SKUM | Steam Rusland?

?DET ER EN DAMP-GAVE, IKKE EN NØGLE. FOR AT AKTIVERE DEN SKAL DU HAVE EN Steam-KONTO I DET LAND, DER ER ANGIVET PÅ BESKRIVELSESSIDEN. DU KAN IKKE OMGREDE VPN ALENE. Så snart betalingen er foretaget, vil du blive omdirigeret til BOT-SIDEN. HVIS DETTE IKKE SKER AUTOMATISK, GÅ TIL BESTILLINGSSIDEN OG KLIK på "MODTAG VARE". BOTTEN SENDER DIG EN VENNEANMODNING Umiddelbart EFTER DU AFGIVET DIN ORDRE. MODTAG DET INDEN FOR 5 MINUTTER TIL AUTOMATISK LEVERING. REGION: RUSLAND. ?DETTE ER EN Steam-GAVE TIL SCUM-SPILLET TIL Steam-KONTI I DEN RUSSISKE FØDERATION.

SKUM | Steam Rusland

SCUM er et multiplayer-overlevelsesspil, der kun er tilgængeligt for Steam-brugere med en konto registreret i Rusland.

Køb en digital kopi af SCUM fra Digital Store og få adgang til fordybende gameplay, hvor du vil overleve på en øde ø, kæmpe mod andre spillere og samle ressourcer til at lave våben, tøj og shelters.

Nøglefunktioner i spillet:

  • Realistisk overlevelsessystem
  • Mange typer våben og udstyr
  • En åben verden fuld af farer og mysterier
  • Evne til at spille alene eller med venner

Sådan får du spillet:

For at købe SCUM skal du have en Steam-konto registreret i Rusland. Efter betaling bliver du omdirigeret til bot-siden. Hvis omdirigering ikke sker automatisk, skal du gå til ordresiden og klikke på "Hent vare". Botten sender dig en venneanmodning umiddelbart efter, du har afgivet din ordre. Accepter venligst anmodningen inden for 5 minutter for automatisk levering.

Husk, at dette er en Steam-gave, ikke en nøgle, og du vil ikke være i stand til at aktivere den, medmindre du har en Steam-konto registreret i Rusland.

SKUM | Steam Rusland er en Steam-gave til spillet SCUM, kun tilgængelig for Steam-brugere med en konto, der er registreret i Rusland. Dette er et multiplayer-overlevelsesspil, hvor du skal overleve på en øde ø, kæmpe mod andre spillere og samle ressourcer for at skabe våben, tøj og shelters.

Spillere får adgang til et realistisk overlevelsessystem, mange typer våben og udstyr og en åben verden fuld af farer og mysterier. Spillet kan spilles enten alene eller sammen med venner.

For at købe SCUM skal du have en Steam-konto registreret i Rusland. Efter betaling bliver du omdirigeret til bot-siden. Hvis omdirigering ikke sker automatisk, skal du gå til ordresiden og klikke på "Hent vare". Botten sender dig en venneanmodning umiddelbart efter, du har afgivet din ordre. Accepter venligst anmodningen inden for 5 minutter for automatisk levering. Husk, at dette er en Steam-gave, ikke en nøgle, og du vil ikke være i stand til at aktivere den, medmindre du har en Steam-konto registreret i Rusland.


***


SKUM | Steam Rusland er en gavekopi af spillet SCUM til Steam-konti, der er registreret i Den Russiske Føderation. Bemærk venligst, at dette er en gaveeksemplar og ikke en nøgle til at aktivere spillet. Når din betaling er blevet behandlet, vil du blive omdirigeret til bot-siden. Hvis dette ikke sker automatisk, skal du gå til bestillingssiden og klikke på "Hent vare". Botten sender dig en venneanmodning, når din ordre er behandlet, accepter venligst inden for 5 minutter for automatisk levering. Bemærk venligst, at for at aktivere dette spil skal du have en Steam-konto registreret i Den Russiske Føderation; brug af en VPN vil ikke fungere.


***


  1. SCUM er et fantastisk skydespil i åben verden med vanedannende gameplay og smuk grafik.
  2. Jeg købte SCUM på Steam og kan ikke få nok af dette spil! Det giver mange muligheder for at overleve og bekæmpe andre spillere.
  3. Hvis du elsker overlevelsesspil, er SCUM, hvad du har brug for! Det giver en unik oplevelse, som du ikke finder i andre spil.
  4. SCUM er et spil, der ikke efterlader nogen spiller ligeglade. Jeg nyder spillet hvert minut!
  5. Jeg kan ikke få nok af SCUM! Dette er et fantastisk spil med mange funktioner og interessant mekanik.
  6. SCUM er et spil, der får dig til at tænke over alle dine skridt og handlinger. Hun er meget realistisk og spændende!
  7. Jeg anbefaler SCUM til alle, der elsker overlevelsesspil. Det er pengene værd og tilbyder en fantastisk spilleoplevelse.



Ejendommeligheder:




SCUM er et fantastisk spil med fantastisk grafik og interessant gameplay!

Jeg elsker, hvordan SCUM kombinerer overlevelses- og skydeelementer.

Jeg nyder hvert eneste øjeblik af at spille SCUM, uanset om det er at kæmpe mod andre spillere eller overleve i naturen.

SCUM er et af de bedste overlevelsesspil, jeg nogensinde har spillet.

Jeg elsker, hvordan udviklerne konstant tilføjer nye funktioner og forbedringer til SCUM, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

SCUM er et spil med dybt og gennemtænkt gameplay, der ikke lader dig kede dig.

Jeg anbefaler SCUM til alle, der leder efter et interessant og vanedannende overlevelsesspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)