PlayStation PLUS 1/3/12 MÅNEDER PS PLUS UKRAINE?

Der er i øjeblikket rabat på 3/12 måneders abonnementer indtil 13/01/2023. For at købe et abonnement skal du vælge den ønskede type og varighed, angive dine ukrainske kontooplysninger (hvis du ikke har et, kan jeg hjælpe dig med at oprette et), sende en unik kode i korrespondance og vente på bekræftelse. Efter betaling logger jeg ind på din konto og køber det ønskede abonnement.

For at bruge abonnementet skal du logge ind på din ukrainske konto og gøre det til din primære konto. Du vil være i stand til at spille fra din hovedkonto og spille online, men skylagringer og PS Plus-spil fra din hovedkonto virker ikke.

Efter at du har købt et abonnement, har du adgang til det inden for 1-3 timer, forudsat at du har en internetforbindelse. Hvis købet er foretaget om natten, skal du vente til morgenen. Normalt er online tilgængelig fra 07:00 til 23:00 Moskva-tid.

Kort vejledning til brug af abonnementet:

  1. Tilføj en ukrainsk konto til din konsol.
  2. Gør denne konto til din primære.
  3. Du vil have adgang til onlinespil uden begrænsninger.
  4. Abonnementsspil vil være tilgængelige på din ukrainske konto.
  5. Aktivering af en ukrainsk konto er mulig på PS4/PS5-konsoller.

Du kan også fylde din pung op med en ukrainsk konto.

Velkommen til vores digitale varebutik, hvor du kan købe et PlayStation Plus-abonnement til Ukraine i 1, 3 eller 12 måneder.

PlayStation Plus er et abonnement, der giver spillere adgang til eksklusive tilbud, rabatter på spil, gratis spil hver måned og meget mere.

Ved at købe et abonnement på vores hjemmeside modtager du en unik kode, som skal aktiveres på din ukrainske PlayStation-konto. Når den er aktiveret, kan du nyde alle fordelene ved PlayStation Plus på din PS4- eller PS5-konsol.

Vi tilbyder 1, 3 eller 12 måneders abonnementer, så du kan vælge den periode, der passer dig. Derudover garanterer vi hurtig udstedelse af en unik kode efter køb inden for 1-3 timer, hvis en internetforbindelse er tilgængelig.

Gå ikke glip af din chance for at få adgang til eksklusive tilbud og gratis spil hver måned med dit PlayStation Plus-medlemskab i Ukraine. Afgiv din ordre nu og nyd spillet fuldt ud!

PlayStation Plus er et abonnement, der giver spillere adgang til eksklusive tilbud, rabatter på spil, gratis spil hver måned og meget mere. Du kan købe et abonnement PlayStation Plus for Ukraine i 1, 3 eller 12 måneder med rabat indtil 13. januar 2023.

For at købe et abonnement skal du vælge den påkrævede type og varighed, indtaste detaljerne for din ukrainske konto (hvis du ikke har en konto, kan sælgeren hjælpe dig med at oprette en), sende en unik kode i korrespondance og vente på bekræftelse. Efter betaling vil sælger logge ind på din konto og købe det ønskede abonnement.

Når du har købt et abonnement, skal du logge ind på din ukrainske konto og gøre den til din primære. Du vil være i stand til at spille fra din hovedkonto og spille online, men skylagringer og PS Plus-spil fra din hovedkonto virker ikke.

Du har adgang til dit abonnement inden for 1-3 timer, så længe du har en internetforbindelse. Hvis købet er foretaget om natten, skal du vente til morgenen. Normalt er online tilgængelig fra 07:00 til 23:00 Moskva-tid.

For at bruge abonnementet skal du tilføje en ukrainsk konto til konsollen og gøre den til den vigtigste. Du vil have adgang til onlinespil uden begrænsninger. Abonnementsspil vil være tilgængelige på din ukrainske konto. Aktivering af en ukrainsk konto er mulig på PS4/PS5-konsoller. Du kan også fylde din pung op med en ukrainsk konto.

Gå ikke glip af din chance for at få adgang til eksklusive tilbud og gratis spil hver måned med dit PlayStation Plus-medlemskab i Ukraine. Afgiv din ordre nu og nyd spillet fuldt ud!


***


PlayStation PLUS er et abonnement, der giver spillere adgang til forskellige fordele på PlayStation-konsoller. Med et abonnement kan du spille spil online, få gratis spil hver måned, få rabatter på PlayStation Store-køb og bruge cloud-spillagring. I Ukraine er der tre abonnementsmuligheder tilgængelige for 1, 3 eller 12 måneder.

For at købe et abonnement skal du vælge den ønskede mulighed og angive dine ukrainske kontooplysninger. Efter betaling køber sælger et abonnement til dig på din konto. For at bruge abonnementet skal du logge ind med en ukrainsk konto og gøre det til din primære konto.

Underskrift PlayStation PLUS giver dig mulighed for at spille online og få gratis spil hver måned. Skygemmer og ps plus-spil fra din hovedkonto er dog muligvis ikke tilgængelige. Abonnementet udstedes inden for 1-3 timer efter køb, med forbehold for internetforbindelse.

For at bruge et abonnement på en ukrainsk konto, skal du tilføje det til konsollen og aktivere det som det primære. Det er også muligt at genopfylde din tegnebog på en ukrainsk konto. Kontoaktivering er mulig på PS4/PS5-konsoller.

Der er i øjeblikket rabatter på PlayStation PLUS-abonnementer i 3 og 12 måneder indtil 13.01.2023, så du kan købe et abonnement til en bedre pris.


***


  1. PlayStation Plus er en fantastisk måde at få adgang til eksklusive spil og gratis spilindhold hver måned.
  2. PS Plus-tjenesten giver mange interessante funktioner til spillere, såsom multiplayer, rabatter på spil og meget mere.
  3. Med et PS Plus-abonnement kan du spare stort på spil og andre digitale ting.
  4. PS Plus er en fantastisk måde at opdage nye spil og udvide din horisont inden for videospilverdenen.
  5. PS Plus giver spillere mulighed for at gemme deres spilfremskridt i skyen for ekstra sikkerhed og bekvemmelighed.
  6. Med et PS Plus-abonnement kan du spille multiplayer-spil med venner og andre spillere fra hele verden.
  7. PS Plus er en pålidelig og stabil tjeneste, der leverer spilindhold af høj kvalitet og pålidelig serverdrift.



Ejendommeligheder:




PlayStation Plus er en uundværlig service for fans af PlayStation-spil.

At abonnere på PlayStation Plus er en hurtig og nem proces.

Et stort udvalg af gratis spil hver måned er det bedste ved PlayStation Plus.

PlayStation Plus giver ikke kun adgang til gratis spil, men giver også rabatter på andre spil.

PlayStation Plus-tjenesten er en fantastisk måde at spare penge på spil.

Med PlayStation Plus kan du spille multiplayer med andre spillere rundt om i verden.

PlayStation Plus-opdateringssystemet sikrer, at du altid har adgang til de seneste spiludgivelser.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)