PUBG PLUS BATTLEGROUNDS + ONLINE rabat [STEAM]

Få en Steam-konto med PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, øjeblikkelig levering og bonusser! Ved at købe dette produkt vil du modtage en Steam-konto, som allerede har spillet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, og der kan også være bonusspil på mange konti. Log ind på din konto udføres uden brug af tredjepartsprogrammer, hvilket sikrer maksimal sikkerhed. Prisen på dette produkt er billigere end på Steam. Der er ingen VAC eller andre bans, så du kan nyde spillet uden nogen begrænsninger. Derudover vil du efter køb modtage rabat, bonus og gave!

Kontoen vil blive leveret øjeblikkeligt til den angivne e-mail. Derudover kan du købe BATTLEGROUNDS PLUS+, som inkluderer bonus på 1300 G-COIN, Survival Mastery-oplevelse + 100 % boost, Karriere - Medaljer-fane, rangeret tilstand, brugerdefinerede kampe og genstande i spillet, inklusive Captain's Camouflage Set, som inkluderer en hat , camouflage maske og handsker.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er et skydespil, hvor den sidststående spiller vinder. I begyndelsen af ​​spillet har du intet andet end liv og skal anskaffe dig våben og forsyninger for at konkurrere om førstepladsen og blive den sidste helt. Kampen i dette realistiske, højspændte spil finder sted på den enorme 8x8 kilometer post-sovjetiske Sortehavsø Yerangel. Spillet udvikles på Unreal Engine 4 og modtager konstant støtte fra spillere.

Efter købet modtager du en konto på formen: login:steam adgangskode, uden adgang til mail. Ændring af kontooplysninger og -indstillinger er forbudt, og adgang til venner-systemet er ikke garanteret. Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene. Hvis spillet ikke kører på din pc, vil der ikke være nogen refusion. Overførsel af data til tredjeparter er forbudt, og overtrædere vil blive blokeret og nægtet adgang til kontoen uden refusion. Ved at købe dette produkt accepterer du købsbetingelserne.

Efter købet skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret. Log derefter ind på din konto og download spillet. Det anbefales at køre spillet i offline-tilstand. Efter at have tjekket, om alt er godt, skriv en positiv anmeldelse og nyd spillet!

Derudover vil du efter køb automatisk modtage en kampagnekode til 10% rabat på nye køb. Gælder i en uge på produkter fra vores butik. Kampagnekoden kan findes og bruges ved at følge instruktionerne på linket: med venner med dette produkt på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Produkt beskrivelse:

Køb det digitale PUBG PLUS BATTLEGROUNDS-produkt + ONLINE [STEAM]-rabat og modtag et sæt ekstra funktioner til PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-spillet.

PUBG PLUS BATTLEGROUNDS-pakken inkluderer:

  • bonus 1300 G-COIN;
  • Erfaring for overlevelsesevne + 100% boost;
  • Fanen "Karriere - Medaljer";
  • rangeret tilstand;
  • tilpassede kampe;
  • genstande i spillet, inklusive kaptajnens camouflagesæt, som inkluderer en hat, camo-maske og handsker.

Ved at købe dette produkt modtager du ikke kun PUBG PLUS BATTLEGROUNDS, men også en ONLINE rabat på køb i vores digitale varebutik.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er et skydespil, hvor den sidststående spiller vinder. I begyndelsen af ​​spillet har du intet andet end liv og skal anskaffe dig våben og forsyninger for at konkurrere om førstepladsen og blive den sidste helt. Kampen i dette realistiske, højspændte spil finder sted på den enorme 8x8 kilometer post-sovjetiske Sortehavsø Yerangel. Spillet udvikles på Unreal Engine 4 og modtager konstant støtte fra spillere.

Efter købet vil du modtage en Steam-konto med spillet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS og PUBG PLUS BATTLEGROUNDS.

Det er vigtigt at vide:

  • Kontoen vil blive leveret øjeblikkeligt til den angivne e-mail;
  • Du vil modtage en konto som: login:steam adgangskode;
  • Adgang til venner-systemet er ikke garanteret;
  • Overførsel af data til tredjepart er forbudt;
  • Ændring af kontodata og -indstillinger er forbudt;
  • Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene. Hvis spillet ikke kører på din pc, vil der ikke blive udstedt nogen refusion;
  • Overtrædere vil blive blokeret og nægtet adgang til kontoen uden refusion;
  • Ved at købe dette produkt accepterer du købsbetingelserne.

Hvad skal man gøre efter køb:

  1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret;
  2. Log ind på din konto og download spillet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS;
  3. Start spillet (offlinetilstand anbefales);
  4. Efter at have tjekket, om alt er godt, giv en positiv anmeldelse og nyd spillet.

Derudover vil du efter køb automatisk modtage en kampagnekode til 10% rabat på nye køb i vores digitale varebutik. Kampagnekoden er gyldig i en uge og kan bruges på andre produkter i vores butik.

Gå ikke glip af muligheden for at få alle fordelene ved PUBG PLUS BATTLEGROUNDS og nyd PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS til fulde!

PUBG PLUS BATTLEGROUNDS digitale produkt + ONLINE [STEAM] rabat er et sæt ekstra funktioner til spillet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Når du køber dette produkt, modtager du en Steam-konto med spillet PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS og PUBG PLUS BATTLEGROUNDS, og der kan også være bonusspil på mange konti.

PUBG PLUS BATTLEGROUNDS-pakken inkluderer bonus 1300 G-COIN, Survival Mastery XP + 100% Boost, Karriere - Medaljer-fane, Rangeringstilstand, Custom Matches og genstande i spillet, inklusive kaptajnens camouflagesæt, som inkluderer en hat, camouflagemaske og handsker.

Ved at købe dette produkt modtager du ikke kun PUBG PLUS BATTLEGROUNDS, men også en ONLINE rabat på køb i den digitale varebutik. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er et skydespil, hvor den sidststående spiller vinder. I begyndelsen af ​​spillet har du intet andet end liv og skal anskaffe dig våben og forsyninger for at konkurrere om førstepladsen og blive den sidste helt.

Efter køb vil du modtage en Steam-konto, som vil blive leveret øjeblikkeligt til den angivne e-mail. Det er vigtigt at vide, at du vil modtage en konto som: login:steam adgangskode, uden adgang til mail. Ændring af kontooplysninger og -indstillinger er forbudt, og adgang til venner-systemet er ikke garanteret. Overførsel af data til tredjeparter er forbudt, og overtrædere vil blive blokeret og nægtet adgang til kontoen uden refusion.

Hvis du har problemer med at starte spillet, vil der ikke være nogen refusion. Før du køber, skal du sørge for, at din pc opfylder minimumskravene for at køre spillet. Efter køb skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret, og derefter logge ind på din konto og downloade spillet. Det anbefales at køre spillet i offline-tilstand.

Efter køb modtager du automatisk en kampagnekode til 10% rabat på nye køb, som er gældende i en uge på produkter i den digitale varebutik. Kampagnekoden kan findes og bruges ved at følge instruktionerne på linket: med venner med dette produkt på Vkontakte, Facebook eller Twitter.


***


PUBG Plus Battlegrounds er et pc-spil, der kan købes i Steam-onlinebutikken. Dette er et populært battle royale-spil, hvor spillere kæmper for at overleve på et enormt kort ved hjælp af våben og udstyr, de finder.

Når du køber PUBG Plus Battlegrounds i vores butik, modtager du en kampagnekode til 10% rabat på nye køb, som vil være gyldig i en uge på produkter i vores butik. For at bruge kampagnekoden skal du dele dine købsoplysninger med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook eller Twitter.

PUBG Plus Battlegrounds tilbyder et spændende gameplay, hvor spillerne skal kæmpe for overlevelse og blive den sidste, der står på et enormt kort. Spillet understøtter solo-, duo- eller fire-spillerspil, hvilket giver spillerne mulighed for at vælge den bedste mulighed for sig selv. Derudover har spillet en lang række indstillinger og muligheder for at tilpasse grafik og kontroller, som giver hver spiller mulighed for at tilpasse spillet til deres individuelle behov.


***


  1. PUBG Plus er et fantastisk digitalt produkt til online spilelskere!
  2. PUBG Plus-rabatten er en fantastisk chance for at spare penge og få adgang til mange ekstra funktioner i spillet.
  3. PUBG Plus giver dig adgang til eksklusive genstande og skins, som ikke kan fås i den almindelige version af spillet.
  4. Med PUBG Plus kan du optjene månedlige belønninger for at forbedre din spiloplevelse.
  5. En hurtig og nem måde at få adgang til nye funktioner og indhold i spillet er PUBG Plus.
  6. PUBG Plus giver spillere mulighed for at få yderligere bonusser og fordele i spillet.
  7. Hvis du elsker at spille PUBG, så vil PUBG Plus være en fantastisk tilføjelse til din spiloplevelse.
  8. PUBG Plus giver spillere adgang til eksklusive spiltilstande og begivenheder.
  9. En rabat på PUBG Plus er en fantastisk mulighed for at købe et digitalt produkt til en god pris og nyde spillet med nye funktioner.
  10. PUBG Plus er et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres PUBG-oplevelse.



Ejendommeligheder:




PUBG Plus Battlegrounds er et fantastisk spil!

Jeg elsker bare PUBG Plus Battlegrounds!

Vidunderligt digitalt produkt med god rabat!

PUBG Plus Battlegrounds er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner på.

Jeg købte PUBG Plus Battlegrounds på udsalg og har ikke fortrudt!

PUBG Plus Battlegrounds er et af de mest vanedannende spil, jeg nogensinde har spillet.

Jeg anbefaler PUBG Plus Battlegrounds til alle skydespilelskere!

Havde en fantastisk tid med at spille PUBG Plus Battlegrounds.

PUBG Plus Battlegrounds er et godt valg for multiplayer-elskere.

PUBG Plus Battlegrounds er så sjovt at spille, at jeg ikke kan stoppe med at spille!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)