydning og valgfrit gameplay under kampagnen for at befri Italien fra fascismens åg. Spillere vil blive transporteret til Appennin-halvøen, hvor de vil bekæmpe nazisterne i byer langs middelhavskysten, gamle skove, bjergdale og kolossale megastrukturer. Som undercoveragent og elitesniper Karl Fairbairn vil du kæmpe sammen med modstandens modige italienske mænd og kvinder for at besejre en skræmmende ny trussel, der kan forpurre den kommende allierede offensiv i Europa.

For at aktivere en nøgle på Steam skal du downloade og installere platformen, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på din liste over spil, og du kan begynde at spille.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe spillet Sniper Elite 4 Deluxe Edition, som inkluderer hovedspillet og Season Pass. Dette spil er et tredjepersonsskydespil, der foregår under Anden Verdenskrig. Du skal blive en elite snigskytte og kæmpe for befrielsen af ​​Italien fra fascismens åg. Spillere kan forvente taktisk kamp, ​​utrolige langdistanceskud og muligheden for at vælge deres eget gameplay.

Spillet er aktiveret på Steam-platformen og understøtter russisk, engelsk, fransk, tysk, polsk, italiensk og andre sprog. Der er ingen regionale begrænsninger, det er tilgængeligt for alle lande.

For at aktivere en nøgle på Steam skal du downloade og installere platformen, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på din liste over spil, og du kan begynde at spille.

Derudover vil du, når du køber dette spil, modtage en licensnøgle, som vil blive vist i browservinduet og automatisk sendes til din e-mail efter betaling.

Glem ikke, at når du skriver en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og videresender denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden, er du garanteret at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam som en gave.

Tak fordi du valgte vores butik og ønsker dig et behageligt spil Sniper Elite 4 Deluxe Edition!

Sniper Elite 4 Deluxe Edition er en licensnøgle til spillet, der vises i browseren og automatisk sendes til din e-mail efter betaling. Nøglen er aktiveret på Steam-platformen og har ingen regionale begrænsninger og er tilgængelig for alle lande. Spillet er et avanceret skydespil, der foregår under Anden Verdenskrig. Forvent taktisk tredjepersonskamp, ​​valgfrit gameplay og utrolig langdistanceskydning, mens du kampagner for at befri Italien fra fascismens åg. Sniper Elite 4 Deluxe Edition inkluderer basisspillet og sæsonkortet. Derudover kan du modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam som gave ved at skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og videresende denne besked i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-platformen, registrere en konto, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Sniper Elite 4 Deluxe Edition understøtter russisk, engelsk, fransk, tysk, polsk, italiensk og andre sprog.


***


Sniper Elite 4 Deluxe Edition er en licensnøgle til spillet Sniper Elite 4 Deluxe Edition, som vil blive vist i browservinduet og automatisk sendt til din e-mailadresse efter betaling. Spillet er aktiveret på Steam-platformen og har ingen regionale begrænsninger, hvilket giver dig mulighed for at spille det i ethvert land. Spillets udgivelsesdato er den 13. februar 2017. Deluxe-udgaven inkluderer den originale Sniper Elite 4 og sæsonkortet.

I spillet bliver du nødt til at mestre evnerne til snigskytteskydning og kæmpe i taktiske kampe fra en tredjepersons visning. Spillet foregår under Anden Verdenskrig i Italien, hvor hovedpersonen - snigskytten Karl Fairbairn - skal bekæmpe nazistiske tropper og hjælpe den italienske modstand med at befri landet fra fascismen.

Instruktionerne til aktivering af nøglen er enkle: download og installer Steam-platformen, registrer en konto, klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følg instruktionerne. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil, og du kan downloade og spille det. Derudover vil du med en positiv anmeldelse med søgeordet "I WANT A GIFT" modtage et ekstra spil på Steam i gave.


***


  1. Fantastisk spil med en spændende historie og smuk grafik!
  2. Masser af forskellige opgaver og missioner, der ikke lader dig kede dig.
  3. Gameplayet er fyldt med dynamik og vil ikke efterlade nogen spiller ligeglade.
  4. Et fremragende valg for fans af skydespil og taktiske spil.
  5. Evnen til at spille både alene og i co-op med venner.
  6. Deluxe Edition inkluderer bonusser, der vil tilføje endnu mere interesse til spillet.
  7. Et fremragende valg for dem, der ønsker at bruge tid på at spille kvalitetsspil.
  8. Enkle kontroller og en klar grænseflade gør spillet tilgængeligt for alle spillere.
  9. Det utrolige detaljeringsniveau af våben og miljøet skaber en unik atmosfære i spillet.
  10. Omkostningerne ved spillet er velbegrundet af kvaliteten og mængden af ​​indhold, som Sniper Elite 4 Deluxe Edition leverer.



Ejendommeligheder:




Sniper Elite 4 Deluxe Edition er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.

Jeg har ledt efter et spil, der kan holde mig hooked i lang tid, og Sniper Elite 4 Deluxe Edition er netop det.

Hvis du elsker snigskyttespil, så bør du helt sikkert prøve Sniper Elite 4 Deluxe Edition – det er et af de bedste spil i denne genre.

Sniper Elite 4 Deluxe Edition har mange interessante missioner, der vil holde dig underholdt.

Jeg købte Sniper Elite 4 Deluxe Edition og kunne ikke være mere glad – det er et fantastisk spil med en uforudsigelig historie.

Hvis du vil opleve atmosfæren fra Anden Verdenskrig, så er Sniper Elite 4 Deluxe Edition det perfekte valg.

Jeg har spillet alle dele af Sniper Elite, og Sniper Elite 4 Deluxe Edition skuffede mig ikke - det er et fantastisk skydespil.

Sniper Elite 4 Deluxe Edition er ikke kun et fantastisk spil, men også en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner i co-op-tilstand.

Hvis du elsker open world-spil, så er Sniper Elite 4 Deluxe Edition et godt valg, fordi der er mange forskellige placeringer i spillet.

Jeg vil anbefale Sniper Elite 4 Deluxe Edition til alle skydespilelskere - det er et spil, der er værd at prøve.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)