PlayStation Plus DELUXE? 1-12 måneder? Ukraine

I Rusland fungerer alt uden problemer. PS Store-onlinebutikken er ikke anderledes end den russiske, og endnu bedre. Du vil være i stand til at spille på russisk og få adgang til mange spil, der ikke er tilgængelige i Rusland, hvis du køber et abonnement på en PSN-konto, der aktiveres af sælgeren. For at gøre dette skal du angive dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på den konto, hvor PlayStation Plus Deluxe-abonnementet tilføjes, som du selv kan oprette eller bruge et eksisterende. Det vigtigste er, at kontoregionen skal være Ukraine.

Opret en konto hos Ukraine-regionen, eller brug en eksisterende hos den ukrainske region for at få adgang til et PS Plus Deluxe-abonnement. Vi garanterer produktets lovlighed og yder også garanti i hele dit abonnements varighed. Aktiveringsregionen er Ukraine, og brugsregionen er evt.

Hvis du ikke har en ukrainsk konto eller ikke ønsker at oprette en selv, kan du købe en hos os. Sådan køber du: vælg den ønskede abonnementsperiode og klik på "køb nu". Efter betaling vil du modtage en unik kode, fortæl den til sælgeren, samt loginoplysninger til din PlayStation-konto (Ukraine-regionen). Vent på, at dit abonnement aktiveres, og nyd dit Luksus-abonnement.

PlayStation Plus DELUXE

Få adgang til eksklusive PS Plus Deluxe-funktioner i 1-12 måneder på en konto i Ukraine-regionen!

Med et PS Plus Deluxe-abonnement modtager du:

  • Gratis spil hver måned;
  • Adgang til onlinespil med venner og spillere fra hele verden;
  • ?eksklusive rabatter på spil og tilføjelser i PlayStation Store;
  • Skyspil sparer lagerplads og meget mere.

Vælg din foretrukne abonnementsperiode og få adgang til de bedste PlayStation-funktioner i dag!

PlayStation Plus DELUXE er et abonnement på en PlayStation Network-konto (PSN) i Ukraine-regionen, som giver dig adgang til eksklusive funktioner i 1-12 måneder. Abonnementet inkluderer gratis spil hver måned, adgang til at spille online med venner og spillere over hele verden, eksklusive rabatter på spil og tilføjelser på PlayStation Store, cloud-lagring af spil og meget mere.

For at modtage et abonnement skal du have en PSN-konto hos Ukraine-regionen, som du selv kan oprette eller bruge en eksisterende. Efter betaling skal sælgeren oplyse login og adgangskode til PSN-kontoen, hvor abonnementet tilføjes, samt den unikke kode, der modtages efter købet. Sælger aktiverer abonnementet på købers konto. Hovedbetingelsen er, at kontoregionen skal være Ukraine.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt er lovligt, og sælgeren garanterer produktets lovlighed og yder også en garanti for hele abonnementets varighed. Aktiveringsregionen er Ukraine, og brugsregionen er evt. Hvis køberen ikke har en ukrainsk konto eller ikke ønsker at oprette en selv, kan han købe den hos sælgeren.


***


PlayStation Plus Deluxe er et abonnement på PlayStation Plus-spiltjenesten, der giver spillere adgang til en række eksklusive spil og gratis spilindhold. Dette abonnement ydes i en periode på 1 til 12 måneder og aktiveres på en PlayStation Network-konto (PSN) i Ukraine-regionen.

Ved at købe et abonnement modtager du en unik kode, som skal gives til sælgeren sammen med loginoplysningerne til din PSN-konto i Ukraine-regionen. Herefter aktiverer sælgeren abonnementet på din konto, og du kan nyde godt af alle fordelene PlayStation Plus Deluxe.

Som en del af dit abonnement får du adgang til tonsvis af gratis spil og rabatter på spilkøb fra PlayStation Store. Alle spil vil være på russisk, og du vil også kunne få adgang til spil, der ikke er tilgængelige i Rusland.

Ved at købe PlayStation Plus Deluxe fra denne sælger kan du være sikker på produktets lovlighed og modtage en garanti for hele abonnementets varighed. Abonnementsaktiveringsregionen er Ukraine, og brugsregionen er evt.


***


  1. PlayStation Plus DELUXE er en fantastisk måde at få adgang til over 100 gratis spil og eksklusive rabatter på spilkøb. Jeg anbefaler!
  2. Jeg har brugt PlayStation Plus DELUXE i flere år nu og er meget tilfreds. Dette er en bekvem måde at få adgang til nye spil og spare på køb.
  3. Hvis du elsker at spille på PlayStation, så er PlayStation Plus DELUXE et must-have. Adgang til gratis spil og eksklusive rabatter giver dig mulighed for at spare stort.
  4. Jeg har brugt PlayStation Plus DELUXE i flere måneder nu, og jeg kan sige, at det virkelig er pengene værd. Et stort udvalg af gratis spil og rabatter på køb gør det til et godt valg.
  5. PlayStation Plus DELUXE er en fremragende løsning for dem, der ønsker at få mest muligt ud af spillet. Gratis spil og rabatter på køb hjælper dig med at spare penge og nyde nye oplevelser.
  6. Hvis du spiller på PlayStation, så er PlayStation Plus DELUXE et must-have. Adgang til gratis spil og rabatter hjælper dig med at spare penge og nyde nye spiloplevelser.
  7. PlayStation Plus DELUXE er en fantastisk måde at få adgang til nye spil og rabatter på dine køb. Jeg har brugt denne service i flere måneder nu og er tilfreds.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus DELUXE er et fantastisk køb for alle PlayStation-elskere.

Med et PlayStation Plus DELUXE-abonnement får du adgang til mange gratis spil hver måned.

Med PlayStation Plus DELUXE kan du også spille online multiplayer-spil med dine venner.

Et PlayStation Plus DELUXE-abonnement giver dig mulighed for at gemme dine spil i skyen og overføre dem mellem PlayStation-konsoller.

Med PlayStation Plus DELUXE får du rabat på mange digitale spil fra PlayStation Store.

PlayStation Plus DELUXE giver hurtig og pålidelig adgang til PlayStation Networks onlinetjenester.

Med et PlayStation Plus DELUXE-abonnement får du eksklusivt indhold og bonusser, som ikke er tilgængelige for andre spillere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)