Prototype Biohazard Bundle XBOX KEY?

Efter betaling vil du modtage en Prototype Biohazard Bundle XBOX KEY (XBOX ONE) til aktivering i Argentina, ikke Rusland. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og du vil også modtage et link til siden med nøglen til den e-mail, der er angivet under købet. Dette spil er designet til XBOX ONE-konsollen og kræver en VPN-forbindelse til Argentina for at aktivere det. Når det er aktiveret, vil spillet ikke være regionalt begrænset og vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på ethvert sprog.

Hvis du vil aktivere nøglen uden at bruge en VPN, kan du bruge XBOX-appen på iOS- eller Android-enheder forbundet til det mobile internet. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto, klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, vælge "Indløs kode" og indtaste den 25-cifrede kode på kodeindløsningsskærmen.

Hvis du vil aktivere nøglen ved hjælp af en VPN, skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge linket, logge ind på din konto og aktivere nøglen.

Hvis du vil aktivere nøglen fra en pc, skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge linket, logge ind på din konto, tænde Hola og vælge en forbindelse fra Argentina. Derefter skal du indtaste nøglen, klikke på "Næste" og bekræfte aktiveringen.

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi er glade for at kunne præsentere dig et digitalt produkt - Prototype Biohazard Bundle XBOX KEY til XBOX ONE konsollen.

Denne nøgle giver dig mulighed for at aktivere spillet i Argentina og få adgang til spillet uden regionale begrænsninger. Når det er aktiveret, vil spillet blive permanent knyttet til din Microsoft-konto, og du kan downloade det på alle områder og sprog.

For at aktivere nøglen skal du have en VPN-forbindelse til Argentina. Vi giver dig aktiveringsinstruktioner ved at bruge en telefon uden VPN og ved at bruge en computer, der bruger Hola Free VPN Proxy-udvidelsen. For at gøre dette skal du logge ind på din Microsoft-konto og indtaste den 25-cifrede kode på kodeindløsningsskærmen.

Efter betaling vil nøglen være tilgængelig på din personlige konto, og du vil også modtage et link til siden med nøglen til den e-mail, der er angivet på købstidspunktet.

Gå ikke glip af muligheden for at købe dette digitale produkt og nyde spillet uden begrænsninger!

Prototype Biohazard Bundle XBOX KEY er et digitalt produkt, der er en aktiveringskode til spillet på Xbox One-konsollen. Nøglen er kun tilgængelig for aktivering i Argentina, ikke Rusland. Efter aktivering af nøglen vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Spillet kan downloades i enhver region og på ethvert sprog.

En VPN-forbindelse til Argentina er påkrævet for at aktivere nøglen. Aktiveringsinstruktioner følger med nøglen og kan variere afhængigt af, om du bruger en VPN eller ej. Hvis du ikke ønsker at bruge en VPN, kan du aktivere nøglen ved hjælp af Xbox-mobilappen på iOS eller Android, der er forbundet til det mobile internet. Hvis du vil bruge en VPN, skal du downloade Hola Free VPN Proxy-appen og følge instruktionerne for at aktivere nøglen.

Efter betaling vil nøglen være tilgængelig på din personlige konto på butikkens hjemmeside, og du vil også modtage et link til siden med nøglen til den e-mail, der er angivet på købstidspunktet.


***


Prototype Biohazard Bundle XBOX KEY (XBOX ONE) er en aktiveringskode, der giver dig mulighed for at downloade og spille et bundt af to spil på Xbox One-konsollen: Prototype og Prototype 2. Denne nøgle er aktiveret i Argentina-regionen, ikke i Rusland. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN med forbindelse til Argentina. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger, og spillet vil være permanent tilknyttet din Microsoft-konto. Du kan downloade spil i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Ved køb af dette produkt vil du modtage en nøgle på din personlige konto og et link til siden med nøglen, som vil blive sendt til din e-mail angivet på købstidspunktet. For at indløse din nøgle fra din telefon uden en VPN skal du logge ind på din Microsoft-konto i Xbox-appen på iOS eller Android og derefter vælge "Indløs kode" og indtaste den 25-cifrede kode på skærmen Indløs kode. For at aktivere nøglen fra din telefon ved hjælp af en VPN skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge aktiveringslinket, logge ind på din konto og aktivere nøglen. For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge aktiveringslinket, logge ind på din konto, tænde Hola og vælge en forbindelse fra Argentina, derefter indtaste nøglen og bekræfte aktiveringen.


***


  1. Flot bundt! Jeg modtog det med det samme og har allerede nydt spillet.
  2. Den digitale nøgle fungerede uden problemer, spillet startede første gang.
  3. Det er meget praktisk at købe digitale versioner af spil, især til en så attraktiv pris.
  4. Spil fra pakken er et rigtigt fund for fans af actionspil. Stærkt anbefale!
  5. Det digitale format giver dig mulighed for at begynde at spille med det samme uden at spilde tid på at installere fra en disk.
  6. Jeg er glad for, at jeg fandt dette bundt - spillene er fantastiske, og prisen var en behagelig overraskelse.
  7. Fremragende kvalitet grafik og lyd, det er en fornøjelse at spille.
  8. Nemt køb, hurtig adgang og ingen problemer med at installere spillet.
  9. Digitalt er fremtiden for gaming, og jeg er glad for, at jeg allerede har skiftet.
  10. Jeg anbefaler stærkt bundtet til alle, der elsker actionspil af høj kvalitet. Du vil ikke fortryde købet!



Ejendommeligheder:




Fantastisk sæt spil til en god pris! Indeholder to populære spil, som fans af action og eventyr vil elske.

Aktiveringsnøglen kom med det samme, uden forsinkelse. Spil fungerer uden problemer, jeg nyder gameplayet hver dag.

En fantastisk måde at lære Prototype-serien af ​​spil at kende. Jeg var især glad for muligheden for at spille begge dele på én gang.

Den perfekte gave til Xbox-spilelskere. Sættet fremstår meget flot og af høj kvalitet.

Det er meget praktisk, at aktiveringsnøglen kan bruges på flere enheder. Du kan spille på Xbox og derefter fortsætte på pc.

Spillene er meget interessante og spændende, jeg kan ikke rive mig væk fra skærmen! Jeg kunne især godt lide kontrollen af ​​hovedpersonen.

Grafikken og lydkvaliteten er fantastisk! Det er en sand fornøjelse at spille sådanne kvalitetsspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)