TC-abonnement pr. 30 dage pr. 150 acc.

Total Control er et managerprogram designet til at styre strategispil. For at finde ud af den nøjagtige liste over spil og sociale netværk, som Total Control understøtter, skal du besøge webstedet. Ved at abonnere på programmet kan du bruge dets funktionalitet uden begrænsninger i en given periode og det antal konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Det er vigtigt at bemærke, at abonnementet kun aktiveres én gang og

Total Control er et managerprogram designet til at styre strategispil. For at finde ud af den nøjagtige liste over spil og sociale netværk, som Total Control understøtter, skal du besøge webstedet. Ved at abonnere på programmet kan du bruge dets funktionalitet uden begrænsninger i en given periode og det antal konti, der er angivet i navnet på abonnementet. Det er vigtigt at bemærke, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig.

Hvis antallet af konti på aktiveringstidspunktet i Total Control er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, vil det nominelle antal blive krediteret alle konti. Genaktivering for manglende konti, hvis nogen, vil dog ikke være mulig. Hvis du f.eks. har købt et abonnement på 5 konti, og der kun er 3 konti i databasen, vil værdien blive krediteret alle 3 konti, men værdien vil "brænde ud" for de resterende 2 konti, og det vil ikke være muligt at genkreditere dem. Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter.

Efter køb af koden, kan du øjeblikkeligt modtage den ved at vende tilbage til sælgers side. Koden er en tekststreng og vil være indeholdt på sælgers side på oplata.info, hvor du vil skrive en anmeldelse. Fysisk kan du ikke undgå at få koden, fordi den er i form af en tekststreng på samme side.

Et Total Control-abonnement i 30 dage for 150 konti giver dig mulighed for at bruge funktionaliteten i managerprogrammet til strategispil uden begrænsninger i en bestemt periode og antallet af konti. Det er vigtigt at bemærke, at abonnementet kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Genaktivering er ikke mulig. Hvis antallet af konti på aktiveringstidspunktet i Total Control er mindre end eller lig med det nominelle antal konti i abonnementet, vil det nominelle antal blive krediteret alle konti. Genaktivering for manglende konti, hvis nogen, vil dog ikke være mulig. Abonnementskoden kan fås med det samme på sælgers side efter køb. Koden er en tekststreng og vil være indeholdt på sælgers side på oplata.info, hvor du vil skrive en anmeldelse. Hvis du af en eller anden grund ikke kunne se produktsiden, kan du altid få adgang til den på oplata.info. Hvis du har problemer med produktet eller har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via kontaktpersonerne på siden "detaljerede oplysninger om sælgeren". Nyttige links kan findes på:


***


Total Control-abonnement i 30 dage for 150 konti er et managerprogram til strategispil, som giver dig mulighed for at bruge dets funktionalitet uden begrænsninger i 30 dage og på 150 konti angivet i navnet på abonnementet. Listen over understøttede spil og sociale netværk kan findes på sælgers hjemmeside. Abonnementet kan kun aktiveres én gang og kun i ét spil. Hvis antallet af konti i Total Control på aktiveringstidspunktet er mindre end eller lig med antallet af konti i abonnementet, så vil den nominelle værdi blive krediteret alle konti, men genaktivering for manglende konti vil ikke være mulig. Hvis der er flere konti, skal du markere de nødvendige afkrydsningsfelter. Efter køb kan koden med det samme fås på sælgers side. Koden er en tekststreng, der kan findes på produktsiden på oplata.info, hvor du også kan give en anmeldelse af købet. Hvis du har spørgsmål eller problemer med produktet, kan du altid kontakte sælgeren, hvis kontaktoplysninger er angivet på siden "sælgeroplysninger".


***


  1. Et meget praktisk 30-dages abonnement - ingen grund til at tænke på at forny hver dag.
  2. En god pris for 150 konti sparer tid og penge.
  3. Øjeblikkelig adgang til information, uden at skulle vente på, at varerne bliver leveret.
  4. Et bredt udvalg af kanaler omfatter både russiske og udenlandske.
  5. En fremragende mulighed for dem, der ønsker at følge med i de seneste nyheder og begivenheder.
  6. Abonnementet er praktisk til brug ikke kun på en computer, men også på mobile enheder.
  7. Teknisk support er altid klar til at hjælpe, hvis der opstår problemer.
  8. Fint interface og enkel navigation - ingen grund til at bruge meget tid på at søge efter det rigtige indhold.
  9. En glimrende mulighed for at få adgang til eksklusive materialer, der ikke er offentligt tilgængelige.
  10. Et TC-abonnement er en god mulighed for dem, der ønsker at modtage relevant information om teknologi og forretning.



Ejendommeligheder:




Et TC-abonnement i 30 dage for 150 konti er en fantastisk måde at få adgang til et stort antal konti på kort tid.

Jeg vil gerne anbefale TC-abonnementet i 30 dage for 150 acc til alle, der leder efter et godt tilbud til at arbejde med konti.

TC-abonnement i 30 dage for 150 konti er et godt valg for dem, der ønsker at spare tid og penge, når de arbejder med konti.

Hvis du leder efter en pålidelig og rentabel måde at administrere dine konti på, så er et TC-abonnement i 30 dage for 150 konti, hvad du har brug for.

Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​TC-abonnementet i 30 dage for 150 acc. Hun gav mig alle de nødvendige værktøjer til at arbejde med konti.

Hvis du ønsker at forbedre din forretning, er TC-abonnement i 30 dage for 150 konti en fantastisk måde at øge antallet af konti og forbedre deres administration.

Jeg anbefaler TC-abonnementet i 30 dage for 150 konti til alle, der leder efter en nem og overkommelig måde at administrere et stort antal konti på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)