Playstation PLUS abonnement op til 12 måneder PS4 ✅

Playstation PLUS-abonnement op til 12 måneder til PS4 giver dig mulighed for at vælge en hvilken som helst abonnementsperiode fra 6 til 12 måneder. Instruktioner til brug af et sådant abonnement omfatter flere trin. Først skal du deaktivere de tidligere enheder på den købte konto på hjemmesiden (afsnit Konto - Enheder - Deaktiver alle). Derefter skal du trykke på knappen mellem pindene i 3 sekunder for at få en hurtig menu frem, hvor du kan vælge at logge ind med din konto. Når du har indtastet dit login og din adgangskode på konsollen, skal du vælge overgangen til denne konsol for at aktivere din konto. Herefter vil online multiplayer blive tilgængelig, og du kan spille online fra din personlige konto. Det er vigtigt at huske, at PS PLUS-spil kun kan downloades én gang ved første login. Den købte konto skal bruges umiddelbart efter købet og ikke logges på den igen; du skal kun spille fra din personlige konto. Du bør ikke slette den købte konto fra konsollen eller ændre nogen data på den. For at købe skal du optage en video fra købsøjeblikket til det øjeblik, din konto er bekræftet via webstedet. Hvis kontoen ikke er gyldig, skal du kontakte sælgeren med videoen. Kontoen kan ikke returneres, og udskiftning er kun mulig, hvis kontoen ikke er gyldig. Efterlad venligst ikke negativ feedback, før du kommunikerer med sælgeren.

Playstation PLUS abonnement op til 12 måneder PS4 ✅

Få adgang til eksklusive funktioner og funktionalitet på din PS4-spilkonsol, inklusive online multiplayer, gratis spil og rabatter på PlayStation Store-køb. Med [PlayStation PLUS](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20PLUS&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20PLUS.) op til 12 måneder, kan du vælge enhver abonnementsperiode fra 6 til 12 måneder. Aktiver dit abonnement på din PS4-konsol ved at følge disse enkle instruktioner, og nyd at spille med dine venner online.

  • 12 måneders PlayStation PLUS-abonnement til PS4
  • Adgang til online multiplayer, gratis spil og rabatter på PlayStation Store
  • Vælg en hvilken som helst abonnementsperiode fra 6 til 12 måneder
  • Enkle instruktioner til aktivering på PS4-konsollen

Playstation PLUS-abonnement op til 12 måneder for PS4 er en mulighed for at få adgang til eksklusive funktioner og muligheder i PS4-spillekonsollen, inklusive online multiplayer, gratis spil og rabatter på køb i PlayStation Store. Du kan vælge en hvilken som helst abonnementsperiode fra 6 til 12 måneder. For at aktivere et abonnement på din PS4-konsol skal du deaktivere tidligere enheder på den købte konto på siden og vælge login under din konto på konsollen, hvorefter kontoen aktiveres. Efter aktivering vil online multiplayer blive tilgængelig, og du kan spille online fra din personlige konto. Det er vigtigt at huske, at PS PLUS-spil kun kan downloades én gang ved første login, og den købte konto skal bruges umiddelbart efter købet. Efterlad venligst ikke negativ feedback, før du kommunikerer med sælgeren. Kontoen kan ikke returneres, og udskiftning er kun mulig, hvis kontoen ikke er gyldig. Når du køber, skal du optage en video fra købsøjeblikket til det øjeblik, din konto er bekræftet via webstedet. Alle instruktionerne til aktivering af dit abonnement på din PS4-konsol er enkle og overskuelige, så du nemt kan nyde spil med dine venner online.


***


Playstation PLUS er et abonnement, der giver dig adgang til mange eksklusive funktioner på din PS4 spillekonsol. Med den kan du spille online med venner og andre spillere fra hele verden, få gratis spil hver måned, få eksklusive rabatter på PlayStation Store og meget mere.

Dette abonnement er gyldigt i op til 12 måneder, så du kan nyde alle fordelene PlayStation PLUS I lang tid. Den er velegnet til brug på PS4-spillekonsollen. Ved at købe dette produkt kan du udvide din konsoloplevelse og gøre din spiloplevelse endnu mere spændende.


***


  1. Playstation PLUS er en fantastisk måde at få mest muligt ud af dine PS4-spil.
  2. Et Playstation PLUS-abonnement giver dig mulighed for at spille online og modtage eksklusive bonusser.
  3. Med Playstation PLUS får du adgang til et enormt bibliotek af gratis spil hver måned.
  4. Et Playstation PLUS-abonnement er en fantastisk gave til enhver gamer.
  5. Med Playstation PLUS kan du spille med venner overalt i verden.
  6. Med et Playstation PLUS-abonnement vil du altid være opdateret med nye spil og begivenheder i spilindustrien.
  7. Playstation PLUS er en fantastisk måde at spare på at købe spil og få mest muligt ud af din spiloplevelse.



Ejendommeligheder:




Playstation PLUS-abonnement er en fantastisk løsning for dem, der elsker at spille på PS4.

Med et Playstation PLUS abonnement får du adgang til en lang række gratis spil.

Yderligere rabatter ved køb af spil er et andet plus ved Playstation PLUS-abonnementet.

Et Playstation PLUS-abonnement er en praktisk måde at spille multiplayer med venner på.

Playstation PLUS abonnement giver dig mulighed for at modtage eksklusivt indhold og bonusser.

PS4 bliver endnu mere interessant med et Playstation PLUS-abonnement.

Playstation PLUS-abonnement er en pålidelig måde at få adgang til de nyeste spil.

Playstation PLUS abonnement giver dig mulighed for at spare penge på køb af spil.

Op til 12 måneders abonnement er lang tid at nyde PS4-spil.

Et Playstation PLUS-abonnement er den perfekte gave til enhver PS4-ejer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)