PlayStation Plus EKSTRA? 1-12 måneder? Ukraine

I Rusland fungerer alt uden problemer, og de fleste af spillene vil være på russisk! Når du har angivet login og adgangskode til din PSN-konto, aktiverer sælgeren dit kontoabonnement inden for 10 minutter til 4 timer. Du skal angive login og adgangskode til den konto, hvor du vil modtage PlayStation Plus Extra. Du kan oprette en ny konto eller bruge en eksisterende, men det vigtigste er, at kontoregionen er Ukraine. Opret en konto hos Ukraine-regionen, eller brug en eksisterende hos den ukrainske region.

Vores produkt er kun lovligt! Vi yder garanti i hele abonnementets varighed! Aktiveringsregionen er Ukraine, og brugsregionen er evt. Abonnementsperioden kan være fra 1 til 12 måneder PS Plus Extra.

Hvis du ikke har en ukrainsk konto, eller du ikke selv ønsker at oprette en konto, kan du købe den hos os.

Instruktioner:

  1. Vælg den ønskede abonnementsperiode og klik på "køb nu".
  2. Efter betaling modtager du en unik kode. Angiv koden til sælgeren, samt dine PlayStation-konto-loginoplysninger (Ukraine-regionen).
  3. Vent venligst på, at dit abonnement aktiveres.
  4. Nyd dit nye abonnement.

PlayStation Plus EKSTRA

Få adgang til over 100 spil til PlayStation 4 og PlayStation 5 plus eksklusive rabatter på PlayStation Store med et abonnement på [PlayStation Plus EXTRA](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus%20EXTRA&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus%20EXTRA.). Vælg din ønskede abonnementsperiode fra 1 til 12 måneder og nyd spil uden begrænsninger.

Aktiveringsregion: Ukraine

Efter købet modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med loginoplysningerne til din PlayStation-konto i Ukraine-regionen. Aktivering af abonnement kan tage fra 10 minutter til 4 timer.

  • Over 100 spil til PlayStation 4 og PlayStation 5
  • ?eksklusive rabatter på PlayStation Store
  • Vælg en abonnementsperiode fra 1 til 12 måneder
  • Aktiveringsregion: Ukraine

Nyd ubegrænset spil med et abonnement på [PlayStation Plus](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus.) EKSTRA!

PlayStation Plus EXTRA er et abonnement, der giver dig adgang til over 100 spil til PlayStation 4 og PlayStation 5, plus eksklusive rabatter på PlayStation Store. Du kan vælge en abonnementsperiode fra 1 til 12 måneder og nyde spil uden begrænsninger. Abonnementsaktiveringsregion er Ukraine. Efter købet modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med loginoplysningerne til din PlayStation-konto i Ukraine-regionen. Aktivering af abonnement kan tage fra 10 minutter til 4 timer. Vores produkt er kun lovligt, vi giver garanti i hele abonnementets varighed.


***


PlayStation Plus EXTRA er et abonnement, der giver spillere adgang til eksklusive funktioner til PlayStation-konsoller. Abonnementet tilbydes i en periode på 1 til 12 måneder og er tilgængeligt for brugere i Ukraine.

Via abonnement PlayStation Plus EXTRA giver dig adgang til online multiplayer, downloader gratis spil hver måned og modtager eksklusive rabatter på spilkøb og ekstra indhold.

Med et PlayStation Plus EKSTRA-abonnement kan du spille med venner, dele præstationer og deltage i unikke begivenheder og kampagner, der kun er tilgængelige for abonnenter. Ved at vælge et abonnement for en hvilken som helst periode fra 1 til 12 måneder, får du mulighed for at nyde alle fordelene ved PlayStation Plus EXTRA i den valgte periode.


***


  1. PlayStation Plus EXTRA er en fantastisk online spilleplatform, der tilbyder mange fordele og eksklusive funktioner.
  2. Jeg abonnerede på PlayStation Plus EXTRA i 6 måneder og fik adgang til tonsvis af gratis spil og eksklusive rabatter i PlayStation Store.
  3. At forlænge mit PlayStation Plus EXTRA-abonnement i 12 måneder viste sig at være et godt valg. Jeg fik adgang til gratis spil og eksklusive rabatter hele året.
  4. PlayStation Plus EXTRA er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt onlineindhold og tonsvis af gratis spil.
  5. Jeg kan ikke forestille mig at spille på PlayStation uden PlayStation Plus EKSTRA. Det er virkelig pengene værd.
  6. PlayStation Plus EXTRA tilbyder en række fordele for spillere, herunder gratis spil, eksklusive rabatter og adgang til onlinespil.
  7. Jeg tilmeldte mig PlayStation Plus EXTRA i 1 måned for at prøve det. Nu planlægger jeg at forny mit abonnement i lang tid, fordi det er virkelig pengene værd.
  8. PlayStation Plus EXTRA er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt onlineindhold og multiplayer-oplevelser.
  9. Jeg abonnerede på PlayStation Plus EXTRA i 3 måneder og fortryder det ikke. Jeg fik adgang til gratis spil og eksklusive rabatter, der hjalp mig med at spare en masse penge.
  10. Hvis du spiller på PlayStation, så kræves et abonnement på PlayStation Plus EXTRA. Det giver mange fordele og eksklusive funktioner, som ikke er tilgængelige andre steder.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus EXTRA er en fantastisk måde at få ekstra spil og rabatter på PlayStation Store-køb hver måned!

Jeg har brugt PlayStation Plus EXTRA i et par måneder nu og er meget tilfreds. Yderligere spil og eksklusive tilbud er bare super!

Hvis du elsker at spille på PlayStation, så er PlayStation Plus EXTRA vejen at gå! Få den bedste spiloplevelse og spar penge på dine køb.

Jeg købte PlayStation Plus EKSTRA i et år og har aldrig fortrudt det. Hver måned får jeg nye spil og købsrabatter, hvilket sparer mig for mange penge.

PlayStation Plus EXTRA er en fantastisk måde at få bonusser og eksklusive tilbud på, som ikke er tilgængelige for andre spillere.

Hvis du leder efter en måde at forbedre din spiloplevelse på, så er PlayStation Plus EXTRA vejen at gå. Få adgang til eksklusive funktioner og bonusser hver måned.

PlayStation Plus EXTRA er et godt valg for alle, der elsker at spille på PlayStation. Få flere spil og købsrabatter for at udvide din spilsamling.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)