PLAYSTATION PLUS VIGTIG 90 DAGE ✅(USA)+GAVE

✅ Et kort til aktivering af et PlayStation Plus-abonnement i 90 dage i USA vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mailadresse efter betaling! Bemærk venligst: Dette abonnement er ikke egnet til russiske eller europæiske PSN Plus-konti.

Til stede!!! Skriv en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og dupliker denne besked (i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info). Efter at have gjort dette, er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam. Hvis du ikke har skrevet en besked til sælgeren, skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

Spil mere, betal mindre med PlayStation Plus: Medlemmer får et stort udvalg af spil, komplette spilprøver, eksklusiv adgang til betaversioner og demoer, automatiske opgraderinger og mere. Bliv PlayStation Plus-abonnent og modtag de bedste spil til PS3, PS4, PS5 og PS Vita hver måned, så længe dit abonnement varer.

Abonnementsfunktioner:

• De bedste spil i løbet af dit abonnement, plus fantastiske PlayStation 3- og PlayStation Vita-spil, der er tilgængelige fra det øjeblik, du aktiverer tjenesten. Efter udgivelsen af ​​PlayStation 4 vil du være i stand til at nyde alle fordelene ved PlayStation Plus på PS4, PS5-systemet.

• Eksklusive rabatter: Alvorlige besparelser ved køb af indhold fra PlayStation®Store.

• Bedste avatarer og dynamiske temaer uden ekstra omkostninger.

• Særlige tilbud: Nyd tidlig adgang til udvalgte spil, betaversioner og demoer.

• Automatiske opdateringer: Brug automatisk trofæsynkronisering og installation af spil- og systemsoftwareopdateringer.

• Onlinelagerplads: 1 GB til gemte spildata til PlayStation®3 og 1 GB til gemte spildata til PlayStation®Vita.

PLAYSTATION PLUS VIGTIG 90 DAGE ✅(USA)+GAVE

Få adgang til eksklusivt indhold og spil med et 90-dages PlayStation Plus Essential-medlemskab i USA!

  • Abonnenter får et stort udvalg af spil, komplette spilprøver, eksklusiv adgang til betaer og demoer, automatiske opdateringer og mere.
  • Du modtager et 90-dages PlayStation Plus-aktiveringskort i USA, som vises i dit browservindue og automatisk sendes til din e-mail efter betaling.
  • Bemærk venligst: Dette abonnement er ikke egnet til russiske eller europæiske PSN Plus-konti.
  • Derudover giver vi dig en gave! Skriv en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og dupliker denne besked (i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info). Efter at have gjort dette, er du garanteret at få et tilfældigt, billigt spil på Steam.

Bliv PlayStation Plus-abonnent og modtag de bedste spil til PS3, PS4, PS5 og PS Vita hver måned, så længe dit abonnement varer!

Abonnementsfunktioner:

  • De bedste spil i løbet af dit abonnement, plus fantastiske PlayStation 3- og PlayStation Vita-spil, der er tilgængelige fra det øjeblik, du aktiverer tjenesten.
  • Efter udgivelsen af ​​PlayStation 4 vil du være i stand til at nyde alle fordelene ved PlayStation Plus på PS4, PS5-systemet.
  • Eksklusive rabatter: Alvorlige besparelser ved køb af indhold fra PlayStation®Store.
  • Bedste avatarer og dynamiske temaer uden ekstra omkostninger.
  • Særlige tilbud: Nyd tidlig adgang til udvalgte spil, betaer og demoer.
  • Automatiske opdateringer: Synkroniser automatisk trofæer og installer spil- og systemsoftwareopdateringer.
  • Onlinelagerplads: 1 GB til gemte spildata til PlayStation®3 og 1 GB til gemte spildata til PlayStation®Vita.

Det amerikanske 90-dages PlayStation Plus-aktiveringskort er en fantastisk måde at få adgang til eksklusivt indhold og spil på din PlayStation. Med et PlayStation Plus-abonnement vil du modtage de bedste spil på PS3, PS4, PS5 og PS Vita, så længe du abonnerer, plus eksklusiv adgang til betaer og demoer, automatiske opdateringer og mere.

Kortet vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mailadresse efter betaling. Bemærk venligst, at dette abonnement ikke er egnet til russiske eller europæiske PSN Plus-konti.

Når du køber dette abonnement, modtager du også en gave - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med ordene "Jeg vil have en gave" og duplikere denne besked i fanen "Korrespondance" på ordresiden på Oplata.info.

Abonnementsfunktioner inkluderer de bedste spil i hele abonnementets varighed, fantastiske spil til PlayStation 3 og PlayStation Vita, tilgængelige fra det øjeblik, tjenesten aktiveres. Efter udgivelsen af ​​PlayStation 4 vil du være i stand til at nyde alle fordelene ved PlayStation Plus på PS4, PS5-systemet. Derudover får abonnenter eksklusive rabatter på PlayStation Store-indholdskøb, premium-avatarer og dynamiske temaer uden ekstra omkostninger, samt muligheden for at drage fordel af særlige tilbud og automatisk trofæsynkronisering og installation af spil- og systemsoftwareopdateringer.

For at aktivere dit abonnement skal du oprette en PlayStation Network-konto (PSN) eller bruge en eksisterende konto, besøge PlayStation Store ved hjælp af PlayStation 3, PSP eller Media Go til PSP på din pc, vælge ikonet Indløs koder i menuen Storefront, indtast den 12-cifrede kode og følg instruktionerne på skærmen for at indløse koden.


***


PlayStation Plus Essential 90-Day Card er et abonnement på PlayStation Plus-tjenesten, der giver spillere adgang til eksklusive spil og yderligere funktioner på PS3-, PS4-, PS5- og PS Vita-konsoller. Kortet aktiveres via PlayStation Network (PSN), og når det først er aktiveret, vil abonnementet være gyldigt i 90 dage.

Når du køber et kort, modtager du også en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at modtage det, skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "Jeg vil have en gave" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden.

PlayStation Plus-funktioner inkluderer de bedste spil i hele dit abonnements levetid, eksklusive rabatter, de bedste avatarer og dynamiske temaer uden ekstra omkostninger, særlige tilbud, tidlig adgang til udvalgte spil, beta-versioner og demoer, automatiske opdateringer og cloud-lagring.

For at aktivere kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto (PSN) og derefter gå til PlayStation Store via din konsol eller Media Go på din pc og vælge "Indløs koder". Når du har indtastet den 12-cifrede kode og fulgt instruktionerne på skærmen, aktiveres dit abonnement. Bemærk venligst, at dette kort kun er egnet til PSN-konti i USA og ikke er egnet til konti i Rusland og Europa.


***


  1. PlayStation Plus Essential er et godt køb for PlayStation-spillere, der ønsker at få mest muligt ud af deres spiloplevelse.
  2. Jeg vil anbefale PlayStation Plus Essential som en fantastisk måde at få adgang til et stort bibliotek af spil og eksklusive tilbud.
  3. Med PlayStation Plus Essential kan du spille med dine venner online, hvilket gør din spilsession endnu sjovere.
  4. Jeg er glad for købet af PlayStation Plus Essential – det er en fantastisk måde at få ekstra spil og rabatter på spil.
  5. Hvis du elsker at spille på PlayStation, så er PlayStation Plus Essential et must-have.
  6. PlayStation Plus Essential giver dig adgang til eksklusive spil og tilbud, du ikke kan få andre steder.
  7. Jeg er virkelig glad for, at jeg købte PlayStation Plus Essential - det har tilføjet nye funktioner til mit spilliv.



Ejendommeligheder:




Playstation Plus er en fantastisk løsning for spillere, der ønsker adgang til eksklusivt indhold og onlinespil.

Et 90-dages Playstation Plus-abonnement er en fantastisk måde at spare penge og få adgang til nye spil hver måned.

PlayStation Plus giver dig adgang til eksklusivt indhold og rabatter på spil, hvilket gør det mere attraktivt for spillere.

Yderligere funktioner såsom skylagring, adgang til eksklusive temaer og automatiske spilopdateringer gør Playstation Plus endnu mere attraktiv.

En gave sammen med Playstation Plus er en fantastisk måde at få bonusser og yderligere muligheder for at spille på.

Playstation Plus giver spillere mulighed for at deltage i et online-fællesskab og konkurrere mod andre spillere, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Med et stort udvalg af spil tilgængelige gratis eller med rabat, er Playstation Plus et godt valg for enhver gamer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)