App Store / iTunes-gavekort 25 TL (Türkiye)

ITunes-betalingskortet er tilgængeligt til brug i Mac App Store, App Store, iBooks Store og iTunes Store til at finansiere din konto. Den positive saldo på din iTunes-konto kan bruges til at købe forskelligt digitalt indhold såsom film, musik, apps, spil og andet. Hvis du leder efter den perfekte gave, er iTunes-gavekortet på 25 tyrkiske lire nemt at bruge og ville være et godt valg. I vores butik kan du købe iTunes TR betalingskort i forskellige pålydende værdier afhængigt af dine behov. Bemærk venligst, at iTunes-gavekortet på 25 tyrkiske lira kun er gyldigt for konti i Tyrkiet-regionen, og din konto skal være indstillet til Tyrkiet(TR). Hvis du har brug for en større saldo, kan du købe et kort på 50 tyrkiske lira.

App Store / iTunes-gavekort 25 TL (Türkiye)

Vil du give en god gave til din ven eller elskede? App Store/iTunes 25 TL gavekortet er det perfekte valg! Med dette kort kan din ven eller elskede købe et bredt udvalg af digitalt indhold, inklusive apps, spil, musik, film og mere fra App Store, iBooks Store, Mac App Store og iTunes Store.

25 TL iTunes-gavekortet er meget nemt at bruge og er velegnet til konti i Tyrkiet-regionen. Indtast blot koden på dit kort for at fylde din konto op og begynde at handle!

I vores digitale butik kan du købe iTunes-gavekort i forskellige pålydende værdier alt efter dine behov. Derudover er App Store / iTunes 25 TL gavekortet den ideelle gave til venner og familie, der elsker digitalt indhold.

Glem ikke, at for at bruge iTunes-gavekortet på 25 TL, skal din konto være indstillet til Tyrkiet(TR).

Det 25 tyrkiske lira (TL) App Store/iTunes-gavekort er en fantastisk måde at fylde din iTunes-konto på og købe en række digitalt indhold fra App Store, iBooks Store, Mac App Store og iTunes Store. iTunes-kortet kan bruges til at købe film, musik, apps, spil og andet digitalt indhold. 25 TL iTunes-kortet er nemt at bruge og er et godt valg som gave til venner og familie, der elsker digitalt indhold. Bemærk venligst, at iTunes-gavekortet på 25 tyrkiske lira kun er gyldigt for konti i Tyrkiet-regionen, og din konto skal være indstillet til Tyrkiet(TR).

Hvis du har brug for en større saldo, kan du købe et kort på 50 tyrkiske lira. I vores digitale butik kan du købe iTunes-gavekort i forskellige pålydende værdier alt efter dine behov. Indtast koden på dit kort for at fylde din konto op og begynde at handle!


***


Det 25 tyrkiske lira (TL) App Store/iTunes-gavekort er en praktisk måde at fylde din kontosaldo på i Mac App Store, App Store, iBooks Store og iTunes Store. Med dette kort kan du købe digitalt indhold såsom musik, film, apps og spil. Kortet er meget nemt at bruge og kan tjene som en fremragende gave til din familie og venner. iTunes 25 TL gavekortet kan købes i vores butik, hvor kort af andre pålydende værdier også er tilgængelige. Det er vigtigt at bemærke, at dette kort kun er til konti, der er registreret i Tyrkiet og kræver, at din konto er sat til Tyrkiet (TR). Hvis du har brug for en større saldo, kan du også købe et gavekort på 50 lira.


***


  1. En fantastisk måde at give dine kære apps og spil på Apple-enheder.
  2. Et gavekort er en hurtig og bekvem måde at fylde din saldo op i App Store / iTunes.
  3. Et gavekort ville være en fantastisk gave til enhver ejer af Apple-enheder.
  4. At købe et gavekort er en nem og sikker måde at fylde din App Store/iTunes-saldo på.
  5. Et godt gavevalg til alle, der elsker at shoppe i App Store/iTunes.
  6. Et App Store/iTunes-gavekort er en fantastisk måde at hjælpe nogen med at købe deres yndlingsapps og -spil.
  7. Et praktisk gavekort, der giver dig adgang til en række forskellige apps og medieindhold på App Store/iTunes.



Ejendommeligheder:




Et App Store / iTunes-gavekort er en fantastisk måde at give dine kære mulighed for at vælge deres yndlingsapps og -spil.

Jeg købte et App Store/iTunes gavekort til min datter, og hun elskede det! Nu kan hun downloade sine yndlingsspil uden at skulle bruge mit kreditkort.

Jeg elsker at bruge App Store/iTunes gavekort som gaver til mine venner og kolleger. Dette er en praktisk og praktisk gave, som altid er værdsat.

App Store/iTunes-gavekortet er et godt valg for dem, der elsker musik, bøger og film. Nu kan du købe dine yndlingsnumre eller -film uden at skulle forlade huset.

Jeg købte et App Store/iTunes gavekort til min mor til hendes fødselsdag, og hun var meget glad. Nu kan hun downloade sine yndlingsbøger og -spil til sin iPad.

Hvis du vil give nogen mulighed for at vælge deres yndlingsapps og -spil, så er et App Store/iTunes-gavekort det perfekte valg.

Jeg køber altid App Store/iTunes gavekort til mine børn til jul. Dette er den perfekte gave til dem, der elsker spil og apps.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)