CS:GO-konto fra 2900+ timer✔️Native mail✔️Garanti

En konto er tilgængelig med mere end 2900 timers spil i CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Strife, Walkover, RIFT og andre spil (timerne er blevet øget). Vi garanterer øjeblikkelig levering efter betaling og yder assistance via sælgers online chat. For positiv feedback om produktet giver vi et gavekort.

Kontoen er personlig og har den første mail på Rambler.ru (alle data er blevet fuldstændig ændret). Du kan se et eksempel på en konto på linket https://steamcommunity.com/id/Jeremy11199750364/games/?tab=all. Den er fantastisk til brug som base og til at spille på FACEIT. Den private rang af CS:GO er 1, der er ingen Prime-status.

Vi garanterer, at alle konti er private og aldrig vil blive gendannet. Du bliver den første kontoejer. Produktformat: Login (Steam): Adgangskode: Mail: Adgangskode.

Produktbeskrivelse: CS:GO-konto fra 2900+ timer✔️Native mail✔️Garanti

CS:GO-konto fra 2900+ timer✔️Native mail✔️Garanti

Fra os kan du købe en konto i CS:GO-spillet med mere end 2900 timers spil. Kontoen har en indbygget e-mail, som sikrer maksimal sikkerhed og beskyttelse mod hacking. Vi garanterer produktets kvalitet og giver garanti i hele brugsperioden.

  • Mere end 2900+ timer i spillet CS:GO
  • Native mail for maksimal sikkerhed
  • Garanti for hele brugsperioden

Ved at købe en konto hos os, modtager du en garanti for, at kontoen er legitim og ikke er blevet gendannet efter salg. Vi garanterer øjeblikkelig kontolevering efter betaling og yder online chatsupport.

Gå ikke glip af muligheden for at blive ejer af en højkvalitetskonto i CS:GO-spillet med et stort antal timers spil og din egen e-mail!

Med venlig hilsen teamet i vores butik med digitale varer.

? Konto Fra 2900+ timer i CS:GO-spil; Dota 2; Team Fortress 2; Strid; gå over; RIFT osv. (uret er skruet sammen)? ØJEBLIKKELIG levering efter betaling! ? Spørgsmål og hjælp til online sælgerchat? Vil du modtage et gavekort for en positiv anmeldelse af et produkt? ? Om kontoen: ✅ First Mail Rambler.ru (Fuld dataændring) ✅ Kontoeksempel: ✅ Personlig konto ✅ Perfekt til at spille på FACEIT ✅ Privat rang CS:GO - 1 ✅ Prime - Nej ✅ Fra 2900+ timer i CS :GO; Dota 2; Team Fortress 2 (Urene er skruet sammen) ?️ Alle konti er personlige og vil aldrig blive gendannet! ?️ Du er den første ejer! ?️ Produktformat: Login (Steam): Adgangskode: Mail: Adgangskode

VIGTIGT!!! ?️ Data opbevares efter varesalg i præcis 24 timer (i garantiperioden), hvorefter data destrueres! ?️ Opbevar venligst dine varer sikkert og tillad ikke tredjeparter at få dine data!!!! ?️ Kunden skal sørge for sikkerheden og sikkerheden af ​​dataene; vi anbefaler at ændre alle data efter købet. ?️ I tilfælde af tab, tyveri af konti eller ejendele fra dem, yder vi ikke assistance til at returnere tabte midler, genoprette eller erstatte varer?️ Kunden skal kontrollere varerne inden for 24 timer efter købet. Krav vedrørende et produkt accepteres kun inden for 24 timer efter køb af produktet, hvis produktet: 1. Der ikke er adgang til kontoen. 2. Passer ikke til beskrivelsen. 3. Tekniske problemer med data.

Produkt beskrivelse:

Til salg er en konto i spillet CS:GO med mere end 2900 timers spil i CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Strife, Walkover, RIFT og andre spil (timerne var oppustet). Kontoen har den første mail på Rambler.ru (alle data er blevet fuldstændig ændret) og er personlig. Den private rang af CS:GO er 1, der er ingen Prime-status.

Når du køber en konto, får du en garanti for, at kontoen er legitim og ikke er blevet gendannet efter salg. Vi garanterer øjeblikkelig levering efter betaling og yder assistance via sælgers online chat. For positiv feedback om produktet giver vi et gavekort.

Produktformat: Login (Steam): Adgangskode: Mail: Adgangskode.

Det er vigtigt at bemærke, at data opbevares efter salg af varer i præcis 24 timer (i garantiperioden), hvorefter de destrueres. Opbevar venligst dine varer sikkert og tillad ikke tredjeparter at få dine data. Kunden skal sikre datasikkerheden og det anbefales at ændre alle data efter købet.

Krav vedrørende et produkt accepteres kun inden for 24 timer efter køb af produktet, hvis produktet ikke matcher beskrivelsen, der ikke er adgang til kontoen, eller der er tekniske problemer med dataene. I tilfælde af tab eller tyveri af konti eller ejendom fra dem, yder vi ikke hjælp til at returnere tabte midler, restaurere eller erstatte varer.

Gå ikke glip af muligheden for at blive ejer af en højkvalitetskonto i CS:GO-spillet med et stort antal timers spil og din egen e-mail!


***


Dette produkt repræsenterer en personlig konto på Steam til at spille CS:GO, Dota 2, Team Fortress 2, Strife, Walkover, RIFT osv. Den samlede spilletid på kontoen er mere end 2900 timer, men denne tid er blevet pustet op. Kontoen sælges med original post og en garanti for, at dataene ikke bliver gendannet, og kunden er den første ejer. Login, adgangskode og e-mail-data vil blive leveret i formatet Login (Steam): Adgangskode: Mail: Adgangskode.

Kontoen har ikke Prime-status, men er fantastisk til at spille på FACEIT. Der er også en privat CS:GO rang - 1. Mailen på kontoen er primær og ændret til Rambler.ru, og køberen vil modtage et gavekort til en positiv anmeldelse af produktet.

Køber skal sørge for datasikkerheden og det anbefales at ændre alle data efter købet. Data opbevares i 24 timer efter salget af produktet, hvorefter det destrueres. Krav vedrørende et produkt accepteres kun inden for 24 timer efter købet og kan skyldes nægtelse af adgang til din konto, manglende overholdelse af beskrivelsen eller tekniske problemer med dataene. I tilfælde af tab eller tyveri af konti eller ejendom fra dem, yder sælgeren ikke bistand til at returnere tabte midler, genoprette eller erstatte varer.

Sælger er klar til at yde assistance og besvare køberspørgsmål i en online chat.


***


  1. Fantastisk konto, alt fungerer uden problemer!
  2. Meget tilfreds med købet, kontoen svarer til beskrivelsen!
  3. Hurtig levering af høj kvalitet, jeg anbefaler!
  4. Det er meget praktisk, at kontoen allerede har et højt niveau og mange timer i spillet!
  5. Købsgarantien er et stort plus, du føler dig beskyttet!
  6. En konto med din egen e-mail - sikkerhed kommer først!
  7. Prisen for kontoen er meget rimelig, især i betragtning af dens egenskaber!
  8. Tak for et fantastisk produkt, jeg vil anbefale det til mine venner!
  9. Købet gik uden problemer, support var klar til at hjælpe til enhver tid!
  10. Fantastisk konto, nyder allerede at spille på den!



Ejendommeligheder:




Fantastisk CS:GO konto, alt fungerer uden problemer!

Jeg købte en CS:GO konto, jeg er meget tilfreds med kvaliteten og prisen.

Indfødt post og garanti - det er altid pålideligt og praktisk.

En konto med over 2900 timers spil er bare fantastisk!

Hurtig og kvalitetssupport, der var ingen problemer med købet.

Jeg råder alle, der leder efter en CS:GO-konto af høj kvalitet, en betroet sælger.

Kontoen blev leveret hurtigt og uden forsinkelse, meget praktisk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)