Skullgirls (Steam Gift/RU+CIS) + GAVE

I følgende lande kan du aktivere spillet: Rusland, Ukraine, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan. Skullgirls er et farverigt 2D-kampspil, hvor spillere spiller som kæmpere fra Dark Decos fiktive verden. Spillere kæmper for retten til at eje en mystisk artefakt kendt som "Skull Heart", som kan opfylde ønsker, men der er en pris at betale. Hvis sjælen hos ejeren af ​​artefakten er uren, bliver ønsket og dets ejer til Skullgirl - et levende væsen, der jager mennesker.

Skullgirls er et spændende kampspil, tilgængeligt som et digitalt produkt i vores digitale butik. Ved at købe "Skullgirls (Steam Gift/RU+CIS)" får du adgang til spillet på Steam-platformen i Rusland og CIS-landene og en gave til det. Spillere vil kunne nyde farverig 2D-grafik og kæmpe for retten til at eje den kraftfulde artefakt "Skull Heart", som kan opfylde ethvert ønske, men skal betale en pris. Spillet byder på en række karakterer, hver med deres egen unikke historie og sæt af færdigheder. "Skullgirls" er ikke kun et spændende gameplay, men også en mulighed for at vise dine færdigheder i onlinekampe med andre spillere. Ved at købe "Skullgirls (Steam Gift/RU+CIS)" i vores butik, får du mulighed for at fordybe dig i spillets spændende verden og nyde gameplayet.

"Skullgirls (Steam Gift/RU+CIS)" er et farverigt 2D-kampspil udviklet til Steam-platformen. I spillet spiller du som forskellige krigere fra Dark Decos fiktive verden, som kæmper for retten til at eje den mystiske artefakt "Skull Heart", som kan opfylde ethvert ønske, men der er en pris at betale. Hvis sjælen hos ejeren af ​​artefakten er uren, bliver ønsket og dets ejer til Skullgirl - et levende væsen, der jager mennesker.

Spillet byder på mange unikke karakterer, hver med deres egen historie og sæt af færdigheder. Du kan kæmpe mod computermodstandere såvel som mod andre spillere i onlinekampe. Derudover har du ved at købe "Skullgirls (Steam Gift/RU+CIS)" i vores butik mulighed for at modtage en bonus ved at efterlade en positiv anmeldelse og angive, at du ønsker at modtage den.

For at aktivere spillet skal du logge ind på din Steam-konto i din browser, følge det modtagne link, acceptere gaven og tilføje den til dit Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at spillet kun kan aktiveres i landene Rusland, Ukraine, Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan. Vær også forsigtig, når du aktiverer en gave, og sørg for, at du er logget ind på browseren med den korrekte konto, så spillet ikke tilføjes dit lager, hvis det allerede er på dit bibliotek.


***


Skullgirls er et farverigt håndtegnet 2D-kampspil, der kun er tilgængeligt til aktivering i Rusland, Ukraine, Armenien, Aserbajdsjan, Republikken Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Tadsjikistan og Turkmenistan. I spillet kæmper du for ejerskab af en mystisk artefakt kaldet Skull Heart, som har magten til at imødekomme ønsker, men det har en pris. Hvis sjælen hos den person, der modtager artefakten, er uren, så vil både ønsket og personen, der gør det, blive til et levende mareridt, der jager mennesker. I denne usædvanlige fantasiverden af ​​Dark Deco kan du vælge din kriger og kæmpe med andre spillere eller computermodstandere.

Hvis du vil modtage en bonus, skal du efter at have aktiveret spillet efterlade en positiv anmeldelse og angive i den, at du vil modtage en gave. Bonussen vil blive sendt til dig inden for 48 arbejdstimer. For at aktivere spillet skal du logge ind på din Steam-konto i din browser, følge det modtagne link og acceptere gaven og derefter tilføje spillet til dit Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at Steam ikke tillader dig at tilføje et spil til dit lager, som allerede er i dit bibliotek. Vær forsigtig, når du aktiverer en gave, og sørg for, at du er logget ind på browseren med den korrekte konto.


***


  1. Fantastisk spil med vanedannende gameplay og smuk grafik!
  2. Skullgirls er et fremragende valg for fans af kampspil og spektakulære kampe!
  3. Jeg modtog Skullgirls i gave, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med spillet - det overgik alle mine forventninger!
  4. En fantastisk gave til spilelskere - Skullgirls vil helt sikkert elske det!
  5. Skullgirls er ikke bare et spil, det er en hel verden med unikke karakterer og historie!
  6. Jeg købte Skullgirls på Steam og har aldrig fortrudt det - spillet er simpelthen fantastisk!
  7. Skullgirls er ikke bare et kampspil, det er sand kunst i videospilverdenen!
  8. Hvis du kan lide lyse og dynamiske spil, så er Skullgirls, hvad du har brug for!
  9. Jeg anbefaler Skullgirls til alle mine venner - det er et spil alle burde prøve!
  10. Skullgirls er et spil, der får dig til at vende tilbage igen og igen for at opdage alle dets mysterier og hemmeligheder!



Ejendommeligheder:




Skullgirls er et fantastisk spil! Vanedannende gameplay, smuk grafik og mange karakterer, som hver har sine egne karakteristika.

Skeletpiger er bare fantastiske! Jeg er meget glad for, at jeg købte dette spil og fik en gave derudover.

Hvis du elsker kampspil, så er Skullgirls et must-køb! Jeg råder alle, der ønsker at bruge tid på at spille et interessant spil.

Skullgirls er et kraftfuldt drive og et hav af følelser! Jeg har ikke nydt et spil så meget i lang tid.

Fantastisk gave til kampspilelskere! Jeg fortrød ikke, at jeg købte Skullgirls og fik et andet spil i gave.

Skullgirls er en rigtig kunst i en verden af ​​kampspil! Jeg elsker gameplayet og atmosfæren i spillet.

Et fantastisk spil, der vil forbløffe dig med sin skønhed og interessante karakterer! Jeg anbefaler stærkt alle at købe.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)