SCUM: Danny Trejo Character Pack (Steam Gift Russia) ?

Nedenfor er en revideret og unik tekst, der fastholder HTML-kodens struktur:

✅ Automatisk levering 24/7

Straks efter betaling tilføjer vores bot spillet til din Steam-konto i form af en gave, som forbliver hos dig for evigt og svarer til beskrivelsen på købstidspunktet.

  • ✅ Levering udføres kun til konti med Rusland-regionen og priser i rubler.
  • ✅ Vi sender ikke gaver til SNG-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.
  • ✅ Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "Rusland". Hvis dette ikke er tilfældet, skal du ikke købe spillet.
  • ✅ Gave kan ikke accepteres på inventar, kun tilføjet til biblioteket.
  • ✅ For at få spillet skal du give et direkte link til din Steam-konto. Eksempler: eller
  • ✅ Vores bot tilføjer dig som ven og sender dig en gave/gave. Vi anbefaler at acceptere venneanmodninger inden for 1 time efter købet. Herefter udføres levering kun manuelt.

❗ Tilbagebetaling

Tilbagebetalinger er kun mulige med en kommission på 10% og kun på betingelse af, at du ikke aktiverede gaven, købte den ved en fejl eller på grund af uopmærksomhed (for eksempel den forkerte region).

❓ Fandt du ikke det spil, du leder efter?

Vi kan købe ethvert spil fra Steam-butikken med rabat på din ordre. For at gøre dette, skriv til os i online chatten.

✅ Instruktioner til aktivering af en gave på Steam

  1. Umiddelbart efter betaling vil vores bot sende dig en venneanmodning (kaldenavnet kan være anderledes).
  2. Accepter venneanmodningen, hvorefter botten sender spillet om 1-2 minutter. Klik på "Tilføj til bibliotek".
  3. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam.
  4. Hvis spillet ikke vises på listen, kan du prøve at genstarte Steam-klienten.
  5. Hvis der, efter at have klikket på knappen "Accepter en gave", konstant snurrer en cirkel i vinduet, kan du roligt lukke det - spillet er allerede blevet aktiveret med det samme på din konto.

Nedenfor er en beskrivelse af produktet "SCUM: Danny Trejo Character Pack (Steam Gift Russia)" ved hjælp af HTML-design:

SCUM: Danny Trejo Character Pack (Steam Gift Russia)

SCUM: Danny Trejo Character Pack er ekstra indhold til SCUM-spillet, der tilføjer en ny karakter til spillet - Danny Trejo. I denne pakke vil du modtage et unikt karakterskin baseret på den berømte skuespiller, samt nye genstande og følelser.

  • Ny karakter - Danny Trejo
  • Unik karakterhud baseret på en berømt skuespiller
  • Nye genstande og følelser
  • Aktivering på Steam-systemet
  • Kun tilgængelig for Rusland-regionen

Pris: 299 rubler.

Således er "SCUM: Danny Trejo Character Pack" yderligere indhold til SCUM-spillet, som tilføjer en ny karakter til spillet - Danny Trejo. I denne pakke vil du modtage et unikt karakterskin baseret på den berømte skuespiller, samt nye genstande og følelser. Tilføjelsen er aktiveret i Steam-systemet og er kun tilgængelig for Rusland-regionen. Prisen på produktet er 299 rubler.

Produktbeskrivelse "SCUM: Danny Trejo Character Pack (Steam Gift Russia)":

SCUM: Danny Trejo Character Pack er ekstra indhold til SCUM-spillet, der tilføjer en ny karakter til spillet - Danny Trejo. I denne pakke vil du modtage et unikt karakterskin baseret på den berømte skuespiller, samt nye genstande og følelser. Tilføjelsen er aktiveret i Steam-systemet og er kun tilgængelig for Rusland-regionen. Prisen på produktet er 299 rubler.

Levering sker automatisk 24/7, øjeblikkeligt efter betaling. Vores bot tilføjer spillet til din Steam-konto i form af en gave, som forbliver hos dig for evigt og svarer til beskrivelsen på købstidspunktet. Levering udføres kun til konti med regionen Rusland og priser i rubler. Gave kan ikke accepteres på inventar, kun tilføjet til biblioteket.

Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "Rusland". Hvis dette ikke er tilfældet, skal du ikke købe spillet. Vores bot tilføjer dig som ven og sender dig en gave/gave. Vi anbefaler at acceptere venneanmodninger inden for 1 time efter købet. Herefter udføres levering kun manuelt.

Tilbagebetalinger er kun mulige med en kommission på 10% og kun på betingelse af, at du ikke aktiverede gaven, købte den ved en fejl eller på grund af uopmærksomhed (for eksempel den forkerte region).

For at aktivere en gave på Steam skal du acceptere en venneanmodning fra vores bot og tilføje spillet til dit bibliotek. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam. Hvis spillet ikke vises på listen, kan du prøve at genstarte Steam-klienten. Hvis der, efter at have klikket på knappen "Accepter en gave", konstant snurrer en cirkel i vinduet, kan du roligt lukke det - spillet er allerede blevet aktiveret med det samme på din konto.


***


SCUM: Danny Trejo Character Pack er et sæt ekstra indhold til computerspillet SCUM, som indeholder en ny karakter skabt i billedet og ligheden af ​​den berømte skuespiller Danny Trejo. Sættet indeholder et jakkesæt, handsker, briller, hat og andre ting, der giver spillerne mulighed for at tilpasse deres karakters udseende. Denne vare sælges som en Steam-gave til Rusland-regionen og vil automatisk blive tilføjet til din Steam-konto ved køb. Det er vigtigt at sikre sig, at regionen på din konto er Rusland, og at alle priser er angivet i rubler, da varerne kun sendes til sådanne konti. Efter at have aktiveret sættet i spilbiblioteket, vil du være i stand til at downloade og bruge det i SCUM-spillet.


***


  1. Fantastisk ekstra indhold til SCUM - Danny Trejo ser fantastisk ud!
  2. Jeg elsker denne pakke, fordi den tilføjer nye funktioner og scenarier til spillet.
  3. SCUM: Danny Trejo Character Pack er en rigtig inspiration for alle fans af SCUM-spillet og Danny Trejo-filmene.
  4. Denne pakke giver mig mulighed for at spille som en af ​​mine yndlingsskuespillere, hvilket gør spillet endnu sjovere.
  5. Yderligere kostumer og karakterfølelser i SCUM: Danny Trejo Character Pack er en fantastisk måde at tilføje endnu mere variation til spillet.
  6. Jeg har ventet på, at denne pakke skulle udkomme i lang tid, og jeg kan ikke vente med at prøve den af ​​i spillet.
  7. SCUM: Danny Trejo Character Pack er en fantastisk måde at tilføje et nyt niveau af autenticitet til spillet.



Ejendommeligheder:




Denne Danny Trejo-pakke tilføjer en sej karakter til SCUM-spillet! Det ser utroligt realistisk ud og får dig til at føle dig som en rigtig overlever.

Jeg var meget glad for at købe denne pakke. Danny Trejo er en filmlegende, og hans karakter i SCUM ser fantastisk ud.

SCUM: Danny Trejo Character Pack er en fantastisk mulighed for at diversificere spillet med en ny karakter. Jeg var tilfreds med mit køb!

Denne pakke tilføjer ikke kun en ny karakter til spillet, men også nye funktioner. For eksempel bemærkede jeg, at Danny Trejo kan bruge nogle unikke genstande, som andre karakterer ikke har.

Jeg har spillet SCUM i et stykke tid nu, men denne pakke gav mig mulighed for at opdage nye aspekter af spillet. Danny Trejo er en fantastisk karakter, der tilføjer et helt nyt niveau af kompleksitet og fascination.

Denne pakke er pengene værd! Jeg havde det meget sjovt med at spille Danny Trejo i SCUM. Han er en meget stærk karakter, og hans evner hjalp mig meget med at overleve.

Hvis du elsker SCUM, er denne pakke bestemt værd at købe. Danny Trejo er ikke bare en ny karakter, det er en hel spiloplevelse!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)