Serious Sam 4 (Steam Gift Rusland)

✅ ? LEVERING UDFØRES HELT AUTOMATISK 24/7

✅ ? Umiddelbart EFTER BETALING TILFØJ VORES BOT OG SEND EN GAVE TIL DIN Steam-konto

✅ ? SPILLET ELLER TILFØJELSEN FORbliver hos DIG FOR ALLTID OG VIL VÆRE SOM BESKRIVET I Steam PÅ KØBSTIDSPUNKTET

✅ FORSENDELSE FOREGÅR EKSKLUSIVT TIL KONTI, HVOR REGIONEN ER RUSLAND

✅ KUN FOR KONTI, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER! KUN RUSLAND! KUN RUSLAND!

✅ VIGTIGT, VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE / UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND!

✅ VIGTIGT FØR DU KØB, SKAL DU KONTROLLER REGIONEN AF DIN Steam-KONTO:

✅ (Sørg for, at der står "RUSLAND"). ELLERS KØB IKKE!

✅ DET ER IKKE MULIGT AT ACCEPTERE EN GAVE I DIT LAGER, BARE TILFØJ TIL DIN KONTOS Steam-BIBLIOTEK.

? LEVERINGSPRINCIP ER MAKSIMAL ENKELT:

✅ DU SKAL LEVERE ET DIREKTE LINK TIL DIN STEAM-KONTO ⬇ se eksempel nedenfor ⬇

✅ EKSEMPEL: eller

✅ VORES BOT TILFØJER DIG SOM VEN (DU ACCEPTERER ANSØGNINGEN) OG SENDER DIG EN GAVE/GAVE

✅ EFTER KØB ANBEFALER VI AT ACCEPTERE EN VENNEANMODNING INDEN FOR 1 TIME,

✅Baseret på den tekst, du har angivet, ser det ud til at være en reklame for en tjeneste, der tilbyder 24/7 automatisk levering af Steam-spil eller DLC'er til russiske Steam-konti. Annoncen angiver, at leveringen er øjeblikkelig efter betaling, og at den købte vare forbliver permanent på købers konto. Tjenesten tilbyder kun levering til russiske konti og kun til dem, der viser priser i russiske rubler. Annoncen advarer også potentielle købere om at tjekke deres kontoområde og ikke købe, hvis det ikke er indstillet til Rusland. Endelig bruger tjenesten et simpelt leveringsprincip, hvor købere giver et direkte link til deres Steam-konto, og botten tilføjer dem som venner og sender gaven. Køber rådes til at acceptere venneanmodningen inden for en time efter køb.

Serious Sam 4 (Steam Gift Russia) er et spændende first-person shooter, der tilbyder spillere et utroligt dynamisk gameplay, fuld af action og eventyr. I denne del bliver spillerne nødt til at kæmpe mod skøre fremmede angribere og redde menneskeheden fra den sikre død.

Funktioner i spillet inkluderer moderne grafik og forbedret fysik, et stort antal våben og evnen til at forbedre din karakter. Derudover har spillere adgang til en række forskellige spiltilstande, inklusive co-op og konkurrerende multiplayer, hvor de kan konkurrere med andre spillere fra hele verden.

Serious Sam 4 (Steam Gift Russia) er et digitalt produkt, som du kan købe i vores butik med digitale varer. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en Steam-gave i Rusland, som giver dig mulighed for at aktivere spillet på din Steam-konto. Vores levering foregår automatisk 24/7, og du kan være sikker på, at du modtager dine varer med det samme efter betaling.


***


Serious Sam 4 er et førstepersons skydespil udviklet af Croteam. Spilleren vil påtage sig rollen som hovedpersonen Sam Stone og bekæmpe horder af fjender ved hjælp af en bred vifte af våben. Spillet tilbyder en række forskellige modes, herunder single-player kampagne, op til 4-spiller co-op og multiplayer modes. Serious Sam 4 byder på et stort antal niveauer, fjender og chefer, samt mange interessante opgaver og missioner. Spillet indeholder også RPG-elementer, såsom et karakterudjævningssystem og våbenopgraderinger. Dette produkt er kun tilgængeligt på Steam for brugere fra Rusland, og prisen for det er fastsat af sælgeren. Efter betaling vil spillet blive tilføjet til dit Steam-bibliotek som beskrevet af sælgeren.


***


  1. Serious Sam 4 er en uforglemmelig oplevelse for skydespillere!
  2. Fantastisk gameplay, masser af våben og niveauer - alt dette gør Serious Sam 4 til et af de bedste skydespil på markedet.
  3. Grafikken i spillet er simpelthen fantastisk, hvert niveau ser utroligt realistisk ud.
  4. Serious Sam 4 er et ideelt valg for dem, der elsker adrenalin og dynamisk gameplay.
  5. Masser af baner, våben og zombier - alt dette gør spillet virkelig spændende.
  6. Serious Sam 4 er et rigtigt mesterværk, der forbløffer med sin skønhed og gameplay.
  7. Spillet har fremragende optimering, som giver dig mulighed for at nyde dets grafik og gameplay selv på svage computere.
  8. Den bedste del af Serious Sam, som ikke vil efterlade nogen skydespilsfan ligeglad.
  9. Vi har spillet Serious Sam 4 i flere dage i træk og kan stadig ikke stoppe med at spille!
  10. Serious Sam 4 er et rigtigt must-have for skydefans, der ønsker at få mest muligt ud af spillet.



Ejendommeligheder:




Serious Sam 4 er et fremragende actionskydespil med vanedannende gameplay og uforlignelig humor. Anbefales til alle fans af genren!

Den nye Serious Sam er en rigtig godbid for fans af serien. Spillet er fyldt med dynamiske kampe, interessante opgaver og skør humor.

Serious Sam 4 er bare et brain blast! Spillet vil ikke efterlade nogen spiller ligeglade på grund af dets utrolige dynamik og spændende spil.

Serious Sam 4 er et mesterværk af actionskydespilsgenren. Spillere har adgang til mange våben, artefakter og baner, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i spillets uforglemmelige atmosfære.

Serious Sam 4 er ikke bare et spil, det er et rigtigt kunstværk! Fantastiske kampe, sjove dialoger og mange hemmeligheder venter på dig i spillet.

Serious Sam 4 er den sande kvintessens af action-skydespilgenren. Spillet har fremragende grafik, lyd og gameplay, der vil imponere enhver spiller.

Serious Sam 4 er et spil, der får dig til at glemme virkeligheden. Den har alt hvad du behøver til et fantastisk spil - dynamisk gameplay, en masse hemmeligheder og en fantastisk atmosfære.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)