RESIDENT EVIL 3 * STEAM Rusland ? AUTO LEVERING? 0 %

================================== DAMPGAVE ================= ================== Spillet sendes automatisk af botten. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet være fuldt aktiveret på din konto inden for et par minutter. VIGTIG! det er ikke nøglen. Spillet vil blive sendt som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto og angive Rusland som land i kontoindstillingerne på siden, samt russiske rubler som kontovaluta. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage spillet. Genre: actionspil Udvikler: CAPCOM Co., Ltd. Udgiver: CAPCOM Co., Ltd. Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er angivet i din profil, eller via chat på salgswebstedet. RESIDENT EVIL 3 Digitalt produkt til STEAM-platformen i Rusland Automatisk levering uden ekstra gebyrer Produktrabat - 0% RESIDENT EVIL 3 er et spændende gyserskydespil fra CAPCOM Co., Ltd. Spillerne vil spille som hovedpersonen Jill Valentine, der forsøger at overleve zombieapokalypsen i Raccoon City. Dette digitale produkt kan købes på STEAM-platformen i Rusland. Ved køb modtager du spillet i gave, som automatisk bliver leveret til din konto inden for få minutter efter betaling. Glem ikke, at for at få spillet skal du have en russisk konto på STEAM med Rusland angivet som et land i dine kontoindstillinger og russiske rubler som valuta. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du altid kontakte os via chat på salgshjemmesiden eller på anden måde, der er praktisk for dig. Skynd dig at købe RESIDENT EVIL 3 med 0% rabat og fordyb dig i atmosfæren af ​​rædsel og overlevelse med Jill Valentine!


***


RESIDENT EVIL 3 er et computerspil i genren "ksheny" fra udvikleren og udgiveren CAPCOM Co., Ltd. Spillet sælges i en version til Steam-platformen. Når du køber spillet, får du tilsendt en automatisk Steam-gave, som skal aktiveres på din Steam-konto. For at gøre dette skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber et spil, vente på en veninvitation fra sælgeren og accepter det, og accepter derefter meddelelsen om at sende en gave. Spillet vil være fuldt aktiveret på din konto inden for et par minutter, efter at alle betingelser er blevet gennemført. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, spillet sendes som en gave. For at få spillet skal du have en russisk konto på Steam, landet Rusland skal angives på siden i dine kontoindstillinger, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis du har et andet land angivet på denne side, vil du ikke kunne få spillet. Produkter blev købt officielt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte enhver af kontaktpersonerne, der er anført i sælgers profil eller via chat på salgswebstedet.


***


  1. RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et fantastisk spil for fans af horror og action.
  2. Fremragende grafik og lyd gør spillet RESIDENT EVIL 3 på STEAM endnu mere realistisk og spændende.
  3. Den nemme og intuitive grænseflade i RESIDENT EVIL 3 på STEAM giver dig mulighed for hurtigt at begynde at spille og nyde processen.
  4. RESIDENT EVIL 3 på STEAM tilbyder mange interessante opgaver og missioner, der ikke vil lade dig kede dig et minut.
  5. Hurtig automatisk levering af digitale varer RESIDENT EVIL 3 på STEAM i Rusland er en bekvem og hurtig måde at købe spillet på.
  6. Ingen kommission på 0% ved køb af et digitalt produkt RESIDENT EVIL 3 på STEAM - et fordelagtigt tilbud til købere.
  7. RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et godt valg for dem, der elsker spil med elementer af overlevelse og skydning i stil med en zombieapokalypse.



Ejendommeligheder:




RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et fantastisk skydespil med gyserelementer, der fanger fra spillets første minutter!

Købte RESIDENT EVIL 3 på STEAM og har aldrig fortrudt det! Grafik på højeste niveau, historien fanger fuldstændigt!

RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et sandt mesterværk. En fantastisk kombination af action og rædsel, der ikke vil lade dig kede dig et minut!

RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et spil, der kun efterlader levende indtryk. Smuk grafik, mange niveauer, atmosfæren af ​​ægte rædsel!

RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et spil, der vil holde dine øjne på skærmen til det sidste. Meget interessant plot og fantastisk grafik!

RESIDENT EVIL 3 på STEAM er et spil, der holder dig i spænding indtil sidste øjeblik. Og i kombination med automatisk levering bliver glæden ved spillet endnu mere!

Jeg købte RESIDENT EVIL 3 på STEAM med automatisk levering og blev glædeligt overrasket over spillets kvalitet. Hun overgik alle mine forventninger!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)