Signatur TC pr. 30 dage pr. 20 acc.

Total Control er et managerprogram skabt til strategispil. På hjemmesiden kan du finde ud af den nøjagtige liste over understøttede spil og sociale netværk. Ved at købe et abonnement får du ubegrænset adgang til Total Control-funktionaliteten i en bestemt periode og for et bestemt antal konti, som er angivet i abonnementets navn. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun kan aktiveres EN gang og kun i ét spil! Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med antallet af konti i abonnementet, så vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men genaktivering for de manglende konti vil ikke længere være muligt (f.eks. købte du et abonnement på 5 konti, men der er kun 3 i databasen - værdien vil blive krediteret alle 3 konti, men de resterende 2 pålydende kan ikke længere krediteres). Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på siden oplata.info, hvor du lægger en anmeldelse. Det er vigtigt at bemærke, at du fysisk ikke kan undlade at modtage koden, da den er placeret som en tekststreng på samme side.

Total Control abonnement

Få fuld adgang til Total Control-funktionalitet i 30 dage og for 20 konti med dette abonnement!

  • Ubegrænset adgang til alle Total Control-funktioner
  • Understøtter op til 20 konti
  • Aktivering af abonnement i kun ét spil
  • Genaktivering er ikke mulig
  • Du kan modtage din abonnementsaktiveringskode med det samme

Et 30-dages abonnement på 20 konti er et godt valg for dem, der leder efter et kraftfuldt værktøj til at administrere deres spillekonti. Med den får du adgang til alle funktionerne i Total Control og kan bruge dem til at administrere op til 20 konti i ét spil. Køb dette abonnement i dag og få fuld kontrol over dine spillekonti!

Total Control-abonnement i 30 dage for 20 konti er et kraftfuldt værktøj til at administrere dine spillekonti. Ved at købe dette abonnement får du ubegrænset adgang til alle Total Control-funktioner i en periode på 30 dage og for 20 konti i ét spil. Det er vigtigt at huske, at et abonnement kun kan aktiveres EN gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med antallet af konti i abonnementet, vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke længere være mulig . Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på siden oplata.info, hvor du lægger en anmeldelse. Et Total Control-abonnement giver dig mulighed for at få fuldstændig kontrol over dine spillekonti og er et glimrende valg for dem, der leder efter et kraftfuldt værktøj til at administrere deres spillekonti. Efter at have modtaget produktet, bedes du give feedback. Hvis du har spørgsmål eller problemer med det købte produkt, skal du kontakte sælgeren på de angivne kontakter.

Et abonnement på Total Control i 30 dage og for 20 konti giver dig fuld adgang til funktionaliteten i managerprogrammet til strategispil. Med dette abonnement vil du være i stand til at administrere op til 20 konti i ét spil uden begrænsninger i en periode. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun kan aktiveres EN gang og kun i ét spil! Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med antallet af konti i abonnementet, vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke længere være mulig . Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på siden oplata.info, hvor du lægger en anmeldelse. Et 30-dages abonnement på 20 konti er et godt valg for dem, der leder efter et kraftfuldt værktøj til at administrere deres spillekonti.


***


Vi inviterer dig til at købe et Total Control-abonnement i 30 dage for 20 konti. Total Control er et managerprogram til strategispil, der giver dig mulighed for at bruge dets funktionalitet uden begrænsninger i den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Bemærk venligst, at abonnementet kun kan aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, så vil det nominelle antal blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke være mulig . Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb vil du øjeblikkeligt kunne modtage en kode, som er en tekststreng. Har du købt en kode, men mistet den, kan du altid tilgå den på sælgers side på oplata.info. Giv venligst din feedback efter at have modtaget varen, og hvis der er et problem, er du velkommen til at kontakte os. Alle nyttige links er placeret på den adresse, der er angivet i produktbeskrivelsen.


***


  1. Et godt tilbud til dem, der leder efter en overkommelig og bekvem måde at få adgang til et stort antal konti.
  2. Bekvemt er abonnementet gyldigt i 30 dage - nok tid til at evaluere alle tjenestens muligheder.
  3. Et godt valg for dem, der ønsker at spare penge ved at få adgang til flere konti på én gang.
  4. En fremragende løsning for dem, der ønsker at bruge flere konti samtidigt uden at skulle købe hver enkelt separat.
  5. Et stort udvalg af konti giver dig mulighed for at finde den bedste mulighed for hver bruger.
  6. En enkel og hurtig måde at få adgang til de nødvendige konti - ingen grund til at spilde tid på at søge og betale for hver enkelt separat.
  7. Stor værdi for pengene – et 30-dages abonnement giver dig adgang til et stort antal konti til en meget konkurrencedygtig pris.



Ejendommeligheder:




Et fremragende tilbud til dem, der leder efter en overkommelig måde at få adgang til flere konti i 30 dage.

En praktisk måde at spare penge og få adgang til de konti, du har brug for, uden ekstra omkostninger.

En fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige tjenester og platforme på kort tid.

Et godt valg for dem, der ønsker at prøve nye tjenester og applikationer, før de køber den fulde version.

En økonomisk måde at få adgang til flere konti på samme tid, uden at skulle købe hver enkelt separat.

En bekvem måde at få adgang til betalte tjenester og applikationer uden at betale for meget for hver enkelt konto.

Et godt tilbud til dem, der ønsker at prøve forskellige tjenester og applikationer uden at bruge mange penge.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)