PS PLUS ABONNEMENT 1-12 MÅNEDER ESSENTIAL EXTRA DELUX

For at abonnere skal du have en tyrkisk konto. Hvis du ikke har en, kan du oprette den selv eller købe en oprettelsestjeneste. Hvis du allerede har en konto, skal du angive dens detaljer i de relevante felter. Når du har købt et abonnement, kan du linke din konto til din hovedkonto og nyde alle dens fordele uden begrænsninger. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Du kan finde din ordre her ved at klikke på den og scrolle ned til korrespondance med sælgeren.

Det er vigtigt at overveje følgende punkter: det er tilrådeligt at aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne for at logge hurtigere på din konto. Aktivering af abonnement er kun mulig på konti, der ikke har aktive abonnementer. Alle handlinger udføres lovligt uden brug af en VPN, mens de er i Tyrkiet. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til mig i chat eller Telegram @stupidgns, jeg vil med glæde besvare dem.

Du skal tilføje en ekstra brugerkonto til din konsol ved hjælp af dit tyrkiske kontologin og adgangskode. Du vil være i stand til at vende tilbage til din gamle russiske konto og drage fordel af onlinespil (undtagen gratis, som tidligere blev taget med et PS Plus-abonnement). Du vil have adgang til onlinespil uden begrænsninger, og abonnementsspil kan købes fra din Tyrkiet-konto (russisk er til stede i de fleste spil). Kontoaktivering er mulig på PS4- og PS5-konsoller.

En komplet liste over spil efter abonnement kan ses her: "PS PLUS ABONNEMENT 1-12 MÅNEDER ESSENTIAL EXTRA DELUX" er et abonnement af høj kvalitet til PlayStation spillekonsollen, som giver dig adgang til en lang række eksklusive onlinespil, som f.eks. samt gratis spil hver måned.

Abonnementet er tilgængeligt i en periode på 1 til 12 måneder og inkluderer tre niveauer: Essential, Extra og Deluxe. Hvert niveau udvider din abonnementsoplevelse og giver yderligere fordele, såsom eksklusive spil, rabatter på PlayStation Store-køb og meget mere.

Det er nemt og hurtigt at abonnere. Efter betaling modtager du en unik kode, som kan indløses på din PlayStation-konsol. Når den er aktiveret, vil du være i stand til at nyde spil uden begrænsninger og få adgang til mange eksklusive funktioner.

Ordren "PS PLUS ABONNEMENT 1-12 MÅNEDER ESSENTIAL EXTRA DELUX" kan placeres i vores digitale varebutik med et smukt html-design. Vores priser er overkommelige og konkurrencedygtige, og vores service er i top. Hvis du har spørgsmål, står vores specialister altid klar til at hjælpe dig.

Abonnementer udstedes via en tyrkisk konto. Derfor skal du enten oprette den selv, eller købe en ekstra oprettelsestjeneste, eller hvis du allerede har en konto, angive dens data i felterne. Efter køb kan du linke din konto til din hovedkonto og nyde alle fordelene ved et abonnement uden begrænsninger. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. Du kan finde den ordre, du skal bruge, her ved at klikke på ordren og scrolle ned, indtil du ser korrespondancen med sælgeren. ❗Det kan være vigtigt: - Det er tilrådeligt at aktivere to-faktor autentificering på din konto og sende en af ​​backupkoderne (dette er nødvendigt for at logge hurtigere på din konto) - Aktivering udføres kun for konti, der ikke har aktive abonnementer! - Er alt lovligt, gør jeg det, mens jeg er i det solrige Tyrkiet? . Jeg arbejder uden VPN! Skriv til mig i chat eller telegram @stupidgns hvis du har spørgsmål, jeg svarer gerne :)

- Du skal tilføje en ekstra brugerkonto til din konsol, bruge login og adgangskode fra din tyrkiske konto - Vend tilbage til din gamle russiske konto og drage fordel af onlinespil (undtagen gratis, som tidligere blev taget med et PS Plus-abonnement ) - Onlinespil vil være tilgængelige for dig uden begrænsninger. - Abonnementsspil kan hentes på din tyrkiske konto (russisk er til stede i de fleste spil) - Er det muligt at aktivere din konto på en PS4\5-konsol? En komplet liste over spil efter abonnement kan ses her: Spil, der er inkluderet i EA PLAY-abonnementet:https://www.ea.com/ru-ru/ea-play/games-playstation

"PS PLUS ABONNEMENT 1-12 MÅNEDER ESSENTIAL EXTRA DELUX" er et abonnement på PlayStation-spillekonsollen, der giver dig adgang til et stort antal eksklusive onlinespil og gratis spil hver måned. Abonnementet er tilgængeligt i en periode på 1 til 12 måneder og inkluderer tre niveauer: Essential, Extra og Deluxe. Hvert niveau udvider din abonnementsoplevelse og giver yderligere fordele, såsom eksklusive spil, rabatter på PlayStation Store-køb og meget mere.

For at abonnere skal du have en tyrkisk konto, som du selv kan oprette eller købe en oprettelsestjeneste. Hvis du allerede har en konto, skal du indtaste dens oplysninger i de relevante felter. Efter at have købt et abonnement, kan du linke det til din hovedkonto og nyde alle dets fordele uden begrænsninger.

Ved betaling modtager du en unik kode, som skal meddeles sælger i korrespondance vedrørende bestillingen. På PlayStation-konsollen skal du tilføje en ekstra brugerkonto ved hjælp af login og adgangskode fra den tyrkiske konto. Efter at have aktiveret abonnementet på din Tyrkiet-konto, vil du kunne nyde spil uden begrænsninger, og spil med et abonnement kan hentes på din Tyrkiet-konto (russisk er til stede i de fleste spil).

Aktivering af abonnement er kun mulig på konti, der ikke har aktive abonnementer. Det er tilrådeligt at aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og sende en af ​​backupkoderne for at logge hurtigere på din konto.

En komplet liste over abonnementsspil kan ses på producentens hjemmeside, inklusive spil, der er inkluderet i EA PLAY-abonnementet. Det er hurtigt og nemt at abonnere, og priserne er overkommelige og konkurrencedygtige. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren i chat eller på Telegram @stupidgns. Alle handlinger udføres lovligt uden brug af en VPN, mens de er i Tyrkiet. Abonnementet er tilgængeligt på PS4- og PS5-konsoller.


***


Et PS Plus-abonnement giver PlayStation-brugere adgang til en række fordele, herunder muligheden for at spille spil online, modtage gratis spil hver måned, eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold, adgang til cloud-lagring for at gemme spilfremskridt og bonusser til spillere.

Abonnementets varighed kan vælges fra 1 til 12 måneder afhængig af brugerens behov. Abonnementer udstedes via en tyrkisk konto, som du selv kan oprette eller købe en oprettelsestjeneste. Efter købet modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger i korrespondance vedrørende bestillingen.

Det er vigtigt at overveje, at aktivering kun udføres på konti, der ikke har aktive abonnementer, og på PS4\5-konsoller. For at bruge abonnementet skal du vedhæfte en ekstra brugerkonto ved hjælp af login og adgangskode fra din tyrkiske konto.

Abonnementet inkluderer også adgang til EA Play-spil, som kan findes på hjemmesiden https://www.ea.com/ru-ru/ea-play/games-playstation. ↗ De fleste spil har russisk sprog.

For at logge på din konto hurtigere, anbefales det at aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og nulstille en af ​​backupkoderne. Alle handlinger udføres lovligt, mens de er i Tyrkiet, uden brug af en VPN.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig via chat eller telegram @stupidgns.







PS Plus Subscription er en abonnementstjeneste til PlayStation Network-onlinetjenesten, der giver spillere adgang til forskellige fordele og bonusser til deres spil på PlayStation. Abonnementet giver dig adgang til tonsvis af gratis spil hver måned, samt rabatter på spilkøb og ekstra indhold.

PS Plus abonnementsmuligheder inkluderer 1-12 måneders muligheder, der kan købes afhængigt af brugerens behov. Essential, Extra og Deluxe muligheder giver forskellige niveauer af indholdsadgang og abonnementsmuligheder.

Et PS Plus-abonnement er afgørende for at spille online på PlayStation og giver dig adgang til mange eksklusive funktioner, som ikke er tilgængelige for andre spillere.


***


  1. PS Plus-abonnement er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og spare penge på nye spil.
  2. Med et PS Plus-abonnement kan du spille online og spille med venner over hele verden.
  3. Fremragende servicekvalitet og hurtig levering er det, der gør PS Plus-abonnementet til et pålideligt valg.
  4. Et PS Plus-abonnement hjælper dig med at spare penge, da det inkluderer gratis spil hver måned.
  5. PS Plus-abonnement er en fantastisk gave til alle, der elsker at spille på PlayStation.
  6. Med et PS Plus-abonnement kan du få eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold.
  7. Et PS Plus-abonnement giver dig adgang til eksklusive beta-tests og demoer af spil, der endnu ikke er udgivet.
  8. Et PS Plus-abonnement er en fantastisk måde at få adgang til multiplayer-spil, som du ikke kan spille alene.
  9. Et PS Plus-abonnement er en fantastisk måde at blive medlem af PlayStation-fællesskabet på.
  10. Med et PS Plus-abonnement kan du få adgang til gratis temaer og avatarer til din PlayStation-profil.



Ejendommeligheder:




Et PS Plus-abonnement er en fantastisk mulighed for at få adgang til mange gratis spil og eksklusive tilbud på PlayStation.

ESSENTIAL EXTRA DELUX-versionen af ​​PS Plus-abonnementet giver endnu flere spil og eksklusive tilbud end det almindelige abonnement.

Et PS Plus-abonnement er en fantastisk måde at spare penge på spil, da mange af dem er tilgængelige gratis for abonnenter.

Med et PS Plus-abonnement kan du spille online multiplayer-spil og nyde at spille spil med dine venner.

Et PS Plus-abonnement giver dig også adgang til gratis temaer, avatarer og mere til din PlayStation.

PS Plus-abonnementer fornyes hver måned, hvilket betyder, at du regelmæssigt får nye spil og eksklusive tilbud.

Et PS Plus-abonnement er en fantastisk gave til enhver PlayStation-fan, da det giver dig adgang til et stort udvalg af spil og ekstra indhold.

PS Plus er en fantastisk måde at få adgang til gratis spil og eksklusive rabatter på populære titler.

Jeg sætter pris på PS Plus for at give mig adgang til en masse spil uden ekstra omkostninger.

Med et PS Plus-abonnement fik jeg adgang til betaversioner af nye spil og eksklusive tilføjelser.

PS Plus er en fantastisk løsning til spillere, der ønsker at få mest muligt ud af deres PlayStation-konsol.

Jeg anbefaler PS Plus til alle, der ønsker adgang til et bredere udvalg af spil og eksklusive tilbud.

PS Plus gør spil sjovere og mere interessant ved at give dig adgang til et væld af eksklusive funktioner.

Med PS Plus kan jeg spille mine yndlingsspil med venner i multiplayer uden at betale ekstra.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)