ScooterFlow? DAMPGAVE RU

Vi har Steam-gaver til den russiske region! Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Vi tilføjer dig til vores venneliste, sender dig en invitation og en Steam-gave – et spil eller et tilføjelsesprogram, som du vil beholde for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek.

Vigtig! Afsendelse sker kun til konti med Rusland-regionen og kun til konti, hvor alle priser er angivet i rubler! Sørg også for at tjekke regionen for din Steam-konto, før du køber: sørg for, at der står "RUSSLAND". Ellers skal du ikke købe!

Hvis du har lavet en fejl med regionen, behandler vi din ordre manuelt. For at få et link til din konto i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Linket skal se sådan ud uden "/" i slutningen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via online chat eller Telegram. Bemærk venligst, at vi ikke sender gaver til SNG-landene / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland!

ScooterFlow er et digitalt produkt, som du kan købe i vores digitale produktbutik. Vi tilbyder dig Steam Gift RU, som du kan bruge på din Steam-konto. ScooterFlow er et spændende spil, hvor du styrer en elektrisk scooter, bevæger dig gennem byens gader og udfører forskellige opgaver.

Vores butik leverer øjeblikkelig levering af Steam Gift RU automatisk 24/7 efter betaling. Efter at have føjet dig til vores venneliste, sender vi dig en invitation og en gave på Steam. Bemærk venligst, at gaven kun vil være tilgængelig i din kontos Steam-bibliotek og ikke kan tilføjes til dit lager.

Vigtig! Vi sender kun gaver til konti med Rusland-regionen og til konti, hvor alle priser er angivet i rubler. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto og sikre dig, at den opfylder kravene.

Derudover giver vi instruktioner om, hvordan du får et link til din Steam-konto. For at gøre dette skal du åbne Steam-klienten, klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter vælge "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinje, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto, og sørg for, at der ikke er nogen "/" i slutningen af ​​linket.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at modtage en gave, er vores specialister altid klar til at hjælpe dig via online chat eller Telegram. Når du køber ScooterFlow fra vores butik, modtager du et spændende digitalt produkt og hurtig, bekvem, automatisk levering.


***


ScooterFlow er et spil tilgængeligt i gavenøgleformat til Steam-platformen. Ved at købe dette spil får du permanente rettigheder til at bruge det. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. For at modtage en gavenøgle skal du have en Steam-konto med den angivne region i Rusland og priser i rubler. Efter betaling vil du modtage en invitation og en gavenøgle til den angivne Steam-konto. Det er vigtigt at bemærke, at en gavenøgle ikke kan tilføjes til dit lager, den kan kun tilføjes til din kontos Steam-bibliotek. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto for at sikre, at den opfylder sælgerens krav. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


  1. ScooterFlow er et fantastisk digitalt produkt til arcade racing fans. Meget høj kvalitet grafik og interessant gameplay.
  2. ScooterFlow er en fantastisk gave til fans af spil på Steam. Jeg købte den til en ven, han var glad!
  3. ScooterFlow er en fantastisk måde at slappe af og flygte fra hverdagens bekymringer. Jeg anbefaler!
  4. Tak for ScooterFlow! Dette spil er simpelthen fantastisk. Jeg har spillet i flere timer nu og kan ikke stoppe med at spille.
  5. Hvis du elsker arkaderacer, er ScooterFlow, hvad du har brug for. Enkelt og på samme tid spændende gameplay, der ikke lader dig kede dig.
  6. ScooterFlow er et godt valg for dem, der leder efter nye og spændende spil på Steam. Meget glad for købet!
  7. Jeg bestilte ScooterFlow og modtog den digitale nøgle med det samme. Meget praktisk og hurtigt, tak!
  8. ScooterFlow er et fantastisk spil for dem, der ønsker at tilbringe tid med fornøjelse og have det sjovt.
  9. Hvis du leder efter et spil med enkelt, men alligevel vanedannende gameplay, er ScooterFlow et godt valg. Nem at spille, men svær at lægge fra sig!
  10. ScooterFlow er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på. Det er meget sjovt og interessant at spille sammen.



Ejendommeligheder:




ScooterFlow er en fantastisk måde at fordrive tiden og slappe af. Jeg anbefaler!

Jeg er meget glad for mit køb af ScooterFlow. Dette er en fantastisk måde at fordrive tiden og komme væk fra rutinen.

ScooterFlow er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde den smukke natur. Stærkt anbefale!

Scootere, fart og spændende eventyr - det hele er der i ScooterFlow. Fantastisk spil værd at prøve!

ScooterFlow er en fantastisk måde at slappe af efter en hård dag. Jeg nyder hvert minut af spillet!

Jeg købte ScooterFlow som gave til en ven, og han var meget glad for den. Dette er en fantastisk digital genstand for farteventyrere!

Fremragende grafik, interessant gameplay og mange niveauer - alt dette gør ScooterFlow til et af de bedste spil på Steam. Jeg anbefaler!

ScooterFlow er et fantastisk spil for dem, der elsker fart og eventyr. Jeg kan ikke spille det!

Jeg nyder hvert minut af at spille ScooterFlow. Dette er en fantastisk måde at slappe af og tage dit sind væk fra virkeligheden.

ScooterFlow er et spil, der ikke lader dig kede dig! Et fremragende valg for alle, der elsker ekstrem underholdning på computeren.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)