PS Plus Essential 1 måneds abonnement

Efter at have betalt for denne vare, modtager du en unik kode, som skal indberettes til sælger. Du skal også sende dit login og adgangskode til din tyrkiske konto. Aktivering af et abonnement tager fra 10 minutter til en time.

SGS-Seller åbner døren til et uendeligt bibliotek af den opdaterede PlayStation Plus. Dette er den første tjeneste på RuNet, der giver dig mulighed for at vende tilbage til PlayStations verden sikkert og uden konsekvenser. Mere end 1.100 spil venter på dig, for det meste på russisk, samt muligheden for at downloade eller streame spil, oplade PSN og købe ethvert spil, samt aktivere et abonnement på din personlige konto. Stop med at bruge titusindvis på spil! Køb et opdateret PlayStation Plus-abonnement og nyd spillene, ikke bitterheden af ​​en tom tegnebog ❤

Alle tilgængelige abonnementsmuligheder: ◦ Essential 1 måned ◦ Essential 3 måneder ◦ Essential 12 måneder ◦ Ekstra 1 måned ◦ Ekstra 3 måneder ◦ Ekstra 12 måneder ◦ Deluxe 1 måned ◦ Deluxe 3 måneder ◦ Deluxe 12 måneder

❗Vi besvarer dine spørgsmål❗ Er du her for første gang? Læs det. ❓ Vil jeg være i stand til at spille fra min RF-konto? ➡ Ja, det kan du. Vi hjælper dig med at aktivere og overføre dit abonnement til din RUC-konto.

❓ Vil jeg være i stand til at købe andre spil, der ikke er inkluderet i abonnementet? ➡ Ja, det kan du. Vi tilbyder en række tjenester, som inkluderer genopfyldning af din PSN-pung.

❓ Vil det være muligt at forny abonnementet på den udstedte/min konto? ➡ Ja, abonnementet kan fornyes på en allerede udstedt konto. Du behøver ikke oprette en ny hver gang.

❓ Jeg fandt ikke svaret på mit spørgsmål.. ➡ Stil det i beskeder til sælgeren! Vi svarer dagligt fra 11:00 til 22:00.

PS Plus Essential 1 måneds abonnement

PS Plus Essential 1 Month Subscription er en unik mulighed for at få adgang til over 1.100 spil på din PlayStation i en måned. Med dens hjælp kan du downloade eller streame spil, fylde PSN op og købe spil med betydelige rabatter.

Derudover vil du være i stand til at aktivere et abonnement på din personlige konto og spille fra din RF-konto. Aktivering af dit abonnement tager kun et par minutter, og du kan straks nyde spil uden bitterheden af ​​en tom tegnebog.

Brug ikke titusindvis på spil! Få et 1-måneders abonnement på PS Plus Essential, og nyd spil i stedet for hovedpine af dyre priser.

Gå ikke glip af muligheden for at blive en del af det endeløse bibliotek i den fornyede PlayStation Plus i dag!

PS Plus Essential 1 Month Subscription er et produkt, der giver dig adgang til over 1.100 PlayStation-spil i en måned. Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælger, samt sende dit login og adgangskode til din tyrkiske konto. Aktivering af et abonnement tager fra 10 minutter til en time.

Med et 1-måneders PS Plus Essential-abonnement kan du downloade eller streame spil, fylde din PSN Wallet op og købe ethvert spil med betydelige rabatter. Derudover vil du være i stand til at aktivere et abonnement på din personlige konto og spille fra din RF-konto.

Andre abonnementsmuligheder er også tilgængelige: Essential 3 måneder, Essential 12 måneder, Ekstra 1 måned, Ekstra 3 måneder, Ekstra 12 måneder, Deluxe 1 måned, Deluxe 3 måneder og Deluxe 12 måneder.

Sælgeren SGS-Sælger garanterer sikkerhed og ingen konsekvenser ved aktivering af et abonnement på en RU-konto og leverer også tjenester til genopfyldning af en PSN-pung. Du kan også forny dit abonnement på en allerede udstedt konto.

Hvis du har spørgsmål, kan du spørge sælgeren via beskeder. Svar vil blive givet dagligt fra 11:00 til 22:00. Gå ikke glip af muligheden for at blive en del af det endeløse bibliotek i den fornyede PlayStation Plus i dag!


***


PS Plus Essential 1 Month Subscription er en tjeneste, der giver dig adgang til det opdaterede bibliotek af PlayStation Plus-spil i 1 måned. Efter betaling vil du modtage en unik kode, som du skal oplyse til sælger, samt oplyse dit login og adgangskode til din tyrkiske konto. Aktivering af et abonnement tager fra 10 minutter til en time.

Abonnementet giver dig mulighed for at downloade eller streame mere end 1.100 spil, for det meste på russisk. Du kan også fylde din PSN-saldo op og købe ethvert spil. Abonnementet aktiveres på din personlige konto og giver dig mulighed for at spille fra din russiske konto.

Har du spørgsmål, kan du kontakte sælgeren, som besvarer beskeder dagligt fra 11:00 til 22:00. Der er også andre tilgængelige abonnementsmuligheder: Essential i 3 og 12 måneder, Ekstra i 1, 3 og 12 måneder, Deluxe i 1, 3 og 12 måneder.







Et 1-måneders PS Plus Essential-abonnement giver dig adgang til onlinespil på din PlayStation-konsol, plus gratis spil hver måned. Med dette abonnement kan du få adgang til eksklusive rabatter på spil i PlayStation Store. Abonnementet kan aktiveres på enhver russisk PlayStation-konto. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgeren til enhver tid fra 11:00 til 22:00. Derudover kan du bruge dette abonnement sammen med en PSN Wallet-top-up til at købe spil, der ikke er inkluderet i abonnementet. Abonnementet kan fornyes på en allerede udstedt konto uden at oprette en ny hver gang.


***


  1. En fantastisk måde at få adgang til eksklusive PlayStation-spil til en brøkdel af prisen.
  2. Med PS Plus Essential har jeg adgang til gratis spil hver måned, hvilket giver mig mulighed for at spare på spilkøb.
  3. Jeg elsker PS Plus Essential, fordi det giver mig muligheden for at spille multiplayer og forbinde med andre spillere fra hele verden.
  4. En bekvem måde at spare på spil og få adgang til eksklusive tilbud og rabatter.
  5. Med PS Plus Essential kan jeg spille mine yndlingsspil, når jeg vil, og nyde alle fordelene ved PlayStation Network.
  6. Et PS Plus Essential-abonnement er en fantastisk måde at få adgang til nyt spil og indhold uden at skulle købe dem separat.
  7. Jeg får mest muligt ud af mit PS Plus Essential-medlemskab, fordi jeg kan spille med mine venner og nyde alle fordelene ved PlayStation-spilnetværket.



Ejendommeligheder:




PS Plus Essential er en fantastisk måde at få adgang til tonsvis af gratis spil hver måned.

Adgang til multiplayer på PS4 og PS5 er inkluderet i PS Plus Essential-abonnementet.

Med PS Plus Essential kan du få eksklusive rabatter på spil og ekstra indhold.

Et PS Plus Essential-abonnement giver en hurtig og bekvem måde at få spil og indhold på uden at forlade dit hjem.

PS Plus Essential tilbyder en række spil til alle aldre og genrer for at tilfredsstille enhver gamer.

Et PS Plus Essential-abonnement er en fantastisk gave til PlayStation-fans.

PS Plus Essential-abonnementet er overkommeligt og betaler sig selv efter blot et par gratis spil.

PS Plus Essential giver dig adgang til eksklusive spilbetaer og demoer.

Et PS Plus Essential-abonnement giver spillere mulighed for at gemme deres spil i skyen og fortsætte med at spille på en anden konsol.

PS Plus Essential giver dig muligheden for at modtage unikke belønninger og bonusser i spil.

En fantastisk mulighed for at spille online med venner på PlayStation til en overkommelig pris.

Et PS Plus Essential-abonnement giver dig adgang til gratis spil hver måned, hvilket hjælper dig med at spare penge på dine spilkøb.

Det er praktisk at have et 1 måneds abonnement, hvis du ikke spiller PlayStation hver dag, men stadig gerne vil have adgang til eksklusive funktioner.

Med et PS Plus Essential-abonnement kan du få rabatter på køb af andre spil og ekstra indhold, hvilket hjælper dig med at spare penge i det lange løb.

En nem måde at få adgang til online PlayStation-spil uden at skulle købe spil separat.

Gratis spil tilgængelige hver måned med et PS Plus Essential-abonnement giver dig mulighed for at prøve nye spil, som du måske ikke normalt køber.

Hvis du planlægger at spille online PlayStation-spil i en måned, er PS Plus Essential en fantastisk løsning til at spare penge på et langtidsabonnement.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)