Quantum Break - ny konto + garanti (Regionsfri)

Efter betaling vil du modtage en fuldt fungerende konto med spillet Quantum Break. Denne konto vil være den originale, uden akkumulerede timer eller problemer, da alle konti er registreret af os personligt og overføres til samme hænder. Når du køber vores produkt, kan du være sikker på, at du vil modtage en Steam-konto uden regionale begrænsninger (Steam Region Free; Global Account; Worldwide), ikke bundet til en telefon, med en bekræftet e-mail, som du kan ændre til din egen (mail inkluderet i pakken!), og også med Steam Guard deaktiveret. Alle vores konti er registreret af os, og spillene blev købt manuelt. Vi er overbeviste om kvaliteten af ​​vores produkter, så vi giver ikke retur eller ombytning. I modsætning til mange andre tilbud på markedet, sælger vi ikke konti af tvivlsom oprindelse, kun personlige.

Hvad angår spillet Quantum Break, er det et unikt projekt, der består af to dele: et dynamisk spil og en serie med en stjernebesætning. Sean Schmore spiller rollen som Jack Joyce, og Idan Gillen spiller rollen som sin modstander Paul Cyrin. Dominic Monaghan spiller Jacks geniale bror William. Quantum Break adskiller sig fra andre Remedy Entertainment-spil med sine fantastiske karakterer og masser af dramatiske drejninger, der vil holde enhver spiller på kanten af ​​deres plads. De beslutninger du træffer vil få konsekvenser både i spillet og i serien, hvilket gør dette spil helt unikt og uforlignelig.

Quantum Break - ny konto + garanti (Regionsfri)

Quantum Break er et unikt projekt, der inkluderer et dynamisk spil og en serie med en stjernebesætning. Ved at købe en ny konto hos os får du adgang til alle funktionerne i spillet, uden nogen begrænsninger for regionen.

Vi garanterer, at alle konti er registreret af os personligt og overføres til én hånd, hvilket betyder, at du bliver den første og eneste ejer af denne konto. Du behøver ikke bekymre dig om tabte timer, returneringer eller andre problemer, fordi vi giver garanti på alle vores konti.

Når du køber en ny konto hos os, kan du være sikker på, at den er Regionsfri og ikke er bundet til en telefon. En bekræftet e-mail er inkluderet og kan nemt erstattes med din egen. Derudover vil Steam Guard være deaktiveret som standard.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, derfor giver vi ikke retur eller ombytning. I modsætning til mange andre sælgere af digitale varer, sælger vi ikke konti af tvivlsom oprindelse, kun personlige, der er registreret af os.

Quantum Break er et unikt projekt, der inkluderer et dynamisk spil og en serie med en stjernebesætning. Ved at købe en ny konto hos os får du adgang til alle funktionerne i spillet uden nogen begrænsninger for regionen. Alle vores konti registreres af os personligt og overføres til én person, hvilket betyder, at du bliver den første og eneste ejer af denne konto. Når du køber vores produkt, kan du være sikker på, at du vil modtage en Steam-konto uden regionale begrænsninger (Steam Region Free; Global Account; Worldwide), ikke bundet til en telefon, med en bekræftet e-mail, som du kan ændre til din egen (mail inkluderet i pakken!), og også med Steam Guard deaktiveret.

Quantum Break er et spil med en unik historie, udviklet af Remedy Entertainment. Det består af to dele: et dynamisk spil og en serie med en stjernebesætning. Spillet byder på fantastiske karakterer og mange dramatiske drejninger, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade. De beslutninger du træffer vil få konsekvenser både i spillet og i serien, hvilket gør dette spil helt unikt og uforlignelig.

Efter betaling vil du modtage en 100% fungerende konto med spillet Quantum Break, som vil være den originale, uden nogen akkumulerede timer eller problemer. Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, derfor giver vi ikke retur eller ombytning. I modsætning til mange andre sælgere af digitale varer, sælger vi ikke konti af tvivlsom oprindelse, kun personlige, der er registreret af os.


***


Quantum Break er en ny konto med spillet, som du modtager efter betaling. Du bliver den første ejer af kontoen; der vil ikke være akkumulerede timer, returneringer eller problemer, da kontoen registreres personligt af sælgeren og overføres til én person. Dette produkt garanterer, at du vil modtage en Steam-konto uden regionale begrænsninger (Steam Region Free, Global Account, Worldwide). Telefonnummeret er ikke tilknyttet, og e-mailen er bekræftet og kan ændres til din egen. Mail følger med kontoen. Steam Guard er deaktiveret. Alle konti er registreret af sælgeren, og spil købes manuelt. Sælgeren er sikker på sit produkt, så returnering og erstatninger leveres ikke.

Quantum Break er et unikt projekt, der består af to dele: et actionfyldt spil og en serie med et fantastisk cast, herunder Sean Schmore, Idan Gillen og Dominic Monaghan. Spillere vil kunne nyde de fantastiske karakterer og mange dramatiske plot-drejninger, som Remedy Entertainment er berømt for. Derudover vil de beslutninger, du træffer, få konsekvenser både i spillet og i serien – det er en unik tilgang, som du ikke har set før.


***


  1. Quantum Break er et fantastisk spil, fungerer perfekt på min computer!
  2. Jeg købte Quantum Break på en ny konto, alt gik glat og uden problemer.
  3. Tak for garantien på Quantum Break, jeg føler mig sikker med hensyn til sikkerheden ved mit køb.
  4. Quantum Break er et fremragende valg for fans af science fiction og kvalitetsspil.
  5. Jeg elsker bare Quantum Break, jeg kan ikke rive mig løs fra dette spil!
  6. Jeg har allerede købt digitale varer på denne side flere gange, alt var altid hurtigt og uden problemer.
  7. Tak for muligheden for at købe Quantum Break uden geografiske begrænsninger, nu kan jeg spille i ethvert land.



Ejendommeligheder:




Quantum Break er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at nyde grafik af høj kvalitet og en spændende historie.

At købe Quantum Break sammen med en ny konto og garanti gav mig ikke kun god underholdning, men også tilliden til, at mit køb var sikkert.

Med Quantum Break på en ny konto kan jeg nyde spillet uden nogen regionsbegrænsninger.

Quantum Break er, hvor et digitalt produkt kan være endnu bedre end et fysisk, takket være dets brugervenlighed og ingen grund til at gemme en disk.

Jeg er meget glad for, at jeg besluttede at købe Quantum Break digitalt – spillet fungerer uden problemer, og ny kontosupport og en garanti gør købet endnu mere behageligt.

Quantum Break er det sjældne tilfælde, hvor et spil kombinerer interessant gameplay og en filmisk historie, der ikke lader dig kede dig selv i et minut.

Den nye konto og garanti giver maksimal beskyttelse til mit køb, og Quantum Break giver mig glæde og godt humør.

Quantum Break er et spil, der passer til både shooter-fans og dem, der elsker rige plots og filmiske effekter.

At købe Quantum Break digitalt giver mig mulighed for at spille når som helst og hvor som helst, og en ny konto og garanti sikrer min sikkerhed og tillid til mit køb.

Mange tak til sælgeren for den fremragende service og muligheden for at købe Quantum Break med en ny konto og en garanti - jeg var meget tilfreds med mit køb.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)