Playstation Network PSN ⏺ £20 (UK) [Ingen kommission]

❗Der opkræves ingen kommission ved betaling med kort! Få en kode til en 20 £ PS Store top-up! ⌛ Levering med det samme til din e-mail! Vi glæder os over din feedback!

OPMÆRKSOMHED! Denne kode er beregnet til brug på en konto med den britiske region og GBP (GBP) valuta. Digitale nøgler købt ved en fejltagelse eller skødesløshed kan ikke returneres eller ombyttes.

Brugsanvisning:

  1. Opret en PlayStation Network-konto for region Storbritannien (UK) på webstedet (eller brug en eksisterende).
  2. Log ind på PlayStation Store med din PlayStation 4, PlayStation 3, PSP, PSP Go eller Media Go på din pc.
  3. Vælg "Indløs koder" (på PS Vita skal du klikke på ikonet "Indstillinger" nederst på skærmen).
  4. Indtast 12 tegn i PSN-kampagnekoden, og klik på "Fortsæt".
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at indløse din PSN-kampagnekode.

Andre kortværdier:

  • PlayStation Network PSN ⏺ 5£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 10£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 20£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 30£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 35£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 40£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 45£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 50£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 55£ (UK)

Køb PlayStation Network PSN digitalt merchandise til en værdi af £20 (GBP) uden provision i vores digitale merchandisebutik!

PlayStation Network PSN er en alt-i-én digital oplevelse, der lader dig købe spil, tilføjelser, film og mere fra PlayStation Store. Du kan bruge denne kode på din PlayStation Network-konto i Storbritannien (UK) til at fylde din pung op med £20 (GBP) og købe alle varer fra PlayStation Store uden kommission.

Koden vil øjeblikkeligt blive leveret til din e-mail efter køb. For at indløse koden skal du oprette eller bruge en eksisterende PlayStation Network-konto for region Storbritannien (UK) og indløse koden i PlayStation Store ved at følge instruktionerne på skærmen.

PlayStation Network PSN £20 (GBP) er et godt valg for alle PlayStation-spil- og underholdningselskere. Køb kommissionsfrit og nyd PlayStation-spilverdenen fuldt ud med vores 20 GBP PlayStation Network PSN digitale genstand!

Andre kortværdier er tilgængelige i vores digitale varebutik:

  • PlayStation Network PSN ⏺ 5£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 10£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 30£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 35£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 40£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 45£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 50£ (UK)
  • PlayStation Network PSN ⏺ 55£ (UK)

Vi glæder os over din feedback!

Vi inviterer dig til at købe en PlayStation Network PSN digital kode til en værdi af £20 (GBP) gratis fra vores digitale butik. Koden giver dig mulighed for at fylde din PlayStation Store-pung op og købe spil, tilføjelser, film og mere uden ekstra gebyrer. Koden vil øjeblikkeligt blive leveret til din e-mail efter køb.

Bemærk venligst, at denne kode er beregnet til brug på en konto i den britiske region, og valutaen er pund sterling (GBP). Digitale nøgler købt ved en fejltagelse eller skødesløshed kan ikke returneres eller ombyttes.

For at indløse koden skal du oprette eller bruge en eksisterende PlayStation Network-konto for region Storbritannien (UK) og indløse koden i PlayStation Store ved at følge instruktionerne på skærmen. Du kan bruge koden på din britiske PlayStation Network-konto til at fylde din pung op med £20 (GBP) og købe alle PlayStation Store-genstande uden kommission.

Andre kortværdier er også tilgængelige i vores butik: PlayStation Network PSN til 5, 10, 30, 35, 40, 45, 50 og 55 GBP. Køb PlayStation Network PSN digitale kort uden kommission, og nyd PlayStation-spilverdenen fuldt ud!


***


Playstation Network PSN ⏺ £20 (UK) er en digital opladningskode til en Playstation Network-konto, der er registreret i Det Forenede Kongerige (UK) med Pounds Sterling (GBP) som valuta. Denne kode øger din kontosaldo med £20, så du kan købe spil, apps, tilføjelser og andet indhold fra Playstation Store uden at bruge et bankkort.

Koden vil blive leveret til din e-mail med det samme efter køb, uden gebyrer ved betaling med kort. For at bruge koden skal du logge ind på Playstation Store på din enhed og vælge "Indløs koder", derefter indtaste de 12 tegn i kampagnekoden og følge instruktionerne på skærmen.

Bemærk venligst, at digitale nøgler købt ved en fejl eller skødesløshed ikke kan returneres eller ombyttes. Derudover er andre kortværdier tilgængelige på siden, inklusive Playstation Network PSN ⏺ £5, ⏺ £10, ⏺ £30, ⏺ £35, ⏺ £40, ⏺ £45 og ⏺ £50 (UK).


***


  1. PSN er en fantastisk platform for spillere, der ønsker at få adgang til et enormt bibliotek af spil og underholdning på deres PlayStation-konsol.
  2. Jeg elsker PSN for dens brugervenlige grænseflade og brugervenlighed. Ingen komplicerede indstillinger - bare vælg et spil og spil!
  3. PSN tilbyder en række underholdningsmuligheder, fra multiplayer-spil til deling af film og tv-shows.
  4. Ved at bruge PSN kan jeg hurtigt og nemt downloade nye spil og tilføjelser. Ingen kø i butikkerne – alt foregår online.
  5. PSN giver dig adgang til eksklusive spil, der ikke er tilgængelige på andre platforme. Dette er en fantastisk måde at prøve noget nyt og unikt.
  6. Jeg kan oprette forbindelse til PSN når som helst og spille med spillere fra hele verden. Dette giver mig muligheden for at møde nye mennesker og nyde spillet med dem.
  7. PSN er et godt valg for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres PlayStation-spiloplevelse. Jeg kan varmt anbefale ham til alle mine venner og bekendte.



Ejendommeligheder:




Playstation Network er en fantastisk spilleplatform, hvor du kan finde mange spændende spil og foretage køb uden kommission.

PSN er en nem og bekvem måde at få adgang til de mest populære spil på PlayStation samt eksklusivt indhold.

Jeg er meget tilfreds med mit køb af Playstation Network for 20 pund uden kommission. Det er en fantastisk måde at fylde din spilbalance på og nyde dine PS-spil.

PSN er en pålidelig og sikker platform til køb af digitale varer. Jeg kan klart anbefale det til alle, der vil nyde deres PlayStation-spil.

Playstation Network tilbyder en bred vifte af spil, samt en masse ekstra indhold. Jeg nyder PS-spil takket være PSN.

PSN er en fantastisk måde at få adgang til de mest populære PS-spil fra komforten af ​​dit hjem. Jeg kan nemt købe det rigtige spil og begynde at spille med det samme.

Playstation Network er en nem og bekvem måde at nyde PS-spil på. Jeg kan shoppe gebyrfrit og nyde PS-spil når som helst.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)