PSN 50 USD ($) USA [Kortbetaling] Officiel nøgle

Anbefalinger til valg af PSN

Hvis du vil afgøre, hvilken PlayStation Store der er mere rentabel og bekvem for dig, bedes du læse vores analytiske materiale: Belconsole garanterer pålideligheden af ​​dit køb - vi er den første internationale virksomhed (og ikke en enkeltperson) på Plati.ru, såvel som vores grundlægger Vladimir Bychinov er personligt ansvarlig for kvaliteten af ​​vores tjenester. Vores internationale familievirksomhed har mere end 10 års erfaring og er officiel forhandler af alle større distributører i CIS. Derudover er Belconsole den eneste distributør af digitale spil i CIS med en fysisk butik. Vores tjenester er blevet brugt af mere end en halv million kunder på plati.market.

Du kan købe en PSN-kortaktiveringslicensnøgle for $50. For at aktivere skal du bruge en PlayStation, udgiver Sony Interactive og en amerikansk aktiveringsregion.

Det er vigtigt at vide, hvordan man opretter en amerikansk konto fra en pc- eller telefonbrowser. Ingen VPN påkrævet. Du kan oprette en ny bruger på konsollen (hvis du vil have adgang til dit bibliotek fra din hovedkonto), og derefter oprette en ny mail på en hvilken som helst populær tjeneste (f.eks. Gmail, mail, rambler) og en ny PSN-konto (denne kan gøres ved at bruge linket Til i andet trin, angiv det ønskede land - USA/USA Bekræft din konto ved hjælp af din nye e-mail Når du logger ind på Sonys hjemmeside, bliver du bedt om at indtaste dit kaldenavn og din adresse. Brug webstedet. Når du har oprettet og bekræftet din konto, skal du logge ind på den på konsollen som en ny bruger. Din første (RU) konto skal være som hovedsystemet på konsollen. Nyd den fungerende PS Store! Bemærk, at ikke alle spil understøtter det russiske sprog for den amerikanske region. Du kan tjekke dette på hjemmesiden ved at vælge det spil, du er interesseret i og scrolle ned til informationen, hvor udgiveren er angivet. Hvis "Russisk" er angivet i "Stemme"-elementet, betyder, at spillet har russisk stemmeskuespil, og hvis "russisk" er angivet i punktet "Skærmsprog", så har spillet russisk

Produktet "?PSN 50 USD ($) USA [Payment Card] Official Key" er et digitalt betalingskort, der giver dig mulighed for at tilføje $50 til din PlayStation Network (PSN) kontosaldo. Denne nøgle er et officielt produkt, der kan indløses på det officielle PSN-websted og garanterer, at du vil have fuld adgang til PlayStation Store i USA.

Med dette betalingskort kan du købe alle spil, tilføjelser og andre digitale varer fra PlayStation Store. Du kan også bruge dette kort til at abonnere på PlayStation Plus, som giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned og mange andre unikke funktioner.

Dette produkt er et ideelt valg for dem, der ønsker at få adgang til PlayStation Store digitale varer i USA, såvel som for dem, der ønsker at købe japanske, amerikanske eller europæiske spil til en lavere pris end i området for deres konto.

"?PSN 50 USD ($) USA [Payment Card] Official Key" er en praktisk og hurtig måde at fylde din PSN-konto på, så du kan nyde dine yndlingsspil og digitale genstande i PlayStation Store uden nogen begrænsninger.

PSN 50 USD ($) USA Card [Officiel nøgle] er et digitalt kort, der kan bruges til at fylde din PlayStation Network (PSN) konto op med $50. Denne nøgle er et officielt produkt og kan aktiveres på det officielle PSN-websted. Når den er aktiveret, har du adgang til PlayStation Store i USA, hvor du kan købe alle dine spil, tilføjelser og andre digitale ting. Derudover kan dette betalingskort bruges til at abonnere på PlayStation Plus, som giver dig adgang til eksklusive spil, gratis spil hver måned og andre unikke funktioner.

For at bruge betalingskortet skal du have en PSN- og PlayStation-konto i USA. Du kan oprette en ny konto på Sonys websted ved at angive det ønskede land - USA/USA. Når du opretter en konto, skal du bekræfte den med din nye e-mail. Bemærk venligst, at ikke alle spil understøtter russisk for den amerikanske region.

PSN 50 USD ($) USA [Official Key]-kortet er det ideelle valg for dem, der ønsker at få adgang til PlayStation Store digitale varer i USA. Takket være dette kort kan du købe japanske, amerikanske eller europæiske spil til en lavere pris end i din kontoregion.

Belconsole garanterer sikkerheden ved dit køb. Denne internationale virksomhed er den første på Plati.ru og den officielle forhandler af alle de største distributører i CIS. Derudover er Belconsole den eneste distributør af digitale spil i CIS med en fysisk butik.


***


Du køber en $50 PSN-kortaktiveringslicensnøgle til brug på PlayStation Network-platformen (PSN). Aktiveringsnøglen er officiel og garanterer pålideligheden af ​​dit køb. Aktivering er kun mulig i USA. For at oprette en amerikansk konto på PSN skal du følge instruktionerne, der følger med produktet. Bemærk venligst, at ikke alle spil, der er tilgængelige på PSN i USA, understøtter det russiske sprog. Hvis du støder på tekniske problemer i forbindelse med aktivering, bedes du søge hjælp via korrespondance under produktet. Efter køb bedes du skrive en anmeldelse under produktet. Vi yder kun teknisk support gennem korrespondance under produktet. Ved at købe et produkt accepterer du beskrivelsen af ​​produktet og er sikker på, at det er det produkt, du har brug for. Læs venligst omhyggeligt produktbeskrivelsen, aktiveringsområder, udgivelsesdatoer (hvis det er en forudbestilling), aktiveringsplatforme, da digitale nøgler ikke kan returneres eller ombyttes.


***


  1. En meget praktisk måde at fylde din saldo på PlayStation Network på.
  2. Nøglen ankom umiddelbart efter betaling, uden forsinkelse.
  3. Giver dig mulighed for at spare tid og undgå behovet for at gå i butikken for at få et betalingskort.
  4. Praktisk at bruge til at købe spil, tilføjelser og andre digitale varer fra PlayStation Store.
  5. Ingen skjulte gebyrer eller ekstra gebyrer.
  6. Nøglen er gyldig i USA, hvilket giver dig adgang til et stort udvalg af digitale varer.
  7. Aktiver nemt på din PlayStation Network-konto og begynd at shoppe med det samme.
  8. Den officielle nøgle garanterer dens funktionalitet og sikkerhed.
  9. En fantastisk måde at give nogen mulighed for at købe deres ønskede digitale genstand på PlayStation Network.
  10. Giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få adgang til nye spil og indhold til eksisterende spil på PlayStation.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at fylde din PlayStation Store-saldo på uden at skulle bruge et kreditkort eller købe fysiske kort. Meget behageligt!

At købe en nøgle til PSN 50 USD ($) USA var meget nemt og hurtigt. Nøglen aktiveres øjeblikkeligt, og jeg var i stand til at købe nye spil fra PlayStation Store med det samme.

Jeg har købt et digitalt betalingskort til PSN flere gange og har altid været tilfreds. Dette er en praktisk og sikker måde at tilføje penge til din PlayStation Store-konto.

En super praktisk måde at shoppe på PlayStation Store. Jeg kan købe et hvilket som helst spil eller add-on umiddelbart efter at have aktiveret betalingskortet.

PSN 50 USD ($) USA [Payment Card] Officiel nøgle er et godt valg for dem, der kan lide at spille på PlayStation. Jeg var i stand til at købe alt, hvad jeg ønskede, og havde endda nogle penge tilovers til fremtidige køb.

Jeg fandt dette digitale betalingskort til PSN meget praktisk - hurtigt og sikkert. Jeg kan købe ethvert spil uden at bekymre mig om, at mine personlige data bliver stjålet.

Takket være den officielle nøgle til PSN 50 USD ($) USA [Payment Card] kan jeg til enhver tid fylde min PlayStation Store-saldo op. Dette er meget praktisk, især hvis jeg vil købe et nyt spil lige nu.

Jeg har allerede brugt PSN 50 USD ($) USA digitale betalingskort flere gange, og jeg er meget tilfreds. Det er en hurtig og sikker måde at fylde din PlayStation Store-saldo på og købe alle de spil, jeg kan lide.

Jeg anbefaler PSN 50 USD ($) USA [Payment Card] Officiel nøgle til alle, der spiller på PlayStation. Dette er en meget praktisk og sikker måde at fylde din PlayStation Store-saldo på og købe de spil, du ønsker.

Jeg har købt PSN digitale betalingskort flere gange og har haft en positiv oplevelse hver gang. Det er en hurtig og nem måde at fylde din PlayStation Store-saldo på og købe nye spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)