KØB AF SPIL | DLC PAYMENT PLAYSTATION STORE Türkiye PS

At købe spil fra PlayStation Store er den mest rentable måde at købe dem på. Betaling for sådanne varer er tilgængelig med 0% kommission ved brug af MIR-, Visa- og MasterCard-kort; du kan også bruge QIWI, YuMoney eller WebMoney uden kommission.

Ved køb af et produkt skal du dog angive en unik kode (købs-id), som kan findes på oplata.info-siden i afsnittet "Korrespondance med sælger". Detaljerede instruktioner til aktivering af et abonnement findes på samme side, samt på oplata.info, hvor du vil blive omdirigeret efter betaling. Bemærk venligst, at dine køb kontrolleres og udstedes manuelt af vores leder, så levering af varer efter betaling sker ikke øjeblikkeligt og tager normalt fra 10 minutter til et par timer. Hvis du foretager et køb om natten, skal du vente til morgenen, hvor din ansøgning bliver behandlet. Hvis siden siger "Produktsalg er suspenderet", betyder det, at manageren i øjeblikket er utilgængelig eller behandler efterslæb af anmodninger. I dette tilfælde skal du prøve at købe senere.

Den type produkt, du kan købe, er køb af spil, DLC og spilvaluta i den tyrkiske PlayStation Store. Dette produkt er dog ikke kvalificeret til at købe PS Plus- og EA Play-abonnementer. For at få et abonnement på din konto skal du bruge det specielle link, der kan findes i afsnittet "Yderligere information".

Dette produkt er tilgængeligt til brug i enhver region, men for at købe det skal du have en tyrkisk konto, som du selv kan oprette uden at bruge en VPN. Efter køb af produktet modtager du en unik købskode, som skal indberettes til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger". Der ydes garantier for dette produkt.

Efter køb af produktet vil du have mulighed for at købe spil ofte billigere end deres omkostninger i andre lande, samt adgang til betalte spil på din tyrkiske konto, som ikke kan købes med et PlayStation Plus-abonnement. Derudover er det muligt at købe enhver DLC.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via chat eller ved at bruge de angivne kontakter. Butikken er åben 24/7, og support svarer på beskeder, efterhånden som de modtages. Butikken giver også rabatter til faste kunder og for positive anmeldelser. Bemærk venligst, at når du køber dette produkt, er pung-genopfyldning midlertidigt utilgængelig i Tyrkiet, du kan kun købe spil. Hvis der opstår problemer, hvis der ikke er problemer, vil der blive foretaget en tilbagebetaling på 80% af det indbetalte beløb.

KØB AF SPIL | DLC PAYMENT PLAYSTATION STORE Türkiye PS

Vil du købe spil og DLC ​​til overkommelige priser fra [PlayStation Store](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Store&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Store.) Kalkun? Så er vores digitale varebutik noget for dig!

  • Betaling uden kommission ved brug af MIR-, Visa- og MasterCard-kort, samt gennem QIWI, YuMoney og WebMoney.
  • Køb af spil, DLC og in-game valuta fra den tyrkiske PlayStation Store.
  • Levering af varer efter betaling udføres manuelt af vores leder, normalt tager fra 10 minutter til et par timer.
  • Produktet er tilgængeligt til brug i alle regioner, men for at købe det skal du have en tyrkisk konto.
  • Efter køb af produktet vil du have mulighed for at købe spil ofte billigere end deres omkostninger i andre lande, samt adgang til betalte spil på din tyrkiske konto, som ikke kan købes med et PlayStation Plus-abonnement.

Køb spil og DLC ​​til fantastiske priser fra PlayStation Store Tyrkiet med vores digitale varerbutik!

Vores butik giver mulighed for at købe spil, DLC og spilvaluta fra PlayStation Store i Tyrkiet til konkurrencedygtige priser. Betaling for varer er tilgængelig uden kommission ved brug af MIR-, Visa- og MasterCard-kort, samt gennem QIWI, YuMoney og WebMoney. Ved køb skal du angive en unik købskode, som kan findes på oplata.info-siden i afsnittet "Korrespondance med sælger".

Dette produkt er ikke kvalificeret til køb af PS Plus- eller EA Play-abonnementer. Men efter købet vil du have mulighed for at købe spil ofte billigere end deres omkostninger i andre lande, samt adgang til betalte spil på din tyrkiske konto, som ikke kan købes med et PlayStation Plus-abonnement. Derudover er det muligt at købe enhver DLC.

Produktet er tilgængeligt til brug i enhver region, men for at købe det skal du have en tyrkisk konto, som du selv kan oprette uden at bruge en VPN. Efter køb af produktet modtager du en unik købskode, som skal indberettes til sælger i afsnittet "Korrespondance med sælger".

Bemærk venligst, at dine køb kontrolleres og udstedes manuelt af vores leder, så levering af varer efter betaling sker ikke øjeblikkeligt og tager normalt fra 10 minutter til et par timer. Hvis siden siger "Produktsalg er suspenderet", betyder det, at manageren i øjeblikket er utilgængelig eller behandler efterslæb af anmodninger. I dette tilfælde skal du prøve at købe senere.

Vores butik giver garanti for dette produkt. Vi giver rabatter til faste kunder, samt belønninger for positive anmeldelser. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via chat eller de angivne kontakter.


***


Dette produkt giver mulighed for at købe spil og yderligere indhold (DLC) gennem online PlayStation Store i Tyrkiet til PlayStation-spilsystemer. Betaling sker gennem den angivne butik. Ved at købe spil og DLC ​​gennem PlayStation Store kan du hurtigt og nemt få adgang til indhold uden at forlade dit hjem. Bemærk venligst, at for at bruge dette produkt skal du have en stabil internetforbindelse og et passende spillesystem.


***


  1. Køb PlayStation-spil og tilføjelser hurtigt og nemt.
  2. Stort udvalg af digitale produkter kan købes.
  3. Spar tid og penge på at rejse til spilbutikken.
  4. Praktisk betaling via PlayStation Store.
  5. Øjeblikkelige downloads af spil og yderligere indhold.
  6. Mulighed for at købe spil og DLC ​​for udenlandsk valuta, hvilket kan være mere rentabelt.
  7. En fantastisk måde at udvide dit PlayStation-bibliotek på.
  8. Der er ingen grund til at vente på levering - du kan begynde at spille spil umiddelbart efter købet.
  9. Sikker og sikker ved betaling og download af digitale varer.
  10. Mulighed for at købe spil og DLC ​​på ethvert tidspunkt af dagen uden begrænsninger.



Ejendommeligheder:




Det er meget praktisk at købe spil og DLC ​​i PlayStation Store Türkiye.

Hurtig og nem betalingsproces for digitale varer.

Kæmpe udvalg af spil og DLC ​​til PlayStation.

Konkurrencedygtige priser for spil og DLC ​​i PlayStation Store Türkiye.

Hurtig adgang til spil og DLC ​​uden at skulle vente på levering.

Mulighed for at købe spil og DLC'er, der ikke er tilgængelige i dit lands butik.

Muligheden for at købe spil og DLC ​​med rabatter og specialtilbud.

Du kan nemt returnere eller bytte digitale varer i PlayStation Store Türkiye.

En bekvem måde at købe spil og DLC ​​på uden at skulle besøge en fysisk butik.

Stort udvalg af spil og DLC ​​til PlayStation-elskere i PlayStation Store Tyrkiet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)