TC-abonnement i 91 dage for 100 konti

Total Control er et praktisk managerprogram til strategispil, der giver dig mulighed for at kontrollere flere konti i forskellige spil og sociale netværk. På hjemmesiden kan du finde ud af en komplet liste over understøttede spil og sociale netværk.

Ved at købe et abonnement kan du bruge alle Total Control-funktioner uden begrænsninger på den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Det er vigtigt at forstå, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig.

Hvis antallet af konti på tidspunktet for aktivering i Total Control er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, så vil det nominelle antal blive krediteret alle konti. Men hvis antallet af konti er større, skal du vælge de nødvendige konti, når du aktiverer dit abonnement. Hvis du har købt et abonnement på 5 konti, og der kun er 3 konti i databasen, så krediteres pålydende på alle 3 konti, men det vil ikke være muligt at genkreditere værdien til de resterende 2 konti.

Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på sælgers side eller i et brev med posten. Hvis du har købt en kode, men ikke kan finde den, skal du vende tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen. Der finder du en side på oplata.info, hvor du kan skrive en anmeldelse og finde din kode. Koden er placeret som en tekststreng på samme side, hvor du skriver din anmeldelse.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe et abonnement på Total Control manager-programmet i 91 dage for at administrere op til 100 konti i forskellige strategispil og sociale netværk.

Et abonnement giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i Total Control uden begrænsninger på perioden og antallet af konti. Vores produkt vil gøre dit spilleliv lettere og hjælpe dig med nemt at administrere flere konti i forskellige spil og sociale netværk.

Vores abonnement giver fuld Total Control-funktionalitet i 91 dage og dækker 100 konti. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig.

Efter køb vil du med det samme modtage en kode, som kan findes på sælgers side eller i en e-mail. Koden er en tekststreng. Hvis du har købt en kode, men ikke kan finde den, skal du vende tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen. Der finder du en side på oplata.info, hvor du kan skrive en anmeldelse og finde din kode. Koden er placeret som en tekststreng på samme side, hvor du skriver din anmeldelse.

Tak, fordi du har købt et TC-abonnement i 91 dage for 100 konti! Vi håber, at vores produkt vil gøre dit spilleliv mere bekvemt og behageligt.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe et abonnement på Total Control manager-programmet i 91 dage for at administrere op til 100 konti i forskellige strategispil og sociale netværk. Et abonnement giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i Total Control uden begrænsninger på perioden og antallet af konti. Vores produkt vil gøre dit spilleliv lettere og hjælpe dig med nemt at administrere flere konti i forskellige spil og sociale netværk. Vores abonnement giver fuld Total Control-funktionalitet i 91 dage og dækker 100 konti. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig. Efter køb vil du med det samme modtage en kode, som kan findes på sælgers side eller i en e-mail. Koden er en tekststreng. Hvis du har købt en kode, men ikke kan finde den, skal du vende tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen. Der finder du en side på oplata.info, hvor du kan skrive en anmeldelse og finde din kode. Koden er placeret som en tekststreng på samme side, hvor du skriver din anmeldelse. Tak, fordi du har købt et TC-abonnement i 91 dage for 100 konti! Vi håber, at vores produkt vil gøre dit spilleliv mere bekvemt og behageligt.


***


Et abonnement på Total Control Manager-programmet tilbydes i 91 dage for 100 konti. Total Control er designet til strategispil og sociale netværk, der understøttes af programmet (en detaljeret liste er tilgængelig på hjemmesiden). Et abonnement giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i Total Control uden begrænsninger på antallet af konti og abonnementsperioden. Abonnementet kan dog kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, vil det nominelle antal blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke være mulig. Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng. Hvis du har problemer med produktet, kan du kontakte sælgerens kontakter, der er anført på siden "detaljerede oplysninger om sælgeren" på hjemmesiden. Efter at have modtaget produktet, bedes du give feedback på sælgers side.


***


  1. En fremragende mulighed for at købe et 91-dages abonnement for 100 konti til en konkurrencedygtig pris.
  2. Det er praktisk, at du kan købe et abonnement for flere konti på samme tid og ikke tænke på at forny det i 3 måneder.
  3. Køb hurtigt og nemt et abonnement ét sted uden at skulle søge efter det på forskellige sider.
  4. TS er en pålidelig og pålidelig kilde til at få opdateret information om udstyr og teknologier.
  5. Med et TC-abonnement i 91 dage for 100 konti kan du få adgang til mange interessante artikler og nyheder i lang tid.
  6. En praktisk mulighed for at dele et abonnement med venner eller kolleger og bruge det sammen.
  7. Betydelige pengebesparelser sammenlignet med et enkelt abonnementskøb i en kort periode og for én konto.
  8. Med et 91-dages abonnement får du ikke kun adgang til nyheder, men dykker også dybere ned i tekniske emner med adgang til analyser og anmeldelser.
  9. Et abonnement på TC er en fantastisk gave til dem, der er interesseret i teknologi.
  10. Med et pålideligt TC-abonnement kan du være sikker på, at du altid har adgang til opdateret og pålidelig information om teknologiens verden.



Ejendommeligheder:




Et fremragende tilbud til dem, der ønsker at få adgang til en masse kvalitetsindhold til en rimelig pris.

En praktisk og rentabel mulighed for en virksomhed eller en gruppe venner, der ønsker at bruge en delt konto.

En hurtig og nem måde at få adgang til populære magasiner og aviser i en længere periode.

Ingen begrænsninger på antallet af downloads og visninger af indhold - du kan bruge abonnementet et ubegrænset antal gange.

En fantastisk kombination af kvalitetsindhold og en overkommelig pris, der giver dig mulighed for at spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fremragende indholdskvalitet og en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at finde og læse magasiner og aviser.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at holde sig ajour med de seneste nyheder og trends i forskellige brancher.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)