TC-abonnement i 365 dage for 100 konti

Total Control er et managerprogram, der er designet til at styre strategiske spil. På hjemmesiden kan du finde ud af den nøjagtige liste over spil og sociale netværk, der understøttes af dette program. Et abonnement på Total Control giver dig mulighed for at bruge dets funktionalitet uden tidsbegrænsninger og antallet af konti angivet i navnet på abonnementet. Bemærk dog, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil! Genaktivering er ikke tilvejebragt.

Hvis antallet af konti på aktiveringstidspunktet i Total Control er mindre end eller lig med den nominelle værdi af konti i abonnementet, så vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti. Genaktivering for manglende konti vil dog ikke være mulig. Hvis du f.eks. har købt et abonnement på 5 konti, og der kun er 3 konti i databasen, vil værdien blive krediteret alle 3 konti, men 2 pålydende vil "brænde ud", og det vil være umuligt at genkreditere dem til andre konti.

Hvis der er flere konti end pinkodeværdien, skal du vælge de nødvendige konti i det vindue, der åbnes. Kontosaldi vil være kumulativ for flere opfyldninger. For eksempel, hvis en konto havde 5 dages saldo, og du aktiverede i en måned på denne konto, så bliver den endelige saldo 35 dage. Hver konto har sin egen saldo, uafhængig af andre konti.

Koden kan fås med det samme efter køb ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på sælgers side eller i et brev fra oplata.info. Siden oplata.info, hvor du kan skrive en anmeldelse om et produkt, indeholder din kode i form af en tekststreng.

Vores digitale varebutik tilbyder et abonnement på Total Control (TC) i 365 dage for 100 konti. Dette digitale produkt er designet til at styre strategispil og giver ubegrænset adgang til Total Control-funktionalitet i et år på 100 konti.

Abonnementet aktiveres kun én gang og giver dig mulighed for at bruge alle Total Control-funktioner uden begrænsninger på tid og antal konti. Du kan administrere din spilsamling og kontrollere dine konti uden nogen begrænsninger.

Vores TC 365-dages abonnement på 100 konti giver dig adgang til Total Control-funktioner på alle understøttede spil og sociale netværk. Samtidig kan du være sikker på, at dine oplysninger er pålideligt beskyttet, og alle dine konti vil være sikre.

Ved at købe dette abonnement får du adgang til et robust spilkontostyringsværktøj, der giver dig mulighed for mere effektivt at administrere din spilsamling og kontrollere sikkerheden på dine konti. Al information om køb og aktivering af et abonnement leveres i et praktisk og smukt designet html-format.

Vi introducerer et TC-abonnement i 365 dage for 100 konti, som er tilgængeligt i vores digitale varebutik. Total Control er et managerprogram til styring af strategispil. Med dette abonnement får du ubegrænset adgang til Total Control-funktionalitet på 100 konti i et år. Abonnementet aktiveres kun én gang og giver dig mulighed for at bruge alle Total Control-funktioner uden begrænsninger på tid og antal konti.

Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med den nominelle værdi af konti i abonnementet, så vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti. Genaktivering for manglende konti vil dog ikke være mulig. Hvis der er flere konti end pinkodeværdien, skal du vælge de nødvendige konti i det vindue, der åbnes. Kontosaldi vil være kumulativ for flere opfyldninger.

TC-abonnement i 365 dage for 100 konti giver mulighed for at bruge Total Control-funktioner på alle understøttede spil og sociale netværk. Du kan administrere din spilsamling og kontrollere dine konti uden nogen begrænsninger. Vores abonnement giver dig mulighed for effektivt at administrere dine spillekonti og kontrollere deres sikkerhed.

Abonnementsaktiveringskoden kan fås med det samme efter køb ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på sælgers side eller i et brev fra oplata.info. Efter at have modtaget koden, kan du aktivere dit abonnement og begynde at bruge Total Control-funktionen på dine konti. Al information om køb og aktivering af et abonnement leveres i et praktisk og smukt designet html-format.

Det er vigtigt at bemærke, at Total Control-programmet distribueres "som det er"; administrationen er ikke ansvarlig for mulige ændringer i driften og API af sociale netværk og andre tredjeparter, samt forbud mod spilkonti forbundet med disse eller andre lignende årsager. Hvis kontoen er inaktiv i en hel dag, trækkes ikke hele dagen fra saldoen, men kun halvdelen (5 saldoenheder). Refusion foretages ikke efter udløbet af den periode, der er angivet i produktbeskrivelsen. Det er muligt at overføre saldoen til andre konti efter aftale med administrationen ved kontoforbud. Alle nyttige links er placeret på: [linkadresse]. Efter at have modtaget produktet, bedes du skrive en anmeldelse om produktet.


***


Et abonnement på Total Control Manager-programmet tilbydes i 365 dage for 100 konti. Total Control er designet til at administrere strategispil og sociale netværk. Listen over understøttede spil og sociale netværk kan findes på sælgers hjemmeside. Abonnementet giver dig mulighed for at bruge Total Control-funktionaliteten uden begrænsninger i tidsperioden og det antal konti, der er angivet i abonnementets navn. Abonnementet aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med den nominelle værdi af konti i abonnementet, vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke være mulig. Hvis der er flere konti end pinkodeværdien, skal du vælge de nødvendige konti i det vindue, der åbnes. Hver konto har sin egen, uafhængige saldo. Kontosaldi opsummeres efter flere top-ups. Efter køb kan koden fås med det samme på sælgers side. Koden er en tekststreng. Hvis koden ikke findes, kan du finde den på sælgers side eller i et brev fra oplata.info. Hvis du har problemer med produktet, kan du kontakte sælgeren. Total Control-programmet distribueres "som det er", og administrationen er ikke ansvarlig for eventuelle ændringer i driften og API af sociale netværk og andre tredjeparter, samt forbud mod spilkonti forbundet med disse eller andre lignende årsager. Refusion foretages ikke efter udløbet af den periode, der er angivet i produktbeskrivelsen. Det er muligt at overføre saldoen til andre konti efter aftale med administrationen ved kontoforbud. Alle nyttige links kan findes på hjemmesiden oplata.info.


***


  1. Fedt digitalt produkt! Et 365-dages TC-abonnement på 100 konti er en ideel løsning til teamarbejde eller familiebrug.
  2. Jeg er meget glad for dette abonnement! Nu har jeg adgang til TC i et helt år på 100 konti.
  3. Super fordelagtigt tilbud! TC-abonnement i 365 dage for 100 konti giver dig mulighed for at spare penge og få indhold af høj kvalitet.
  4. Et fremragende valg for erhvervslivet! Med et 365-dages TC-abonnement på 100 konti kan du sikre, at alle medarbejdere har adgang til det nødvendige materiale.
  5. Meget praktisk og rentabelt! Med et 365-dages TC-abonnement på 100 konti kan du få adgang til et væld af nyttige oplysninger og dele dem med dine kære og kolleger.
  6. Fantastisk mulighed for at lære! Med et 365-dages TC-abonnement på 100 konti kan du lære nye emner og forbedre dine færdigheder med dit team.
  7. En sand skat for nysgerrige! Med et 365-dages abonnement på TC for 100 konti kan du få adgang til eksklusive materialer og lære en masse nye og interessante ting.



Ejendommeligheder:




Stor værdi for virksomheder til at spare på softwareomkostninger.

Praktisk betaling for digitale varer og øjeblikkelig levering af aktiveringskoder.

Et stort antal konti giver dig mulighed for at bruge abonnementet på flere enheder på samme tid.

Fremragende værdi for pengene produkt.

Abonnement i 365 dage giver dig mulighed for ikke at tænke på at forny dit abonnement i et år.

En enkel og intuitiv proces til at aktivere et abonnement på siden.

Hurtig teknisk support af høj kvalitet, klar til at hjælpe i tilfælde af problemer.

Et abonnement på 100 konti giver dig mulighed for at bruge produktet ikke kun i din virksomhed, men også blandt venner og familie.

Opdateringer og nye versioner af softwaren er inkluderet i abonnementsprisen.

Muligheden for at bruge abonnementet på forskellige operativsystemer og enheder.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)