[RU] Steam gave - Half-Life: Alyx | [Kun RF]

Dette produkt er kun tilgængeligt for Rusland-regionen på Steam, og betalingen sker i rubler. For at modtage en gave i form af spillet Half-Life: Alyx skal du have en russisk region på Steam eller ændre regionen til Rusland ved hjælp af en RF proxy eller RF VPN. Når du har købt produktet, skal du sende et link til din Steam-profil, så tilføjer vi dig som ven og giver spillet som gave. Half-Life: Alyx er et Valve-spil, der fortsætter Half-Life-historien i virtual reality. I spillet vil du spille som Alyx Vance og kæmpe mod en race af aliens kendt som Alliancen. Prisen på produktet er kun gyldig på købstidspunktet, og tilbagebetaling er kun mulig med en betaling på 10% af produktets pris. Spil sendes manuelt, og leveringen kan tage alt fra 5 minutter til 16 timer afhængigt af tidspunktet på dagen. Hvis du vil have et spil billigere end på Steam, tilbyder vi en speciel vare med 74% rabat på spillets pris. Efter betaling, skriv til os i korrespondance, og vi vil give dig spillet. For en positiv anmeldelse kan du også modtage et gavekort. Du kan dele oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

[RU] Steam gave - Half-Life: Alyx | [Kun RF]

Dette produkt er en digital version af spillet Half-Life: Alyx, som distribueres som en Steam-gave og kun er tilgængelig for "Rusland"-regionen på Steam.

Half-Life: Alyx er en fortsættelse af Half-Life-spillenes historie, udviklet af Valve specifikt til virtual reality. I spillet spiller du som Alyx Vance og kæmper mod en race af aliens kendt som Alliancen for at redde menneskeheden.

For at modtage dette produkt skal du have en russisk region på Steam eller ændre regionen til Rusland ved hjælp af en RF-proxy eller RF VPN. Når du har købt produktet, skal du sende et link til din Steam-profil, så tilføjer vi dig som ven og giver spillet som gave.

Prisen på produktet er kun gyldig på købstidspunktet, og tilbagebetaling er kun mulig med en betaling på 10% af produktets pris. Spil sendes manuelt, og leveringen kan tage alt fra 5 minutter til 16 timer afhængigt af tidspunktet på dagen.

Hvis du vil have et spil billigere end på Steam, tilbyder vi en speciel vare med 74% rabat på spillets pris. Efter betaling, skriv til os i korrespondance, og vi vil give dig spillet.

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information, kan du kontakte os via live chat.


***


Steam Gift - Half-Life: Alyx er en digital kopi af spillet Half-Life: Alyx, som kun kan købes til aktivering i Rusland gennem Steam-platformen. Spillet er et VR-skydespil udviklet af Valve, der foregår mellem begivenhederne i Half-Life og Half-Life 2. Spillere, som Alyx Vance, skal komme videre gennem forskellige niveauer, løse gåder og kæmpe mod fjender ved hjælp af virtual reality. Efter at have betalt for varerne, skal sælgeren skrive i en korrespondance for at modtage en kode for at aktivere spillet på Steam. Hvis der er en positiv anmeldelse af produktet, kan køber modtage et gavekort. Sælgeren tilbyder også et særligt produkt, der giver dig mulighed for at købe et hvilket som helst spil på deres hjemmeside med 74% rabat på prisen på spillet på Steam. Dette spil er dog ikke inkluderet på listen over spil, der kan købes under denne ordning.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Jeg modtog en Steam-gave til Half-Life: Alyx og nyder allerede spillet!
  2. Modtog hurtigt og nemt en Steam-gave til Half-Life: Alyx. Kan ikke vente med at begynde at spille!
  3. Jeg købte en Steam-gave til Half-Life: Alyx og fortrød ikke købet. Godt spil!
  4. Tak for den hurtige levering af Steam-gaven til Half-Life: Alyx. Nu er jeg klar til at begynde at spille!
  5. Jeg modtog en Steam-gave til Half-Life: Alyx og var tilfreds med købet. Spillet er vidunderligt!
  6. Det er meget praktisk at købe digitale varer på Steam. Jeg modtog en gave til Half-Life: Alyx og nyder allerede spillet!
  7. Jeg er meget glad for, at jeg købte Steam-gaven til Half-Life: Alyx. Spillet er simpelthen fantastisk!
  8. Ingen problemer med at få en Steam-gave til Half-Life: Alyx. Alt er hurtigt og nemt!
  9. Hurtig service af høj kvalitet! Jeg modtog en Steam-gave til Half-Life: Alyx og er allerede begyndt at spille.
  10. Jeg købte en Steam-gave til Half-Life: Alyx, og jeg kan ikke få nok af spillet. Tak for det fantastiske produkt!



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, jeg kan simpelthen ikke lægge det fra mig!

Grafikken og lyden er i top, og gameplayet er simpelthen fantastisk.

Plottet i spillet fanger fra de første minutter og slipper ikke før til allersidst.

Jeg købte dette spil til min søn, nu forlader han ikke computeren.

En god gave til science fiction-elskere.

Spillet er så realistisk, at man nogle gange glemmer, at dette kun er en virtuel verden.

En fantastisk måde at tilbringe tid med venner i multiplayer-tilstand.

En god mulighed for dem, der ønsker at købe spillet, men ikke ønsker at bruge penge på boksversionen.

Spillet blev leveret med det samme, uden forsinkelser eller problemer.

God pris for sådan et kvalitetsspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)