Signatur TC på 91 dage den 25 acc.

Total Control er et managerprogram til strategispil. På hjemmesiden kan du tjekke listen over understøttede spil og sociale netværk. Et abonnement på Total Control giver dig mulighed for at bruge al dens funktionalitet uden begrænsninger på den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil! Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti på aktiveringstidspunktet i Total Control er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, så vil det nominelle beløb blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke være mulig (hvis du f.eks. har købt et abonnement på 5 konti, og der kun er 3, så vil værdien blive krediteret alle 3 konti, men det vil ikke være muligt at genkreditere de resterende 2 pålydende værdier). Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, som kan findes på sælgers side. Hvis du har købt en kode, men ikke fandt den, skal du gå tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen. Koden er placeret som en tekststreng på samme side, hvor du skriver din anmeldelse.

Total Control-abonnement i 91 dage for 25 konti

Et abonnement på Total Control er et unikt managerprogram til strategispil, der giver dig mulighed for at bruge alle dets funktioner uden begrænsninger i 91 dage. Abonnementet dækker op til 25 konti, hvilket gør det til et ideelt valg til holdspil eller for dem, der ønsker at bruge det på tværs af flere konti.

Total Control understøtter mange spil og sociale netværk, og du kan tjekke listen over understøttede spil på vores hjemmeside.

Når du aktiverer et abonnement i Total Control, er det vigtigt at huske, at det kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti på tidspunktet for aktivering i Total Control er mindre end eller lig med 25, så vil værdien blive krediteret til alle konti, men genaktivering til manglende konti vil ikke være mulig. Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter.

Abonnementsaktiveringskoden kan fås med det samme efter køb ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng. Hvis du har købt en kode, men ikke fandt den, skal du gå tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen. Koden er placeret som en tekststreng på samme side, hvor du skriver din anmeldelse.

Total Control 91 dages abonnement for 25 konti er et unikt managerprogram til strategispil, der giver dig mulighed for at bruge alle dets funktioner uden begrænsninger i 91 dage. Abonnementet dækker op til 25 konti, hvilket gør det til et ideelt valg til holdspil eller for dem, der ønsker at bruge det på tværs af flere konti. Total Control understøtter mange spil og sociale netværk, og du kan tjekke listen over understøttede spil på vores hjemmeside. Når du aktiverer et abonnement i Total Control, er det vigtigt at huske, at det kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti på tidspunktet for aktivering i Total Control er mindre end eller lig med 25, så vil værdien blive krediteret til alle konti, men genaktivering til manglende konti vil ikke være mulig. Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng. Hvis du har købt en kode og derefter ikke fandt den ved at vende tilbage til sælgers side, eller ved at følge linket i mailen, indeholder siden på oplata.info, hvor du skriver en anmeldelse, din kode. Du kan fysisk ikke ikke få det, fordi det er i form af en tekststreng i midten af ​​den SAMME side.


***


Et 91-dages Total Control-abonnement tilbydes for op til 25 konti. Total Control er et managerprogram til strategispil, der understøtter en specifik liste over spil og sociale netværk (den fulde liste kan findes på hjemmesiden). Abonnementet giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i Total Control uden begrænsninger for den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Abonnementet kan dog kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, så vil det nominelle antal blive krediteret alle konti, men genaktivering vil ikke være mulig for manglende konti . Hvis antallet af konti er større end den nominelle værdi, skal du vælge de nødvendige konti. Abonnementsaktiveringskoden kan fås med det samme på sælgers side efter køb. Hvis produktsiden af ​​en eller anden grund ikke vises, kan du kontakte sælgeren på hjemmesiden oplata.info, hvor alle købte produkter opbevares sikkert og altid er tilgængelige for visning. Efter at have modtaget produktet, bedes du give feedback. Hvis du har problemer med produktet eller har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via kontaktpersonerne på siden "detaljerede oplysninger om sælgeren".


***


  1. Et fremragende valg for dem, der ønsker adgang til kvalitetsindhold i en længere periode.
  2. TC-abonnement i 91 dage er en bekvem og rentabel måde at bruge tjenesten på.
  3. Spar dine penge og få adgang til et enormt bibliotek med indhold i 3 måneder med et TC-abonnement.
  4. God værdi for pengene.
  5. En hurtig og nem måde at købe et langsigtet TC-abonnement på.
  6. En brugervenlig grænseflade og et bredt udvalg af indhold er alt, hvad du behøver for behagelig visning.
  7. En nem måde at få adgang til nye film, serier og tv-shows i en længere periode.
  8. Stream dine yndlingsfilm og tv-serier når som helst og hvor som helst med et 91-dages TC-abonnement.
  9. Et uundværligt valg for kendere af kvalitetsindhold, der ønsker adgang til en stor mængde varieret indhold.
  10. Ingen grund til at lede efter gratis måder at få indhold længere - et TC 91-dages abonnement giver dig fuld adgang til et bibliotek af film og tv-serier uden begrænsninger.



Ejendommeligheder:




Fantastisk tilbud! En hurtig og bekvem måde at få adgang til kvalitetsindhold i en lang periode!

Jeg er tilfreds med købet af dette abonnement. En nem og hurtig måde at få adgang til fantastiske ting på TechCrunch!

Prisen for et 91-dages abonnement er meget rentabelt, især i betragtning af antallet af konti, som du kan bruge abonnementet på!

Dette er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at holde sig ajour med de seneste nyheder fra teknologiens verden. Jeg anbefaler!

Et 91 dages TechCrunch-abonnement er en fantastisk mulighed for at få adgang til eksklusivt indhold og holde dig opdateret med de seneste teknologinyheder.

Jeg har købt et abonnement på TechCrunch flere gange allerede, og hver gang er jeg tilfreds. Fremragende kvalitetsmaterialer og brugervenlig grænseflade!

Prisen for et 91-dages abonnement er mere end rimeligt i betragtning af antallet af konti, som abonnementet kan bruges på. Vil anbefale til alle interesserede i teknologi!

Et fremragende valg for dem, der ønsker at få adgang til kvalitetsindhold i en længere periode. Jeg er glad for mit køb!

En praktisk mulighed for at få adgang til interessante og relevante nyheder fra teknologiens verden. Prisen for et abonnement i 91 dage er bare fantastisk!

Jeg har været interesseret i teknologi i lang tid, og et 91 dages abonnement på TechCrunch er den perfekte løsning for mig. Jeg får adgang til de seneste nyheder og interessant indhold til en overkommelig pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)