Playstation Network (PSN) gavekort - 10 USD + GAVE?

Efter købet modtager du en Playstation Network (PSN) gavekort aktiveringskode, som vil blive sendt til dig på e-mail umiddelbart efter betaling. Dette er en fantastisk gave, som du kan bruge til at købe spil, apps og andet indhold på PSN.

Produktnavn: Playstation Network (PSN) gavekort Produkttype: Aktiveringskode Aktiveringsområde: Amerika Gyldighedsperiode: Ubegrænset garanti: Ja

Vores butik "forYou97" er den største sælger på PLATI MARKET platformen med mere end 4 års erfaring. Vi rangerer på tredjepladsen blandt sælgere på PLATI MARKET og har gennemført mere end 550.000 salg, modtaget mere end 35.000 positive anmeldelser og kun 5 negative. Vi har også et højt Webmoney Business Level (BL) - 480 enheder.

Vi garanterer pålideligheden af ​​dit køb. Hvis du har problemer, bedes du kontakte os og fremlægge beviser. Vi er klar til at udskifte produktet hurtigst muligt. Efterlad venligst ikke negativ feedback, før vi løser dit problem. Vi vil helt sikkert hjælpe dig, så snart vores moderatorer er online.

PlayStation Network (PSN) er en tjeneste, der giver adgang til download af digitalt indhold og gratis onlinespil (PS4 kræver et betalt PlayStation Plus-abonnement) til PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Portable og PlayStation Vita videospilkonsoller.

Produktaktiveringsvejledning:

  1. Gå til PSN-webstedet.
  2. Log ind på din konto, eller opret en ny, hvis du ikke allerede har en.
  3. Vælg "Kontostyring".
  4. Vælg "Administrer transaktioner" og derefter "Playstation netværkskort eller kampagnekode".
  5. Indtast værdibeviskoden, der skelnes mellem store og små bogstaver.

Playstation Network (PSN) gavekort - 10 USD + GAVE

Dette Playstation Network (PSN) digitale gavekort [gavekort](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Gift%20Card&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Gift%20Card.) $10 giver dig mulighed for at købe dine yndlingsspil, apps og andet indhold på PSN. Kortet aktiveres på din PSN-konto og giver dig adgang til et rigt udvalg af indhold. Derudover får du en ekstra gave, når du køber dette kort.

  • Produktnavn: Playstation Network (PSN) gavekort
  • Produkttype: Digitalt produkt
  • Pris: $10
  • Gave: Ekstra gave ved køb

Kortet aktiveres nemt på din PSN-konto, og du kan begynde at bruge det umiddelbart efter købet. Der er ingen grund til at vente på, at det fysiske kort bliver leveret, alt sker øjeblikkeligt og bekvemt.

Gå ikke glip af din chance for at få dette $10 Playstation Network (PSN) gavekort og en ekstra gave ved køb. Du kan afgive en ordre lige nu, og vi sender dig en aktiveringskode med det samme efter betaling.

Playstation Network (PSN) gavekort - 10 USD + GIFT er et digitalt gavekort, som du kan købe på "forYou97"-butikkens hjemmeside. Kortet er designet til brug på PSN-netværket, hvor du kan købe spil, applikationer og andet indhold. Kortet er aktiveret på din PSN-konto og udløber ikke.

Efter købet modtager du en Playstation Network (PSN) gavekort aktiveringskode, som vil blive sendt til dig på e-mail umiddelbart efter betaling. Derudover vil du modtage en ekstra gave med dit køb.

Aktivering af kortet er meget simpelt. For at gøre dette skal du gå til PSN-webstedet, logge ind på din konto eller oprette en ny, hvis du ikke allerede har en. Vælg derefter "Kontostyring", derefter "Administrer transaktioner" og "Playstation netværkskort eller kampagnekode". Indtast værdibeviskoden, idet der skelnes mellem store og små bogstaver, og kortet aktiveres på din konto.

"forYou97" butikken er den største sælger på PLATI MARKET platformen med mere end 4 års erfaring. Vi garanterer pålideligheden af ​​dit køb og er klar til at erstatte produktet så hurtigt som muligt, hvis du støder på problemer.

Gå ikke glip af din chance for at købe et Playstation Network (PSN) gavekort Gift Card for $10 og modtag en ekstra gave. Du kan afgive en ordre lige nu, og vi sender dig en aktiveringskode med det samme efter betaling.

Playstation Network (PSN) gavekort - 10 USD + GIFT er et digitalt gavekort, der giver dig mulighed for at købe spil, applikationer og andet indhold på PSN-netværket. Efter dit køb modtager du en aktiveringskode til Playstation Network (PSN) $10 til din e-mail umiddelbart efter betaling. Kortet aktiveres på din PSN-konto og giver dig adgang til et rigt udvalg af indhold. Derudover vil du, når du køber dette kort, modtage en ekstra gave.

Dette kort kan bruges til at købe digitalt indhold og gratis onlinespil til PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Portable og PlayStation Vita-spilkonsollerne. Kortet aktiveres nemt på din PSN-konto, og du kan begynde at bruge det umiddelbart efter købet. Kortet koster $10 og har ingen udløbsdato.

Vores butik "forYou97" er den største sælger på PLATI MARKET platformen med mere end 4 års erfaring. Vi garanterer pålideligheden af ​​dit køb og er klar til at erstatte produktet så hurtigt som muligt, hvis du støder på problemer. Efterlad venligst ikke negativ feedback, før vi løser dit problem. Vi vil helt sikkert hjælpe dig, så snart vores moderatorer er online.


***


Playstation Network (PSN) gavekort - 10 USD + GIFT er et gavekort til en Playstation Network-bruger, der giver dig mulighed for at købe spil, spiltilføjelser, film, musik og andet indhold fra Playstation Store. Kortet har en værdi af $10 og kommer med en gave. Gaven kan variere afhængigt af forhandleren, men inkluderer typisk yderligere digitalt indhold, bonusser eller rabatter på dit næste køb. Ved at købe dette kort får du adgang til et bredt udvalg af Playstation-indhold, hvilket gør det til en fantastisk gave til videospil- og underholdningselskere.


***


  1. PSN-gavekort er en fantastisk måde at fylde din PlayStation Network-konto på.
  2. Jeg modtog et PSN-gavekort i gave og blev glædeligt overrasket over dets brugervenlighed.
  3. Med PSN-gavekortet kan jeg købe et hvilket som helst spil eller DLC i PlayStation Store.
  4. PSN-gavekort er en fantastisk gave til enhver spiller, især hvis du ikke ved, hvilket spil du skal give ham.
  5. PSN-gavekort er en hurtig og bekvem måde at fylde din kontosaldo op og begynde at spille med det samme.
  6. Jeg købte et PSN-gavekort til min ven, og han var meget tilfreds med gaven.
  7. PSN-gavekortet er en fantastisk måde at spare tid og undgå at skulle indtaste dine kreditkortoplysninger på PlayStation Store-webstedet.
  8. Med PSN-gavekortet kan jeg købe ikke kun spil, men også forskellige digitale varer såsom temaer og avatarer.
  9. Jeg brugte et PSN-gavekort til at købe et rabatspil og var i stand til at spare penge.
  10. PSN-gavekortet er en fantastisk måde at støtte spiludviklere ved at købe deres produkter i PlayStation Store.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)