QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE+ AUTO-FORNYELSES ABONNEMENT

Ved at købe dette produkt modtager du øjeblikkeligt en QOBUZ SUBLIME+ licenskonto med et abonnement. Dette er et automatisk fornyelsesabonnement, betalt for og knyttet til betalingsmetoder for abonnementsfornyelse. Faktisk kan du bruge den i mere end et år. Kontoen er allerede aktiveret og klar til brug! Hvis kontoen af ​​en eller anden grund ikke fornys inden for 30 dage, erstatter jeg den med en ny. QOBUZ er en online abonnementstjeneste for musik, podcast og videostreaming. Den kombinerer tabsfri lyd og high-definition videoer med eksklusivt indhold og specielle funktioner til musik.

Ved at købe dette produkt modtager du:

  • QOBUZ konto;
  • Øjeblikkelig levering af varer til din e-mail;
  • Data for formularen: Login:Password;
  • Operationel support i tilfælde af spørgsmål;
  • En rabat på dit næste køb i form af en kampagnekode og kumulative rabatter;
  • Garanti for kontoen er 30 dage fra købsdatoen af ​​produktet.

Nogle vigtige købsbetingelser:

  • Der gives ikke adgang til post;
  • Ændring af kontodata er forbudt;
  • Der er ingen restitutioner;
  • Produktet kan ikke byttes eller returneres;
  • Hvis du ikke har nogen idé om produktet, så lad være med at købe;
  • Hvis du ikke er enig i mindst et af punkterne, bedes du undlade at købe;
  • Ved at købe dette produkt accepterer du betingelserne i beskrivelsen.

Med Qobuz kan du nyde musik fra over 40 millioner ubegrænsede titler på tværs af alle musikgenrer. Du vil også være i stand til at vælge den lydkvalitet, der passer til dig, importere musik til offlinelytning uden internetadgang, synkronisere køb og downloade og lytte til musik direkte fra appen. Du vil også være i stand til at opdage nye kunstnere, nye album og afspilningslister med udvalg fra vores musikeksperter, plus adgang til vores eksklusive redaktionelle indhold og omfattende albumdokumentation.

QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE+ AUTO-FORNYELSES ABONNEMENT

QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE + AUTO FORNYELSE ABONNEMENT er et unikt digitalt produkt designet til ægte musikelskere. Ved at købe dette produkt får du øjeblikkelig adgang til et QOBUZ Studio SUBLIME+ abonnement i 30 dage med automatisk fornyelse.

QOBUZ Studio SUBLIME+ er en online musik-, podcast- og videostreaming abonnementstjeneste, der kombinerer tabsfri lyd og high-definition video med eksklusivt indhold og specielle funktioner til musik. Med denne tjeneste kan du nyde musik fra over 40 millioner ubegrænsede titler på tværs af alle musikgenrer.

Hvis du abonnerer på QOBUZ Studio SUBLIME+, kan du:

  • Oplev nye kunstnere, nye albums og afspilningslister med udvalg fra vores musikeksperter;
  • Nyd uovertruffen lydkvalitet (app-kompatibel og Hi-Res 24-Bit certificeret);
  • Få adgang til vores eksklusive redaktionelle indhold og omfattende albumdokumentation;
  • Importer musik til offline lytning uden internetadgang;
  • Vælg den lydkvalitet, der passer dig (320 kbps MP3 / FLAC 16-bit 44,1 kHz / Hi-Res 24-bit op til 192 kHz - afhænger af dit abonnement);
  • Afspil musik på kompatible Google Cast-enheder ved hjælp af Qobuz Connect;
  • Synkroniser køb og download og lyt til musik direkte fra appen.

Ved at købe QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE + AUTO-FORNYELSE ABONNEMENT, modtager du også øjeblikkelig levering af varer til din e-mail, data som: Login: Adgangskode, hurtig support i tilfælde af spørgsmål, en rabat på dit næste køb i form af en kampagnekode og kumulative rabatter.

Garantien på kontoen er 30 dage fra købsdatoen af ​​produktet. Vær dog opmærksom på, at der ikke gives adgang til mail, ændring af data på kontoen er forbudt, der er ingen refusion, og produktet kan ikke byttes eller returneres. Hvis du ikke har nogen idé om produktet, så undlad venligst at købe. Ved at købe dette produkt accepterer du betingelserne i beskrivelsen.

QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE+ AUTO-FORNYELSESABONNEMENT er et digitalt produkt, der giver adgang til et abonnement på QOBUZ Studio SUBLIME+ internettjenesten. Med dette abonnement kan brugere nyde musik, podcasts og streaming videoer fra over 40 millioner titler på tværs af alle musikgenrer.

Abonnementet giver dig mulighed for at vælge lydkvalitet (fra 320 kbps MP3 til Hi-Res 24-bit til 192 kHz), importere musik til offline lytning, synkronisere køb og downloade og lytte til musik direkte fra appen, samt bruge en certificeret app og Hi-Res. Res 24-Bit. Derudover kan brugere opdage nye kunstnere, nye album og afspilningslister med udvalg fra musikeksperter, få adgang til eksklusivt redaktionelt indhold og rig albumdokumentation.

Når de køber dette produkt, modtager brugere øjeblikkelig levering til e-mailen på en QOBUZ SUBLIME+ licenseret konto med et 30-dages abonnement med automatisk fornyelse, som allerede er aktiveret og klar til brug. Også inkluderet er loginoplysninger (Login:Password), hurtig support i tilfælde af spørgsmål, rabatter på dit næste køb i form af en kampagnekode og kumulative rabatter. Garantien på kontoen er 30 dage fra købsdatoen af ​​produktet.

Vær dog opmærksom på, at der ikke gives adgang til mail, ændring af data på kontoen er forbudt, der er ingen refusion, og produktet kan ikke byttes eller returneres. Hvis du ikke har nogen idé om produktet, anbefales det at lade være med at købe.

"QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGS+ AUTO-RENEWING SUBSCRIPTION" er et digitalt produkt, der giver øjeblikkelig adgang til et abonnement på musik, podcasts og streaming af video på QOBUZ Studio SUBLIME+-tjenesten i 30 dage med automatisk fornyelse. Abonnementet inkluderer mere end 40 millioner ubegrænsede titler på tværs af alle musikgenrer, tabsfri lyd, high-definition videoer, eksklusivt indhold og særlige musikfunktioner.

Når du køber et produkt, modtager du øjeblikkelig levering via e-mail, loginoplysninger til din konto i formen Login:Password, hurtig support i tilfælde af spørgsmål, rabat på dit næste køb i form af en kampagnekode og kumulative rabatter. Garantien på kontoen er 30 dage fra købsdatoen af ​​produktet.

Vær dog opmærksom på, at der ikke gives adgang til mail, ændring af data på kontoen er forbudt, der er ingen refusion, og produktet kan ikke byttes eller returneres. Hvis du ikke har nogen idé om produktet, så undlad venligst at købe.

Et abonnement på QOBUZ Studio SUBLIME+ giver dig mulighed for at nyde uovertruffen lydkvalitet (kompatibel app og certificeret Hi-Res 24-Bit), vælg den lydkvalitet, der passer til dig (320 kbps MP3 / FLAC 16-bit 44,1 kHz / Hi-Res 24- bit op til 192 kHz - afhænger af dit abonnement), importer musik til offlinelytning uden internetadgang, afspil musik på kompatible Google Cast-enheder ved hjælp af Qobuz Connect, synkroniser køb og download og lyt til musik direkte fra appen. Du vil også være i stand til at opdage nye kunstnere, nye album og afspilningslister med udvalg fra vores musikeksperter, plus adgang til vores eksklusive redaktionelle indhold og omfattende albumdokumentation.


***


QOBUZ Studio SUBLIME+ 30 DAGE+ AUTO-FORNYELSESABONNEMENT er en QOBUZ SUBLIME+ licenseret konto med et abonnement på musik, podcasts og streaming video. Abonnementet har automatisk fornyelse, som betales for, og betalingsmetoder for fornyelse af abonnementet er konfigureret. Faktisk kan dages brug nå mere end et år. Kontoen er allerede aktiveret og klar til brug.

QOBUZ er en online abonnementstjeneste for musik, podcast og videostreaming, der kombinerer tabsfri lyd og high-definition musikvideoer med eksklusivt indhold og specielle funktioner til musik. Med QOBUZ kan du nyde over 40 millioner ubegrænsede titler på tværs af alle musikgenrer, navigere til unikke redaktionelle anbefalinger fra indhold og eksperter og nyde lydkvalitet, der er uovertruffen.

Du vil være i stand til at opdage nye kunstnere, nye albums og afspilningslister med valg fra QOBUZ musikeksperter. Du får adgang til vores eksklusive redaktionelle indhold og omfattende albumdokumentation. Du vil være i stand til at importere musik for at lytte til den offline uden internet.

Du vil være i stand til at vælge lydkvalitet baseret på dit abonnement, inklusive MP3 320 kbps, FLAC 16-bit 44,1 kHz og Hi-Res 24-bit op til 192 kHz. QOBUZ Connect giver dig mulighed for at afspille musik på kompatible Google Cast-enheder. Du vil være i stand til at synkronisere dine køb og downloade og lytte direkte fra appen (tilgængelig uden abonnementsfunktionen).

Du vil også modtage hurtig support i tilfælde af spørgsmål, samt en rabat på dit næste køb i form af en kampagnekode og kumulative rabatter. Garantien på kontoen er 30 dage fra købsdatoen af ​​produktet, og i tilfælde af problemer kan du kontakte os via personlig korrespondance.

Det er vigtigt at bemærke, at der ikke gives adgang til mail, og det er forbudt at ændre data på kontoen. Varer kan ikke byttes eller returneres, og der er ingen refusion. Hvis du ikke har nogen idé om produktet, så lad være med at købe. Ved at købe dette produkt accepterer du betingelserne i beskrivelsen.


***


  1. Fantastisk lyd og brugervenlig grænseflade.
  2. Et fremragende valg for musikelskere og professionelle.
  3. Lydkvaliteten er på højeste niveau, du kan mærke forskellen med andre streamingtjenester.
  4. Kæmpe musikbibliotek, inklusive sjældne optagelser og klassikere.
  5. Tilgængeligheden af ​​Hi-Res-lyd og muligheden for at downloade numre til offline-lytning.
  6. Meget praktisk applikation og hjemmeside, brugervenlighed.
  7. Evnen til at lytte til musik uden reklamer og afbrydelser.
  8. Dit abonnement bliver automatisk fornyet, så du behøver ikke bekymre dig om, at det slutter.
  9. En fin bonus er et abonnement på Hi-Fi+ og Gramophone magasiner.
  10. En fremragende service for dem, der værdsætter lydkvalitet og ønsker at nyde deres yndlingsnumre fuldt ud.



Ejendommeligheder:




Qobuz Studio Sublime+ er en rigtig godbid for alle elskere af højkvalitetsmusik!

Med Qobuz Studio Sublime+ hørte jeg endelig toner, som jeg ikke havde hørt før i mine yndlingskompositioner.

Det er bare utroligt! Med Qobuz Studio Sublime+ nyder jeg musik i mit studie som aldrig før.

Jeg elsker bare den lydkvalitet, som Qobuz Studio Sublime+ giver mig!

Qobuz Studio Sublime+ får mig til at føle, at jeg er til en livekoncert - det er utroligt!

Hvis du elsker ægte musik og værdsætter kvalitet, så er Qobuz Studio Sublime+ din opmærksomhed værd!

Qobuz Studio Sublime+ giver dig muligheden for at nyde musik i høj kvalitet uden begrænsninger og annoncer.

Jeg elsker, at Qobuz Studio Sublime+ giver dig adgang til en bred vifte af musikgenrer og kunstnere.

Med Qobuz Studio Sublime+ kan jeg oprette spillelister og gemme mine yndlingssange, så jeg kan lytte til, når jeg vil.

Qobuz Studio Sublime+ er det perfekte valg for alle, der ønsker at nyde højkvalitetsmusik uden grænser.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)