Rustkonto +EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Område gratis

Efter betaling vil du modtage en ny konto (niveau 6), som vil fungere uden grænser, med spillet Rust købt på det, og et 10-årigt servicemærke, som der blev brugt mere end $5 på i Steam-butikken. Du bliver den første ejer af denne konto, som er personlig og vil ikke have nogen akkumulerede timer, refusioner eller problemer.

Rust er et multiplayer-overlevelsesspil skabt af indiestudiet Facepunch i 2013, som tidligere udgav Garry's Mod. Den kombinerer nogle ideer fra DayZ, Minecraft og S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Under spillet får spillerne forskellige ressourcer såsom mad, dyreskind og planker. Alle genstande i spillet skal udvindes, oprettes ud fra minegenstande eller modtages fra andre spillere.

For at overleve skal spilleren kæmpe mod sult, lave temperaturer, angreb fra vilde dyr og mennesker og undgå stråling. Spillet har et udviklet system til at skabe genstande (våben, tøj og bygninger), som kaldes crafting, og som minder om spillene Minecraft og 7 Days to Die.

Til at begynde med har spilleren adgang til omkring et dusin enkle håndværksopskrifter (blåprint); nye opskrifter kan fås ved at dræbe dyr og karakterer, samle genstande fra kasser, sjældnere kister eller AirDrop. Spillet motiverer spillerne til at forene sig i grupper, inden for hvilke ansvaret er fordelt.

Udviklerne introducerede med vilje ikke nogen koordinater, kortvisninger eller navigationselementer (såsom et kompas) i spillet for at komplicere gameplayet.

Hvis du vil ændre dine kontooplysninger, skal du klikke på dit login, vælge "Om konto", tilføje dit telefonnummer i sektionen med kontaktoplysninger, efter linkning kan du ændre din e-mail, og derefter kan du ændre din adgangskode.

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi præsenterer dig for et unikt produkt - Rustkonto +EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Regionsfri.

Denne vare er en digital konto til spillet Rust, som allerede indeholder spillet og har en levetid på 10 år. Kontoen har niveau 6 og har ingen grænser. På denne måde får du fuld adgang til spillet og kan nyde det til dets fulde potentiale.

Dette produkt er tilgængeligt i alle områder og har ingen brugsbegrænsninger.

Derudover vil du få adgang til den e-mail, der er knyttet til din konto, så du kan ændre din adgangskode og tilpasse din konto, som du ønsker.

Vi garanterer, at denne konto fungerer 100% og har ingen akkumulerede timer, returneringer eller problemer.

Ved at købe en Rustkonto +EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Regionsfri får du en unik mulighed for at fordybe dig i den spændende verden af ​​overlevelse og skabelse, som spillet Rust byder på. Bestil nu og nyd spillet!


***


Dette produkt repræsenterer en Rust-spilkonto på Steam-platformen med niveau 6 og et 10-årigt servicemærke. Kontoen har ingen grænse og er tilgængelig i alle regioner. Efter køb bliver du den første ejer af kontoen, hvilket eliminerer muligheden for tabte timer, returneringer eller andre problemer. I Rust skal du overleve i en post-apokalyptisk verden ved at samle ressourcer, lave genstande og bekæmpe sult, kulde og andre farer. Spillet har et udviklet håndværkssystem, der giver dig mulighed for at skabe våben, tøj og bygninger ud fra indsamlede ressourcer. Spillet har også en multiplayer-tilstand, hvor spillere kan danne grupper og dele ansvar. Efter købet kan du ændre din kontos e-mail og adgangskode ved at tilføje dit telefonnummer til dine kontaktoplysninger.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt, modtog alt, hvad der blev lovet!
  2. Rust Account + EMAIL er et fremragende valg for fans af Rust-spillet.
  3. Det er meget praktisk at købe et digitalt produkt og få adgang til din konto med det samme.
  4. Rustkonto + EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Regionsfri er en fantastisk måde at spare tid og penge på.
  5. En 10 års konto er en fantastisk aftale!
  6. Rustkonto + EMAIL 10 ÅR 6LVL UNLIMITED Region Free er et pålideligt og højkvalitetsprodukt.
  7. Meget tilfreds med købet af Rust Account + EMAIL - alt fungerer perfekt!
  8. Rust Account + EMAIL er en fantastisk gave til fans af spillet Rust!
  9. Sparte en masse tid ved at købe Rustkonto + EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Regionsfri.
  10. Adgang til din konto er øjeblikkelig, alt er meget praktisk og hurtigt! Rustkonto + EMAIL 10 ÅR 6LVL UBEGRÆNSET Regionsfri - jeg anbefaler!



Ejendommeligheder:




Fantastisk produkt, alt fungerer uden problemer!

Jeg købte en Rust-konto og var tilfreds, jeg anbefaler det.

Et godt valg for dem, der kan lide at spille Rust.

Fik hurtigt adgang til kontoen og alt fungerer fint.

Rustkonto med en lang historie - fedt!

Digitale varer er praktiske og økonomiske.

Rustkonto med ubegrænset adgang er bare super!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)