Quiplash (Steam Key/Region Free/ROW) + ?

Umiddelbart efter betaling modtager du en aktiveringsnøgle til spillet i STEAM uden regionale begrænsninger! (REGIONSFRI / I VERDEN). Spillet er for altid forbundet med din Steam-konto, og du kan downloade det hvor som helst og når som helst.

Hver kunde, der efterlader en positiv anmeldelse for købet af dette produkt, modtager en tilfældig Steam-spilnøgle som gave! Detaljer kan findes nederst på siden.

Quiplash er et spil for 3-8 spillere og tusindvis af seere! Holdet bag de populære YOU DON'T KNOW JACK, Fibbage og Drawful-fester præsenterer Quiplash - en kamp om forstand og one-liners for hvert spørgsmål! Brug din telefon eller tablet til at besvare simple spørgsmål såsom "Hvad er det mest fantastiske, et æsel kan gøre?" eller "Hvad er den værste smag af suppe: cremet _____." Ingen regler, ingen rigtige svar! Sig, hvad du vil!

Dit svar stilles op mod den anden spillers i en svimlende kamp af vid og komedie (eller blot "hvilket svar er mindre dumt?"). Andre spillere - og endda tilskuere, der venter på næste kamp - stemmer så på deres favoritsvar. Quiplash er et festspil, som alle kan spille og nyde!

Bemærk venligst: Dette spil er designet til single-room multiplayer gaming. Bemærk venligst: dette spil er på engelsk.

Følg disse instruktioner for at aktivere spillet:

  1. Download og installer Steam-klienten (hvis den ikke allerede er installeret).
  2. Log ind med din konto eller registrer en ny.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget efter betaling.
  4. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek).

Vores virksomhed har arbejdet i det internationale betalingssystem WM i mere end 10 år. Vi forsøger altid at tilbyde køberen den laveste pris for dette produkt af alle dem, der præsenteres på denne side. Hvis vores pris ikke er den laveste, så lad os det vide, og vi vil forsøge at sænke den for dig!

Quiplash er et festspil, der tillader op til 8 personer at spille og har et publikum på tusindvis af seere. Dette spil er en kamp om forstand og one-liners for hvert spørgsmål. Fra holdet bag populære fester, DU KENDER IKKE JACK, Fibbage og Drawful, kommer Quiplash, et spil, hvor du bruger din telefon eller tablet til at besvare simple udfordringer og sammenligne dit svar med en anden spillers i en tankevækkende kamp om vid og komedie. Ingen regler, ingen rigtige svar! Sig, hvad du vil! Quiplash er et festspil, som alle kan spille og nyde!

Efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til spillet i STEAM uden regionale begrænsninger! (REGIONSFRI / I VERDEN). Spillet er for altid forbundet med din Steam-konto, og du kan downloade det hvor som helst og når som helst.

En god bonus for at købe dette produkt er en gave til enhver køber, der efterlader en positiv anmeldelse af købet - en tilfældig Steam-spilnøgle!

Instruktionerne til aktivering af spillet er enkle og klare: download og installer Steam-klienten, log ind med din konto eller registrer en ny, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget efter betaling, og efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek).

Ved at købe Quiplash fra vores digitale varebutik kan du være sikker på, at du får den laveste pris for dette produkt af alle dem, der præsenteres på denne side. Hvis vores pris ikke er den laveste, så lad os det vide, og vi vil forsøge at sænke den for dig!

Quiplash er et interaktivt multiplayer-spil udviklet af holdet bag de populære spil YOU DON'T KNOW JACK, Fibbage og Drawful. Spillere skal bruge deres telefon eller tablet til at besvare simple spørgsmål, hvorefter deres svar vil blive sammenlignet med andre spilleres svar. Der er ingen regler og ingen rigtige svar, så spillere kan sige, hvad de vil. Andre spillere og seere stemmer derefter på deres favoritsvar. Spillet er for 3-8 spillere og kan nydes af tusindvis af tilskuere.

Når du køber dette produkt, modtager du en aktiveringsnøgle til spillet på Steam, som ikke har nogen regionale begrænsninger (Region Free/Worldwide). Spillet vil blive permanent forbundet med din Steam-konto, og du kan downloade det hvor som helst og når som helst. Derudover modtager hver kunde, der giver en positiv anmeldelse for købet af dette produkt, en tilfældig Steam-spilnøgle som gave. Instruktioner til aktivering af spillet på Steam er nemme at følge og findes på produktsiden.

Bemærk venligst, at Quiplash er et enkeltværelses multiplayer-spil og kun er tilgængeligt på engelsk. Vores virksomhed har arbejdet i mere end 10 år i det internationale betalingssystem WM og forsøger altid at tilbyde køberen den laveste pris for dette produkt af alle dem, der præsenteres på denne side. Hvis vores pris ikke er den laveste, så lad os det vide, og vi vil forsøge at sænke den for dig.


***


Quiplash er en multiplayer-fest, der kan rumme fra 3 til 8 spillere og tusindvis af tilskuere. Dette er et spil skabt af holdet bag populære festspil som YOU DON'T KNOW JACK, Fibbage og Drawful. Quiplash giver spillerne enkle opgaver, der kræver et vittigt og sjovt svar, såsom "Hvad ville overraske dig, hvis du så et æsel gøre dette" eller "Den værste smag af suppe: Cream of ______." Der er ingen regler eller rigtige svar i dette spil - spillere kan sige, hvad de vil. Spillernes svar konkurrerer mod hinanden, og så stemmer seerne på deres yndlingssvar. Quiplash er det perfekte festspil, der passer til alle. Spilaktiveringsnøglen på Steam er ikke regionalt begrænset og er permanent forbundet med din Steam-konto. Det er vigtigt at bemærke, at spillet kun understøtter engelsk og kun er beregnet til single-room multiplayer-spil. Når du køber dette produkt, modtager du en gave - en tilfældig Steam-spilnøgle, hvis du giver en positiv anmeldelse og tilføjer "Jeg vil have en gave."


***


  1. Quiplash er et af de bedste festspil! Det er nemt at bruge, sjovt og meget interaktivt.
  2. Jeg købte Quiplash for at lege med venner og fortrød det ikke. Vi havde en fantastisk tid, grinede og nød spillet.
  3. Hvis du leder efter et spil til at have det sjovt med venner, er Quiplash et godt valg. Det er hurtigt ved at blive et yndlingsspil til enhver fest.
  4. Quiplash er en fantastisk måde at have det sjovt på og forbedre dit humør. Dette spil vil med garanti gøre enhver aften lysere og sjovere.
  5. Jeg kan ikke stoppe med at spille Quiplash! Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Det er nemt at bruge og meget sjovt.
  6. Quiplash er det perfekte festspil. Det tiltrækker alle aldre og færdighedsniveauer, og alle kan føle sig som en vinder.
  7. Quiplash er en fantastisk måde at have det sjovt og tilbringe tid med venner. Det er nemt at bruge og meget interaktivt, så du kan nyde spillet fuldt ud.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)