TC-abonnement i 30 dage for 2 konti

Total Control er et managerprogram designet til strategispil. På hjemmesiden kan du finde ud af den nøjagtige liste over spil og sociale netværk, der understøttes af programmet. Et abonnement på Total Control giver dig mulighed for at bruge programmets funktionalitet uden begrænsninger for den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, vil det nominelle beløb blive krediteret alle konti. Genaktivering for manglende konti vil dog ikke være mulig (hvis du f.eks. har købt et abonnement på 5 konti, men der kun er 3 i databasen, så vil den nominelle værdi blive krediteret alle 3 konti, men de resterende 2 kan ikke genkrediteres). Er der flere konti, så skal de nødvendige konti markeres med afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden fås med det samme ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng, der er placeret på sælgers side. Hvis du har købt en kode, men ikke fandt den på sælgers side eller i brevet, så skal du vende tilbage til sælgers side eller følge linket i mailen, hvor du kan skrive en anmeldelse og modtage din kode. Koden præsenteres som en tekststreng og er altid tilgængelig på samme side.

Abonnement på Total Control i 30 dage for 2 konti

Et abonnement på Total Control giver adgang til en praktisk manager til strategispil i 30 dage uden nogen begrænsninger. Med dette abonnement kan du administrere to konti i udvalgte spil ved at bruge alle funktionerne i Total Control.

Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun på to konti. Hvis der er færre konti i Total Control-databasen på aktiveringstidspunktet, vil værdien blive krediteret alle eksisterende konti, men genaktivering til de manglende konti vil ikke være mulig.

Efter køb vil du med det samme modtage en kode, som du kan bruge på sælgersiden til at aktivere dit abonnement. Koden er en tekststreng, der kan kopieres og indsættes i det relevante felt på aktiveringssiden.

Et 30-dages abonnement på Total Control for 2 konti giver dig adgang til programadministratoren for strategispil uden begrænsninger på den periode og antallet af konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Med dette abonnement kan du administrere to konti i udvalgte spil ved at bruge alle funktionerne i Total Control. Det er vigtigt at huske, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun på to konti. Hvis der er færre konti i Total Control-databasen på aktiveringstidspunktet, vil værdien blive krediteret alle eksisterende konti, men genaktivering til de manglende konti vil ikke være mulig. Efter køb vil du med det samme modtage en kode, som du kan bruge på sælgersiden til at aktivere dit abonnement. Koden er en tekststreng, der kan kopieres og indsættes i det relevante felt på aktiveringssiden. Hvis du har spørgsmål eller problemer med produktet, kan du altid kontakte sælgeren via linket "detaljerede sælgeroplysninger". Glem ikke at give feedback efter at have modtaget varen.


***


Den tilbudte produktvare er et 30-dages abonnement på Total Control-managerprogrammet til strategispil. Abonnementet er gyldigt for 2 konti og giver dig mulighed for fuldt ud at bruge Total Control funktionaliteten uden begrænsninger på antallet af konti og brugsperiode. Et abonnement kan dog kun aktiveres én gang pr. spil, og genaktivering vil ikke være mulig. Hvis antallet af konti i Total Control er mindre end eller lig med antallet af konti i abonnementet, vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men hvis der er yderligere konti, skal du vælge de nødvendige konti, der skal bruges abonnementet. Efter køb kan koden fås med det samme på sælgerens side, og i tilfælde af problemer med produktet kan du altid kontakte sælgeren gennem kontakterne angivet på webstedet.


***


  1. At abonnere på TS er en bekvem og rentabel måde at få adgang til et stort antal digitale varer til en rimelig pris!
  2. Det er meget praktisk, at et abonnement kan købes i 30 dage og bruges på to konti. Sparer tid og penge!
  3. Med et TS-abonnement kan du nyde adgang til de nyeste film, tv-serier og spil når som helst og hvor som helst.
  4. De mange digitale varer, der er tilgængelige via et TS-abonnement, betyder, at du altid kan finde noget interessant for dig selv og dine venner.
  5. En hurtig og nem TS-abonnementsproces, der kun tager et par minutter.
  6. Et abonnement på TS giver adgang til de mest populære og relevante digitale produkter på markedet.
  7. En brugervenlig grænseflade og enkel navigation på TS hjemmeside gør brugen af ​​abonnementet så behageligt og behageligt som muligt.
  8. Et abonnement på TS er en god gave til venner og familie, der er interesserede i digitale varer.
  9. Ved at abonnere på TS kan du spare penge på at købe digitale varer separat, hvilket er særligt vigtigt for studerende og unge.
  10. TS-tjenesten opdaterer konstant sit katalog over digitale varer, hvilket giver dig mulighed for altid at være opmærksom på de seneste nyheder og trends i verden af ​​digital underholdning.



Ejendommeligheder:




Fremragende abonnement med nem adgang til indhold på to konti på samme tid!

Et fremragende tilbud til dem, der ønsker at få adgang til kvalitetsindhold på flere enheder.

Meget praktisk abonnement med en masse interessant og nyttigt indhold.

En fantastisk måde at spare penge på at få adgang til kvalitetsindhold på to enheder på samme tid.

En fantastisk mulighed for at få adgang til nyttigt indhold på to enheder på samme tid uden ekstra omkostninger.

Et bekvemt abonnement, der giver dig mulighed for at nyde indhold af høj kvalitet på flere enheder på samme tid.

Et fremragende tilbud til dem, der ønsker at få adgang til højkvalitets og forskelligartet indhold på to enheder på samme tid.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)