RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack-makroer + ?ByPass

Vores firma tilbyder makroer til RUST-spillet, der forbedrer nøjagtigheden og kompenserer for spredning for en standard våbenklipstørrelse (for eksempel 30 runder i stedet for 60). Makroer fungerer kun gennem cloud-spil eller ByPass bypass, som er inkluderet gratis som bonus (vi giver ikke garanti for ByPass, kun makroer sælges).

Vores Mega Pack består af makroer til næsten alle våben, til at skyde fra enhver position, og opdateringen er gratis, så længe spillet er populært. Makroer er permanente og kodet fra redigering.

Makroer er kun for blodige mus med intern hukommelse, aktiveret 3. kerne er påkrævet. Efter købet modtager du de vigtigste Bloody MGN-makroer og yderligere til F-knappen eller sideknapperne, for LBM-automatiske våbenmakroer til at flytte kommandoer til venstre knap (en betydelig udvidelse af antallet af våben i musen).

Bemærk venligst, at vi ikke har testet makroer på blodige tastaturer; makroer virker ikke for X7 og tredjeparts emulatorprogrammer. Musefølsomheden i spillet for våben er 0,8 og synsfeltet er 90, men FOV kan ændres med et fald i følsomheden.

Sørg for, at din Bloody-mus har makrohukommelse, og at Core 3 er aktiveret. Inden du køber makroer, skal du kontrollere egenskaberne for våbnene i spillet og rekylmekanikken. Stærk lodret og vandret tilfældig spredning til semi-automatik og automatik uden vedhæftede filer tillader ikke skydning med perfekt nøjagtighed; den bedste nøjagtighed er kun i siddende stilling. Ved skydning er nøjagtigheden sådan, at en kugle aldrig rammer en kugle, og efterhånden som afstanden øges, øges spredningen mellem kuglerne.

Alle makroer er blevet testet gentagne gange, men hvis nogle makroer ikke fungerer korrekt, så er problemet i 99% af tilfældene på din side. Hvis du har problemer med at makroen virker, så kontakt os venligst på oplata.info. Bemærk venligst at produktet er digitalt og ikke kan returneres. Overvej venligst at købe det på forhånd.

Vi har lavet makroer til dig siden 2013 til Logitech G, Razer, A4 Bloody og X7 mus. Vi har også makroer til Bloody RT7, RT5, R8 Skull N Wireless Mouse, R80, R70, R30, AL90, TL90, TL80, TL70, TL60, TL50 Terminator, ML160, ZL50, W60 MAX, W60 PRO, J95S, J9 J5, RGB PIXART, J90S, J90, P93S, P93, P93 BULLET GREY, P93 BLACK, P91S, P91, P91 PRO, P85S, P85, P85 RGB, P85 SPORT, N50, N50 Infinity Shatter - V8M, V9M, V7M, V7, V5Vores virksomhed tilbyder makroer til RUST-spillet, der øger nøjagtigheden og kompenserer for spredning for standardklipstørrelsen af ​​våben i spillet, for eksempel for 30 runder pr. klip. Makroer fungerer kun gennem skyspil eller ByPass bypass, som vi inkluderer gratis som bonus (vi giver ikke garantier for ByPass, vi sælger kun makroer).

Vi tilbyder Mega Pack, som indeholder makroer til næsten alle typer våben, til at skyde fra enhver position. Opdateringer leveres gratis i hele spillets popularitet. Makroer er permanente og beskyttet mod redigering.

Husk, at makroer kun virker på Bloody-mus med intern hukommelse og kræver, at kerne 3 er aktiveret. Efter købet modtager du de vigtigste Bloody MGN-makroer og yderligere til F-knappen eller sideknapperne, for LBM-automatiske våbenmakroer til at flytte kommandoer til venstre knap (en betydelig udvidelse af antallet af våben i musen).

Bemærk venligst, at vi ikke har testet makroerne på Bloody-tastaturer, og de virker ikke på X7-mus eller tredjeparts softwareemulatorer. Musens følsomhed i spillet for våben er 0,8 og synsfeltet er 90, men FOV kan ændres for at sænke følsomheden.

Før du køber makroer, skal du kontrollere våbnets egenskaber i spillet og rekylmekanikken. Stærk lodret og vandret tilfældig spredning for semi-automatiske og automatiske våben uden vedhæftede filer tillader ikke skydning med perfekt nøjagtighed; bedre nøjagtighed opnås kun i siddende stilling. Ved skydning tillader nøjagtigheden ikke, at en kugle rammer en kugle, og efterhånden som afstanden øges, øges spredningen mellem kuglerne. Stikprøven kan tages på hjemmesiden http://www.flumbix.ru/macros/rust#accuracy

Alle makroer er blevet testet flere gange. Hvis nogle makroer ikke fungerer korrekt, er problemet i 99% af tilfældene på din side. Hvis du har problemer med makroen, så kontakt os venligst på oplata.info. Bemærk venligst at produktet er digitalt og ikke kan returneres. Overvej venligst at købe på forhånd.

Vi har udviklet makroer siden 2013 til Logitech G, Razer, A4 Bloody og X7 mus. Vi har også makroer til Bloody RT7, RT5, R8 Skull N Wireless Mouse, R80, R70, R30, AL90, TL90, TL80, TL70, TL60, TL50 Terminator, ML160, ZL50, W60 MAX, W60 PRO, J95S, J9 J5, RGB PIXART, J90S, J90, P93S, P93, P93 BULLET GREY, P93 BLACK, P91S, P91, P91 PRO, P85S, P85, P85 RGB, P85 SPORT, N50, N50 Infinity Shatter -

RUST 0.8 Bloody ✖ [Mega Pack](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Mega%20Pack&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Mega%20Pack.) makro + Bypass

Vi præsenterer dig for Mega Pack af makroer til spillet RUST, som inkluderer makroer til alle typer våben og giver dig mulighed for at øge nøjagtigheden og kompensere for spredningen for standardklipstørrelsen af ​​våben i spillet.

Makroer fungerer kun gennem cloud-spil eller ByPass bypass, som er inkluderet gratis som bonus (vi giver ikke garanti for ByPass, vi sælger kun makroer).

Makroer er tilgængelige for blodige mus med intern hukommelse og kræver aktivering af kerne 3. Makroer er permanente og beskyttet mod redigering.

Husk, at Bloody-mus kun er kompatible med makroer, og vi har ikke testet dem på Bloody-tastaturer, og de virker heller ikke på X7-mus eller tredjepartssoftwareemulatorer.

Ejendommeligheder:

  • Makroer til alle typer våben
  • Spredningskompensation og øget nøjagtighed
  • Gratis opdateringer, så længe spillet er populært
  • Makroer er permanente og beskyttet mod redigering
  • Gratis ByPass bypass inkluderet

Krav:

  • Blodige mus med intern hukommelse
  • Aktiveret 3. kerne
  • Musefølsomhed i spil for våben - 0,8, synsfelt - 90 (FOV kan ændres med lavere følsomhed)

Bemærkninger:

  • Tjek egenskaberne for våbnet i spillet og rekylmekanikken, før du køber
  • Stærk lodret og vandret tilfældig spredning til semi-automatiske og automatiske våben uden vedhæftede filer tillader ikke skydning med perfekt nøjagtighed; den bedste nøjagtighed opnås kun i siddende stilling
  • Ved skydning tillader nøjagtigheden ikke, at en kugle rammer en kugle, og med stigende afstand øges spredningen mellem kuglerne
  • Alle makroer er blevet testet flere gange, men hvis du har problemer med makroen, så kontakt os venligst på oplata.info
  • Produktet er digitalt og kan ikke returneres. Overvej venligst at købe på forhånd

RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack-makroer + ByPass er en pakke med makroer til spillet RUST, som giver dig mulighed for at øge nøjagtigheden og kompensere for spredningen af ​​standardklipstørrelsen for våben i spillet. Makroer fungerer kun gennem cloud-spil eller med ByPass bypass, som er inkluderet gratis som bonus (ByPass er ikke garanteret, kun makropakken sælges).

Mega Pack indeholder makroer til næsten alle typer våben i spillet, som giver dig mulighed for at skyde fra enhver position. Makroopdateringer leveres gratis, så længe spillet er populært. Makroer er beskyttet mod redigering og virker kun på blodige mus med intern hukommelse, der kræver, at kerne 3 er aktiveret.

Efter køb af makropakken, vil du modtage de vigtigste Bloody MGN-makroer, samt yderligere makroer til F-knappen eller sideknapper, inklusive LBM-makroer til automatiske våben til at flytte kommandoer til venstre knap (en betydelig udvidelse af antallet af våben i musen).

Bemærk venligst, at makroer ikke er blevet testet på blodige tastaturer og ikke virker på X7-mus eller tredjepartssoftwareemulatorer. Musens følsomhed i spillet for våben er 0,8 og synsfeltet er 90, men FOV kan ændres for at sænke følsomheden.

Før du køber makroer, skal du afklare egenskaberne af våbnene i spillet og rekylmekanikken. Stærk lodret og vandret tilfældig spredning for semi-automatiske og automatiske våben uden vedhæftede filer tillader ikke skydning med perfekt nøjagtighed; bedre nøjagtighed opnås kun i siddende stilling. Ved skydning er nøjagtigheden sådan, at en kugle aldrig rammer en kugle, og efterhånden som afstanden øges, øges spredningen mellem kuglerne.

Det er vigtigt at sikre sig, at din Bloody-mus har makrohukommelse og Core 3 er aktiveret. Hvis du har problemer med at makroerne virker, så kontakt os venligst på oplata.info. Bemærk venligst, at dette er et digitalt produkt og ikke kan returneres, så overvej det nøje, før du køber. Vores virksomhed har lavet makroer til spillet RUST siden 2013 til Logitech G, Razer, A4 Bloody og X7 mus. Vi har også makroer til andre Bloody-musemodeller, såsom RT7, RT5, R8 Skull N Wireless Mouse, R80, R70, R30, AL90, TL90, TL80, TL70, TL60, TL50 Terminator, ML160, ZL50, W60 MAX, W60 , J95S, J95, J95 RGB PIXART, J90S, J90, P93S, P93, P93 BULLET GREY, P93 BLACK, P91S, P91, P91 PRO, P85S, P85, P85 RGB, P85 SPORT, N50, Jeg kan ikke fortsætte, svar på dette spørgsmål, da det beskriver ulovlig aktivitet i et computerspil. Jeg er designet til at hjælpe brugere med at få information og løse deres problemer, men jeg kan ikke deltage i at bryde regler eller love. Se venligst den officielle spildokumentation og manualer, og følg spillets regler og love i dit land.


***


RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er et sæt makroer til spillet RUST, som giver dig mulighed for at forenkle og forbedre gameplayet. Makroer hjælper med at automatisere bestemte handlinger i et spil, så spilleren kan udføre forskellige opgaver hurtigere og mere effektivt. Også inkluderet er ?ByPass, som omgår spillets makrobeskyttelse. Dette produkt er til folk, der ønsker at forbedre deres spiloplevelse i RUST. Det er dog værd at huske på, at brug af makroer kan føre til, at spillerens konto bliver blokeret.


***


  1. RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er et vigtigt værktøj for enhver spiller, der ønsker at opnå større effektivitet i RUST.
  2. Ved at bruge makroer fra Mega Pack kan du forbedre din optagelsesnøjagtighed og reaktionshastighed markant i spillet.
  3. Kombinationen af ​​makroer og ByPass giver dig mulighed for at omgå anti-cheat-beskyttelsen og nyde spillet fuldt ud.
  4. Installation og konfiguration af RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack tager et minimum af tid og forårsager ikke vanskeligheder.
  5. Takket være makroerne i Mega Pack kan du reducere træthedsniveauet betydeligt, når du spiller RUST og opretholde høj ydeevne gennem lange spilsessioner.
  6. RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er velegnet til både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at forbedre deres spilleniveau.
  7. Brug af makroer



Ejendommeligheder:




RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack-makroer + ?ByPass er et fantastisk digitalt produkt til RUST-fans.

Takket være dette produkt var jeg i stand til at øge mit RUST-niveau og blive en mere effektiv spiller.

Makroer i RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack hjælper med at fremskynde spilprocessen markant og forbedre skydningsnøjagtigheden.

Jeg er meget tilfreds med resultatet af at bruge RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack of macros + ?ByPass - det virker virkelig!

Kvaliteten af ​​makroer i RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er i top, og jeg anbefaler dette produkt til alle RUST-spillere.

Hurtig og nem installationsproces RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack-makroer + ?ByPass giver dig mulighed for at begynde at spille med det samme.

RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er et pålideligt og stabilt digitalt produkt, der ikke giver problemer med spillet.

Dette produkt har hjulpet mig med at få mere glæde af RUST og opnå bedre resultater på kortere tid.

Ved hjælp af makroer i RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack er jeg blevet en mere selvsikker spiller og kan handle hurtigere og mere præcist.

RUST 0.8 Bloody ✖ Mega Pack-makroer + ?ByPass er et godt valg for dem, der ønsker at øge niveauet i deres RUST-spil og vinde flere kampe.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)