Gavekort ?Apple iTunes ?Türkiye?25 lire [0%]

Produkt beskrivelse

Apple iTunes Tyrkiet gavekort på 25 lira er den perfekte gave til Apple elskere med en konto i Tyrkiet. Sørg for, at du har brug for et kort til Tyrkiet-regionen, før du køber.

Ved køb af dette gavekort vil 25 TL blive krediteret din konto. Abonnementer på forskellige Apple-tjenester er billigere i Tyrkiet end i mange andre regioner.

Yderligere Information

Følgende abonnementspriser er tilgængelige i Tyrkiet:

  • AppleYoutube - 21,99 ₺/måned
  • iCloud 200 GB - 19,99₺/måned, 2 TB - 64,99₺/måned
  • Apple Music - 19,99 ₺/måned
  • Arcade - 34,99₺/måned
  • Tinder - 199 kr/måned

Instruktioner for at ændre region til Tyrkiet og proceduren for aktivering af kortet vil være tilgængelige på leveringssiden efter betaling.

Vi vil være meget taknemmelige, hvis du skriver en anmeldelse af vores produkter. Derudover giver vi en bonus for positiv feedback!

Del med venner

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Vil du have adgang til billige Apple-abonnementer? Køb et 25 lira Apple iTunes Tyrkiet-gavekort og nyd eksklusive tilbud til Tyrkiet-regionen! Ved at bruge et gavekort kan du betale for forskellige Apple-tjenester til konkurrencedygtige priser. Bemærk venligst, at kortet kun er egnet til konti i Tyrkiet.

Produkt beskrivelse

Apple iTunes-gavekortet på 25 lira - Tyrkiet er det perfekte digitale produkt til Apple-elskere med en konto i Tyrkiet-regionen. Kortet giver dig mulighed for at betale for forskellige Apple-tjenester til konkurrencedygtige priser, eksklusivt for Türkiye-regionen.

Ved at købe dette gavekort får du 25 lire på din konto. Apple-abonnementer er billigere i Tyrkiet end i mange andre regioner, hvilket giver dig mulighed for at spare penge.

Aktiveringsvejledning

Før du køber, skal du sørge for, at du har brug for et kort til Türkiye-regionen. Instruktioner for at ændre region til Tyrkiet og proceduren for aktivering af kortet vil være tilgængelige på leveringssiden efter betaling.

Tilgængelige abonnementer

Følgende abonnementspriser er tilgængelige i Tyrkiet:

  • AppleYoutube - 21,99 ₺/måned
  • iCloud 200 GB - 19,99₺/måned, 2 TB - 64,99₺/måned
  • Apple Music - 19,99 ₺/måned
  • Arcade - 34,99₺/måned
  • Tinder - 199 kr/måned

Gå ikke glip af muligheden for at få adgang til konkurrencedygtige priser for Apple-tjenester i Tyrkiet! Køb et Apple iTunes-gavekort på 25 lira - Türkiye i dag.

Pris

Pris: 25 lira [0%]

Apple iTunes-gavekortet på 25 lira - Tyrkiet er et digitalt produkt, der kun er egnet til Apple-konti i Tyrkiet-regionen. Når du køber dette kort, vil din konto blive krediteret med 25 lire, som kan bruges til at betale for forskellige Apple-tjenester til konkurrencedygtige priser, som udelukkende er tilgængelige i Tyrkiet-regionen. Apple-abonnementer er billigere i Tyrkiet end i mange andre regioner, hvilket giver dig mulighed for at spare penge.

Følgende abonnementspriser er tilgængelige i Tyrkiet: AppleYoutube – 21,99₺/måned, iCloud 200 GB – 19,99₺/måned, 2 TB – 64,99₺/måned, Apple Music – 19,99₺/måned, Arcade – 34,99₺/måned, Tinder 199 kr/måned.

Før du køber, skal du sørge for, at du har brug for et kort til Türkiye-regionen. Instruktioner for at ændre region til Tyrkiet og proceduren for aktivering af kortet vil være tilgængelige på leveringssiden efter betaling. Vi vil være taknemmelige, hvis du skriver en anmeldelse af vores produkter. Vi giver en bonus for positiv feedback. Gå ikke glip af muligheden for at få adgang til fantastiske priser på Apple-tjenester i Tyrkiet-regionen ved at købe et Apple iTunes-gavekort på 25 lira - Tyrkiet i dag.


***


Vi præsenterer for din opmærksomhed et Apple iTunes-gavekort i Tyrkiet med en nominel værdi på 25 lire. Ved køb af dette kort vil 25 TL blive krediteret din konto, som du kan bruge til at betale for forskellige abonnementer i tyrkisk Apple, såsom AppleYoutube, iCloud, Apple Music, Arcade og Tinder. Sørg for, at du har brug for et kort til Tyrkiet-regionen, før du køber. Instruktioner for at ændre region til Tyrkiet og proceduren for aktivering af kortet vil være tilgængelige på leveringssiden. Vi vil være taknemmelige for din feedback, og for positiv feedback vil vi give dig en bonus. Fortæl dine venner om os på Vkontakte, Facebook og Twitter.







Apple iTunes Turkey Gift Card på 25 lira er en gave, der giver dig adgang til forskellige Apple-tjenester i Tyrkiet. Kortet er beregnet til Apple-konti registreret i Tyrkiet-regionen og kan bruges til at betale for abonnementer på tjenester som Apple Music, iCloud, Apple Arcade, Tinder og andre.

Når du aktiverer gavekortet, indsættes 25 lire på din konto, som du kan bruge til at betale for abonnementer på forskellige tjenester. Også i Tyrkiet er prisen på abonnementer på mange Apple-tjenester meget billigere end i andre regioner, hvilket gør dette kort endnu mere rentabelt.

Før du køber, skal du sørge for, at du har brug for et kort til Tyrkiet-regionen, og at du ved, hvordan du aktiverer det. Instruktioner for at ændre region til Tyrkiet og proceduren for aktivering af kortet vil være tilgængelige på leveringssiden.

Hvis du giver en positiv anmeldelse af dette gavekort, får du en bonus.


***


  1. Et Apple iTunes-gavekort er en fantastisk måde at købe musik, film og apps fra iTunes Store. Den er ideel som gave til venner og familie.
  2. Jeg er meget tilfreds med Apple iTunes-gavekortet. Det giver mig mulighed for at købe musik og film bekvemt og sikkert uden at skulle håndtere kreditkort.
  3. Jeg har købt Apple iTunes-gavekort flere gange nu og har altid været tilfreds. De er den perfekte gave til musik- og filmelskere.
  4. Et Apple iTunes-gavekort er en vidunderlig måde at give en julegave på. Jeg gav det til mine venner, og de var meget glade.
  5. Jeg købte et Apple iTunes-gavekort i Tyrkiet og var meget tilfreds. Det gav mig mulighed for at købe en masse fantastisk musik og film, som jeg ellers ikke ville have været i stand til at købe.
  6. Hvis du leder efter en gave til en musik- eller filmelsker, er et Apple iTunes-gavekort et godt valg. Det vil give dem mulighed for at vælge deres yndlingsværker uden begrænsninger.
  7. Jeg anbefaler et Apple iTunes-gavekort til alle, der elsker musik og film. Det er meget nemt at bruge og giver dig mulighed for kun at købe det, du virkelig kan lide.



Ejendommeligheder:




Et Apple iTunes-gavekort er en fantastisk gave til musik-, film- og appelskere.

Jeg brugte et Apple iTunes-gavekort til at købe film og apps – meget praktisk og hurtigt.

Med et Apple iTunes-gavekort kan du købe dine yndlingssange og -album uden at skulle indtaste dine kreditkortoplysninger.

Et Apple iTunes-gavekort er en fantastisk måde at fylde din kontosaldo på og købe noget interessant.

Jeg købte et Apple iTunes-gavekort som gave til en ven - han blev glad!

Med et Apple iTunes-gavekort kan du nemt downloade dine yndlingsapps, spil og medieindhold.

Et Apple iTunes-gavekort er en fantastisk måde at give en gave til alle, der elsker musik og teknologi.

En fantastisk måde at give musik, film, bøger eller apps i gave til dine kære!

En vidunderlig gave til elskere af elektronisk underholdning.

En bekvem måde at finansiere din Apple Store-konto på uden at bruge et bankkort.

Dette er et godt valg for dem, der ønsker at købe digitalt indhold hjemmefra.

Den perfekte gave til dem, der elsker at lytte til musik eller se film på deres enheder.

En vidunderlig måde at lave en gave på, som virkelig vil blive brugt og værdsat.

Et godt valg for dem, der elsker spil, apps og anden digital underholdning.

En nem og sikker måde at købe digitalt indhold fra Apple.

En fantastisk gave til dem, der allerede har Apple-enheder og ønsker at tilføje til deres samling af indhold.

Dette er et godt valg for dem, der gerne vil give gaver, men ikke ved, hvad de skal vælge.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)