PS+ PLUS Ekstra Hver 12. måned Kalkun?

Jeg kan hjælpe dig med hurtigt at få et 12 måneders PLUS Ekstra abonnement til din tyrkiske konto! Vi har alle typer abonnementer: PS Plus Essentials / Extra / Deluxe og EA Play i 1, 3, 12 måneder. Alle abonnementer er egnede til brug i Den Russiske Føderation, CIS og andre regioner og kræver ikke brug af en VPN eller proxy! Hvis du ikke har en tyrkisk konto endnu, kan jeg hjælpe dig med at oprette en. Jeg bor i Tyrkiet og bruger et personligt bankkort for at sikre sikkerheden ved mine køb. Jeg arbejder uden mellemled og svarer hurtigt på spørgsmål, og har indtil videre gennemført over 1.500 ordrer til over 500 tilfredse kunder. Vi har rimelige priser og gratis support før og efter ordren er gennemført. Hvis du vil købe et spil til PS4/PS5, skal du bare fortælle mig navnet på spillet, og jeg vil fortælle dig prisen i rubler! Ordren afgives inden for 5-10 minutter efter afgivelse af data. Min arbejdsdag er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid, og hvis du har betalt om natten, skal du bare vente til morgenen, og jeg vil opfylde din ordre. Hvis du ønsker en returnering, udsteder vi den med et fradrag på 20% af købesummen (hvis problemet ikke er fra vores side). Del venligst denne information med dine venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Køb et 12 måneders PS Plus Extra-abonnement til din tyrkiske konto, og få adgang til alle fordelene ved et betalt PlayStation Plus-abonnement. Du vil være i stand til at spille multiplayer-spil, få gratis spil hver måned og eksklusive rabatter på PlayStation Store. Vores PS Plus Extra-abonnement er velegnet til brug i Den Russiske Føderation, CIS og andre regioner og kræver ikke brug af en VPN eller proxy! Vi garanterer hurtig ordrebehandling, indkøbssikkerhed og gratis support før og efter ordreafslutning. Gå ikke glip af de bedste spil og eksklusive tilbud på PlayStation Store med et 12 måneders PS Plus Extra-abonnement i Tyrkiet. Smukt html-design af en digitalvarebutik vil desuden gøre købsprocessen behagelig og bekvem.

PS Plus Extra 12 Months er et abonnement på din tyrkiske konto, der giver dig adgang til alle fordelene ved et betalt PlayStation Plus-abonnement. Med dette abonnement kan du spille multiplayer-spil, få gratis spil hver måned og eksklusive rabatter på PlayStation Store. Dette abonnement er egnet til brug i Den Russiske Føderation, CIS og andre regioner og kræver ikke brug af en VPN eller proxy.

Du kan hurtigt tilmelde dig et 12 måneders PLUS Ekstra abonnement til din tyrkiske konto fra en sælger, der bor i Tyrkiet. Den bruger et personligt bankkort til at sikre sikre køb og fungerer uden mellemled. Han svarer hurtigt på spørgsmål og garanterer hurtig bestilling, sikker shopping og gratis support før og efter din bestilling.

Hvis du ikke allerede har en tyrkisk konto, kan sælgeren hjælpe dig med at oprette en. Du kan også købe et spil til PS4/PS5 ved blot at fortælle ham navnet på spillet, og han vil fortælle dig, hvad det koster i rubler. Ordren afgives inden for 5-10 minutter efter afgivelse af data. Sælgers arbejdsdag er fra 10:00 til 22:00 Moskva-tid, og hvis du har betalt om natten, skal du bare vente til morgenen, og han vil opfylde din ordre.

Hvis du ønsker en returnering, udsteder sælger det med et fradrag på 20 % af købesummen (hvis problemet ikke er fra hans side). Sælgers priser er rimelige, og han yder gratis support før og efter ordren er gennemført. Anbefal denne sælger til dine venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter, så de også kan bruge dens tjenester.


***


PS+ PLUS Extra i 12 måneder er et abonnement på PlayStation Plus-spiltjenesten til tyrkiske konti. Dette abonnement giver dig adgang til en række gratis spil hver måned, samt modtager forskellige fordele inden for onlinespil på platformene PlayStation 4 og PlayStation 5. Abonnementet er tilgængeligt i 1, 3 eller 12 måneder og kan hurtigt tilmeldes uden brugen af ​​en VPN eller proxy. Sælger vil hjælpe med at oprette en tyrkisk konto, hvis køberen ikke allerede har en, og vil besvare alle spørgsmål. Sælger har stor erfaring og mange positive anmeldelser fra tilfredse kunder. Returnering er mulig med et fradrag på 20% af købesummen, hvis problemet ikke ligger hos sælger. Sælgeren tilbyder også tjenesten med at købe spil til PS4/PS5 efter købers anmodning. Det er hurtigt og bekvemt at afgive en ordre.


***


  1. PS+ PLUS Extra i 12 måneder fra Tyrkiet er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og fordele på PlayStation.
  2. Jeg købte et PS+ PLUS Extra digitalt produkt i 12 måneder fra Tyrkiet og blev glædeligt overrasket over den høje servicekvalitet og hurtige levering.
  3. PS+ PLUS Ekstra 12 måneder fra Tyrkiet er et godt tilbud for dem, der ønsker at spare penge og få adgang til tonsvis af spil og ekstra funktioner på PlayStation.
  4. Det er ikke første gang, jeg har købt PS+ PLUS Extra i 12 måneder fra Tyrkiet og er altid tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af ​​produktet.
  5. Med PS+ PLUS Extra i 12 måneder fra Tyrkiet har jeg adgang til en række spil og eksklusive funktioner på PlayStation, hvilket gør min spiloplevelse endnu mere interessant og varieret.
  6. Jeg anbefaler PS+ PLUS Ekstra 12 måneder fra Tyrkiet til alle PlayStation-spillere, da det er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive funktioner og spare penge.
  7. At købe et 12-måneders PS+ PLUS Extra digitalt produkt fra Tyrkiet er en hurtig, bekvem og pålidelig måde at få adgang til en række spil og yderligere funktioner på PlayStation.



Ejendommeligheder:




PS+ PLUS Extra i 12 måneder er en fantastisk måde at få adgang til gratis spil og eksklusive rabatter på PlayStation Store.

Jeg købte PS+ PLUS Extra i 12 måneder, og nu kan jeg spille multiplayer-spil med mine PlayStation-venner.

Dette er et godt tilbud for dem, der elsker at spille på PlayStation og gerne vil spare penge på deres spilkøb.

Med PS+ PLUS Extra i 12 måneder fik jeg adgang til eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold.

Jeg er meget glad for mit køb af PS+ PLUS Extra i 12 måneder - dette er et godt tilbud til alle, der elsker at spille på PlayStation.

Ved at købe PS+ PLUS Extra i 12 måneder har jeg adgang til over 100 gratis spil, som jeg kan spille når som helst.

Hvis du leder efter en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til eksklusive rabatter på, er PS+ PLUS Ekstra 12 måneder et godt tilbud.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)