SMITE - Ultimate God Pack? DLC STEAM GIFT RU

SMITE - Ultimate God Pack

Køb STEAM GIFT RU DLC til spillet SMITE og få adgang til supersættet af guder! Lås op for alle guderne, både tilgængelige i øjeblikket og planlagt for fremtiden, og nyd spillet fuldt ud!

Bemærk venligst, at der kræves en Steam-version af spillet for at køre.

Fordele ved at købe Ultimate God Pack:

  • Adgang til alle guder i SMITE
  • Refusion af alle tidligere købte guder i form af favorpoint

Gå ikke glip af din chance for at blive en sand gud i SMITE og køb Ultimate God Pack i dag!


***


SMITE - Ultimate God Pack er en DLC tilføjelse til SMITE-spillet, der giver dig mulighed for at låse op for alle de guder, der allerede er tilgængelige i spillet, såvel som alle fremtidige, der vil blive tilføjet i fremtiden. Dette er en Super God Bundle, der giver spillere adgang til den komplette samling af guder i SMITE. Hvis du allerede har købt guder med Favor eller Gems, vil du, når du køber Ultimate God Pack, modtage en refusion af prisen på dine tidligere købte guder i form af Favor Points.

Dette produkt er DLC og kræver Steam-versionen af ​​spillet SMITE. Købet sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Efter at have indtastet linket til din Steam-konto, vil du modtage en invitation, og en gave med tilføjelsen vil blive sendt til din konto. Det er vigtigt at bemærke, at en gave ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Dette produkt er kun beregnet til Steam-konti registreret i Rusland, og prisen er angivet i rubler. Før du køber, skal du sørge for, at regionen for din Steam-konto er angivet som "RUSLAND". Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke sendes til CIS-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

For at få et link til din konto, skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne i Steam-klienten og derefter gå til menuen "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du har problemer med dit køb eller er i gang med at modtage en gave, kan du kontakte support via online chat eller Telegram.


***


  1. SMITE - Ultimate God Pack er en fantastisk måde at få adgang til alle guderne i spillet og få mest muligt ud af din spiloplevelse.
  2. STEAM GIFT RU DLC gør det hurtigt og nemt at købe Ultimate God Pack til SMITE, så du kan begynde at spille med det samme.
  3. Ved at købe Ultimate God Pack bekymrer jeg mig ikke længere om at skulle købe individuelle guder og kan fokusere på spillet.
  4. SMITE - Ultimate God Pack er et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spillet uden at bryde penge.
  5. Hvis du elsker at spille SMITE, så er Ultimate God Pack et must-have-køb, der vil give dig adgang til alle guderne og tonsvis af nye funktioner.
  6. Jeg købte Ultimate God Pack, og nu kan jeg spille SMITE med et komplet arsenal af guddomme, hvilket gør spillet endnu sjovere.
  7. The Ultimate God Pack er en fantastisk gave til venner, der spiller SMITE, og de vil være taknemmelige for en så generøs gave.



Ejendommeligheder:




SMITE - Ultimate God Pack er et fantastisk køb for fans af onlinespil og multiplayer-kampe.

Ved at købe DLC STEAM GIFT RU til SMITE - Ultimate God Pack, vil du have adgang til alle guderne og vil være i stand til at nyde fuldstændig valgfrihed.

En bekvem og nem måde at købe alle guderne i SMITE - Ultimate God Pack DLC STEAM GIFT RU.

Ikke mere spildtid på at tjene penge i spillet for at låse op for nye guder. Med DLC STEAM GIFT RU til SMITE - Ultimate God Pack er alle guderne allerede på dit lager.

En fantastisk mulighed for at kæmpe for dine yndlingsguder i SMITE - Ultimate God Pack DLC STEAM GIFT RU.

DLC STEAM GIFT RU til SMITE - Ultimate God Pack er en fantastisk gave til venner, der elsker at spille online multiplayer-spil.

SMITE - Ultimate God Pack DLC STEAM GIFT RU er en fantastisk måde at begynde at spille SMITE på med et komplet sæt guder og maksimal handlefrihed.

Med STEAM GIFT RU DLC til SMITE - Ultimate God Pack får du adgang til nye strategier og taktikker, der hjælper dig med at blive en bedre spiller.

Ingen grænser eller barrierer - kun den ultimative spiloplevelse med SMITE - Ultimate God Pack DLC STEAM GIFT RU.

SMITE - Ultimate God Pack DLC STEAM GIFT RU er et fantastisk køb for dem, der værdsætter deres tid og ønsker at begynde at spille SMITE så hurtigt som muligt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)